3 palete Makeup Revolution, cu preț până în 50 RON, pentru machiaj în tendințe de Revelion și în 2022

palete Makeup Revolution, cu preț până în 50 RON

Odată cu stabilirea locului și a companiei pentru mesele de Crăciun și Revelion, apar și veșnicele întrebări despre ce ar trebui să purtăm sau ce machiaj ar fi indicat să abordăm. Mă feresc să recomand un anumit tip de machiaj pentru că nu cred că toată lumea trebuie să se alinieze unui standard. Întotdeauna trebuie să raportăm tendințele la propriul stil, să alegem să le respectăm doar pe cele care ni se potrivesc. Dar, pentru asta, trebuie să știm mai întâi ce se poartă. Azi vorbim despre farduri de pleoape, culori și texturi pe care specialiștii din domeniu le recomandă pentru noaptea dintre ani, dar și pentru anul 2022.

Pentru noaptea de Revelion poți merge pe:

Fard strălucitor– poate fi fard cu aspect perlat sau chiar metalic. Cu cât mai strălucitor, cu atât mai bine. Foarte bine se pretează fardurile de ochi cu particule strălucitoare.

Smoky Eyes – nu de demodează niciodată, nu e nici prea mult, nici prea puțin. Anul acesta, un Smoky Eyes în nuanțe de mov ar fi mai mult decât grozav.

Strasuri – nu e musai să ai farduri strălucitoare. Dacă paleta ta are mai degrabă farduri mate, poți da strălucirea necesară lipind câteva strasuri în jurul ochilor.

Auriu – este o culoare pe care nu o poți purta oriunde și oricând, dar noaptea dintre ani sigur este unul dintre acele momente în care îți permiți să ieși în evidență cu ajutorul ei. Și galbenul va face senzație, fie el mat sau cu sclipiri.

Roșu – anul 2021 a venit cu multe roșu în machiajul ochilor. Tendința se păstrează și pentru 2022, așa că poți apela și la această culoare pentru machiajul de Anul Nou dacă restul ținutei o permite și tu simți că te caracterizează.

Ochi luminos – rămâne valabil și aspectul de ochi mai luminos obținut prin aplicarea unui fard cu efect iluminator în colțul intern al ochiului.

În ceea ce privește tendințele pentru 2022 în materie de farduri de pleoape, avem așa:

Smoky Eye care rămâne pe baricade. Nu pentru zi, evident. La ieșirile în oraș, de seară, îl poți aborda cu toată încrederea.

Farduri metalice, chiar și ziua, dacă ești destul de îndrăzneață.

Ca și culori, auriul, argintiul, bronzul vor fi la mare căutare. La fel și movul liliachiu, care poate fi purtat ca atare sau în diverse combinații.

Machiajul colorat va fi la fel de bine primit. Nu ai niciun motiv să te ferești de culori și combinații nebune în anul care stă să înceapă. Rozul aprins și verdele mentă să nu lipsească! Culorile neon vor fi top.

Nuanțele pământii pot fi și ele abordate fără probleme.

Paletă de farduri ieftină și bună? Am 3 recomandări pentru tine!

Musai să investești într-o paletă nouă în perioada aceasta? Am trei recomandări pentru tine. Vorbim despre trei palete Makeup Revolution, brand londonez foarte cunoscut și apreciat pentru raportul bun calitate-preț al produselor oferite. Niciuna dintre nu costă mai mult de 50 de lei. Toate conțin farduri puternic pigmentate, care fac priză bună pe pleoapă și rezistă mult, mai ales dacă sunt aplicate peste o bază de machiaj.

Makeup Revolution Reloaded

Makeup Revolution Reloaded este paleta cea mai ieftină dintre cele trei, dar cu cea mai mare varietate de culori. Fiecare paletă din această vine cu 15 nuanțe și, pe Notino.ro, aveți 20 de combinații de culori din care să alegeți, în funcție de preferințele personale sau tendințele mai sus amintite. Eu am ales pentru exemplificare varianta Iconic, cu suficient de multe nuanțe sidefate, care mă vor ajuta să dau o ușoară tentă de strălucire ochilor, fără a simți că am exagerat.

Fardurile sunt de o calitate nesperată pentru o paletă care costă doar 30 de lei. Dezavantajul paletelor Reloaded este că mi se par destul de fragile și nu au nici oglindă nici aplicator de vreun fel.

Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals

În cazul celei de-a doua palete Makeup Revolution recomandate nu avem la dispoziție mai multe combinații cromatice, dar mi se pare că nuanțele din singura opțiune sunt mai mult decât ce trebuie pentru 2022. Avem culori precum violet, roz, gri, roșu, portocaliu, nud, vișiniu, o combinație de nuanțe mate și nuanțe perlate capabile să servească atât unor machiaje simple de zi, cât și unora mai sofisticate, cum ar fi cea de Revelion, despre care vorbeam mai devreme.

Calitatea Makeup Revolution este aceeași, doar că paleta New-Trals vs Neutrals are avantajul unei carcase mai rezistente, în care găsim și oglindă, și o pensulă, atât de necesare celor care vor să-și verifice sau să-și refacă machiajul pe parcursul zilei.

Makeup Revolution Forever Flawless

Cea de-a treia paletă vine într-un format mai mic, de doar 8 culori, dar are disponibile 8 variante de combinații cromatice din care se poate se alege. Pentru exemplificare, am ales combinația Dynamic Allure, atât nuanțe mate, cât și perlate și metalice, cu efect de folie. O consider foarte potrivită pentru cine preferă nuanțele pământii, dar abordează și machiaje mai îndrăznețe. În oricare dintre variantele disponibile se regăsesc 2-3 din tendințele în machiajul ochilor pentru anul care vine.

Are oglindă, carcasa mi se pare că arată cel mai șic și este de mici dimensiuni (este cea mai mică dintre cele trei palete Makeup Revolution amintite), așa că poate fi luată peste tot, chiar și în cele mai mici poșete. Materialul exterior pare destul de rezistent pentru asta.

Indiferent ce tip de machiaj preferi, dacă vrei o paletă nouă pentru makeup de ocazie, de seară sau de zi, dacă nu ai încercat încă paletele de la acest brand, te provoc să o faci. Vei fi uimită și cucerită de ceea ce-ți oferă, la un preț atât de accesibil. Și acestea sunt doar trei dintre produse, cele pe care le-am testat eu până acum. Oferta este mult mai bogată. Numai dacă mă uit pe Notino, sunt aproape 50 de modele de palete cu farduri de ochi de la acest brand, majoritatea disponibile pe mai multe combinații de culori și nuanțe.

Revenind la machiajul de Revelion, nu uita de luminozitate și strălucire! Ele sunt cheia spre un makeup reușit.

Sunt curioasă în ce culoare/culori te vei machia de Revelion. Poți să-mi spui?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria+Chertes
    • 13/12/2021
    Răspunde

    Mulyumim pentru informatii.

  1. Răspunde

    fara machiaj.
    Dupa ce ultimii ani am adormit inainte de miezul noptii, anul asta vom merge la foc de artificii deci nu voi mai fi in pijama (sau pun pijama sub geaca 😀 😀 ) .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares