Beyond Watch, un brand tânăr cu smartwatch-uri pe care ți le poți permite

Beyond Watch smartwatch-uri

Multă vreme, mi-am zis că nu am nevoie de un smartwatch. Nu eram sinceră cu mine. Nici nu cunoșteam exact toate funcțiile unui astfel de gadget. Îl vedeam ca pe un accesoriu dedicat doar celor foarte activi fizic. Azi, înțeleg că le este util și lor, dar și nou, celor cu înclinație spre sedentarism și stil de viață în general nesănătos. Sau, poate, cu atât mai mult nouă.

Cum te poate ajuta un smartwatch să ai un stil de viață mai sănătos?

Dincolo de aspectul fashion și posibilitatea de a-ți conecta ceasul inteligent cu telefonul la fel de inteligent, făcând astfel anumite funcții ale acestuia din urmă mai accesibile, un smartwatch este un prieten menit să te ajute să ai mai multă grijă de tine. Îți monitorizează somnul, te trage de urechi când lenevești prea mult, îți spune cum stai cu nivelul de oxigen din sânge, tensiunea și pulsul, știe cât te-ai mișcat și, în funcție de ritmul în care ai făcut-o, îți spune cam câte calorii ai consumat. E drept că nu face sport în locul tău și nici nu te poate pune forțat la somn, dar, dacă ți-ai propus să trăiești mai sănătos, te ajută mult.

Beyond Watch, brandul nou cu smarwatch-uri bune, accesibile

În cazul în care îți dorești un astfel de aliat, la un preț accesibil, dar care să nu arate a ceas ieftin, poți lua în calcul brandul Beyond Watch. Este destul de nou, fondat, se pare, în 2020, dar trebuie să recunosc că ceasurile sale arată foarte bine și stau excelent la capitolul funcții. Prețurile de pe Japora.ro, distribuitorul românesc de la care le puteți achiziționa, pornesc de pe la 350 de lei și merg până spre 700 de lei. Depind de serie, design, materiale, etc.

Sunt trei serii disponibile: Beyond Watch Earth, Beyond Watch Moon și Beyond Watch Meteor. Dacă vrei un smartwatch elegant bărbătesc, atunci gama Earth este pentru tine. În funcție de preferințele personale și stilul propriu, poți miza pe curea de piele, silicon sau metalică (din oțel inoxidabil).

smartwatch bărbați Beyond Watch Earth

Pentru femei, gama Moon este perfectă. Și aici, ca și la gama seria de ceasuri Earth, ai mai multe variante (curea din silicon pentru stilul sport, din piele sau oțel pentru stilul casual-elegant.

Beyond Watch Moon ceasuri

Gama Meteor este a ceasurile cu cadran rectangular.

ceasuri inteligente Beyond Watch Meteor

Ceasurile Beyond Watch au finisaje de calitate care le fac durabile și purtabile timp îndelungat fără modificări majore la capitolul aspect. Majoritatea sunt dotate cu geamuri din cristal mineral și cristal mineral durificat care sunt rezistente la zgârieturi. Au garanție 24 de luni și sunt rezistente la apă, în sensul că te poți spăla pe mâini cu ele la purtător sau face baie în piscină, fără teamă că vor fi afectate.

Ce ceas Beyond Watch aș alege eu, pentru mine?

Ca și gamă, aș alege Moon. În colecție Earth sunt exclusiv modele bărbătești, iar ceasurile cu cadran dreptunghiular nu m-au atras niciodată. Îmi place mult designul simplu al acestei serii.

Cureaua este exclus să fie metalică. În primul rând, că sunt alergică la metale și, în al doilea rând, că vreau un ceas cât mai ușor. Unul cu curea din silicon are vreo 35 de grame, iar unul cu curea metalică cu vreo 100 de grame mai mult. Varianta cu curea din piele are 55 de grame. Să fie piele sau silicon? Dincolo de cele 20 de grame în plus, ceea nu este foarte mult, pielea este un material mai pretențios la contactul cu apa și transpirația (de care eu mă bucur din plin). Plus că pielea nu merge chiar la orice. Aleg siliconul.

Culoarea? Aș avea de ales între roz, roșu și negru. Aici, încă nu m-am hotărât. Îmi place mult roșul, dar parcă mai practic și mai ușor de asortat este negru. Mă ai gândesc.

Da, este un brand nou despre care se știu destul de puține. Nu am găsit informații despre proveniența tehnologiei pe care o înglobează sau despre țara de fabricație, dar faptul că ceasurile se pot comanda de pe un site românesc cu toate datele de identificare și contact la vedere, cu termeni și condiții clare, îmi dă încredere. Sunt ceasuri cu multe funcții utile, cu aspect modern, finisaje de calitate, la prețuri accesibile, zic eu.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 30/06/2022
    Răspunde

    Arata foarte bine ceasurile.

      • Ana Maria Apetrei
      • 30/06/2022
      Răspunde

      Gama Moon as alege si eu, curea din silicon, culoarea mov ??

    • Asaftei Simona
    • 30/06/2022
    Răspunde

    Au chiar prețuri super bune ,mă așteptam să fie ceva mai scumpe și gama Moon este preferata mea ,foarte drăguțe .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares