De unde să cumperi dresuri mărimi mari la preț bun

dresuri mărimi mari

A găsi haine pe măsura ta, atunci când măsura trece de 48-50, este o adevărată provocare, cel puțin la noi în țară. Magazinele dedicate purtărilor de haine plus size sunt puține, au un număr foarte mic de produse, multe de calitate îndoielnică. A-ți găsi un pantalon sau bluză care să-ți vină, să-ți placă din punct de vedere al materialului și modelului, și să ți-o și permiți, este o misiune aproape imposibilă. Cam așa era și cu dresurile, ciorapii de damă, până nu demult. Trebuia să bat drum lung până la un magazin dintr-o anumită piață, unde mama știa că găsesc dresuri mărimi mari (5 și 6).

Îl descoperise după îndelungi căutări și îl vizitam des pentru că nici bugetul nu ne ajuta la vremea aceea. Nu puteam cumpăra mai mult de două perechi de ciorapi, să ne facem un stoc. Ajungeam la magazin și aflam că nu au culoarea dorită. Sau aveau doar dresuri subțiri, când eu aveam pe listă din cele groase. Sau găseam doar cu bazon, pe care eu nu-l suport. Sau… cine mai știe. Era loterie.

De când am descoperit cumpărăturile online, lucrurile au devenit cumva mai simple, în sensul că nu mai stăteam pe drumuri sau nu mai trebuia să îndur răspunsurile acre ale unor vânzătoare deranjate de întrebarea găsesc și ciorapi măsura 5 la dumneavoastră. De parcă noi, ăștia cărora ne place mai mult mâncarea, nu am avea dreptul să ne mai îmbrăcăm sau să ieșim din casă! Pe bune? Chiar e cea mai mare crimă să fii gras?

inpuff.ro

La început, pe vremea când ciorapii de damă măsuri mari erau o raritate, disponibile doar în 2-3 magazine online, prețurile lor erau pe măsură. În ultimii ani, lucrurile s-au mai așezat și au început să apară pe mai multe site-uri dresuri mărimi mari pentru. Unul dintre ele este sosetaria.ro, cel pe care îl recomand atât ca varietate de modele, cât și ca raport calitate-preț.

Numai în momentul de față, în categoria ciorapi damă măsuri mari găsim în jur de vreo 40-50 de modele, majoritatea disponibile pe mai multe culori. Aici știu sigur că găsesc dresuri măsura 4, 5, 6 și chiar 7, în culoarea și grosimea dorite, indiferent de preferințe. Atenție la măsuri, vă rog! Nu toți ciorapii măsura 5 au aceleași dimensiuni. Depinde de la producător la producător. Din fericire, pe site-ul mai sus menționat, pe pagina fiecărui produs aveți un tabel de mărimi care nu este universal, ci este cel al producătorului respectiv, cel de pe eticheta produsului. Dacă verificați atente măsurătorile din tabel, veți alege corect.

Cu chilot întărit sau clasic, cu vârf întărit sau fără, simpli sau cu model, modelatori sau compresivi, mai groși sau mai subțiri, sunt toți la un loc, simplu de filtrat și pus în coș. Prețurile variază în funcție de model, material, dar și producător. Mai accesibile sunt mărcile Fiore, Levante și Marilyn. Doar cu puțin mai scumpe, dar de super calitate (folosite de mine!) sunt cele de la Conte Elegant. Sunt super rezistente, în special cele cu microfibră (poliamidă cu elastan) din gama Triumf.

Cauți ciorapi speciali cu bandă adezivă, modele cu buline sau cu dungă, poate chiar ceva super sexy, cu dantelă, sau niște ciorapi cu un procent ridicat de bumbac? Poate chiar ceva îndrăzneț, colorat? Tot aici găsești. Și nici aceștia nu au prețuri imposibile. Cine ar fi crezut, prin 2002, când abia găseam dres culoarea piciorului pe măsura mea, că va veni ziua în care să pot purta chiar și culori precum galben, roșu sau mov?

ciorapi damă colorați măsuri mari

Preferații mei sunt ciorapii modelatori și cei din bumbac. Cât de mult îi căutam pe aceștia din urmă în iernile reci, când trebuia să port ciorapi pe sub pantaloni și nu suportam deloc dresurile clasice, care mi se lipeau de piele și îmi dădeau mâncărimi după ce mă ridicam de pe scaun, după două ore de curs! Țineau de cald, erau super confortabili și rezistenți. Din păcate, tare greu găseam așa ceva pe măsura mea. De-ar fi existat Șosetăria și pe vremurile acelea, să pot comanda atât de simplu ce am nevoie și să pot returna gratuit ceva ce nu-mi place…

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 11/01/2022
    Răspunde

    Știu din proprie experienta cum este .

  1. Răspunde

    e iarna asa ca dresuri folosesc doar din cele de bumbac (ca cele de copii). Abia astept sa vina caldura sa trec la rochite, am slabit si am cateva ce abia asteapta sa iasa din dulap 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares