De stiut inainte de a crea site-ul

gazduire web blog
V-ati decis ca aveti nevoie de un site? Inainte de toate, trebuie sa va ganditi la ce vreti de fapt de la site-ul pe care il doriti. Ar fi o mare greseala sa va apucati sa cereti sa fie creat un site de dragul trend-ului al momentului pentru ca s-ar putea sa va treziti ca ati facut niste cheltuieli inutile cand puteati sa faceti altceva cel mai probabil productiv. Haideti sa vedem de ce anume aveti nevoie pentru procesul de creare site prezentare.
In primul rand sa va ganditi la planul site-ului ca la planul unei case ca si cum at vrea sa va construiti casa viselor tale. Credeti ca este complicat ? Deloc! Sa va arat cum sa procedati. Luati o hartie alba A4 si un creion sau pix si icnepeti sa faceti o schita, puteti sa gresiti oricat, important este sa puteti corecta mai tarziu. Ca sfat puteti sa faceti o lista de idei, adica toti ce va trece prin cap si nu va autocenzurati indiferent daca sunt idei stupide. Daca nu v-ati gandit la meniu, la structura unei pagini, nu-i nimic. Mergeti pas cu pas aveti tot timpul la dispozitie.
Si acum puteti sa incepeti sa va ganditi la continutul site-ului. Este foarte importat sa va ganditi pentru cine faceti site-ul, sa nu faceti greseala la a va gandi la oameni de o anumita categorie de genul varsta, sex, nivelul de pregatire sau cunoastere. Ar fi ideal sa aveti in minte pe vizitatorul site-ului in momentul redactarii text-ului. Cel mai important este sa respectati regulile gramaticale, de punctuatie si sa evitati limbajul de messenher sau chat daca te adresezi tuturor vizitatorilor tai. Este foarte important sa aveti propozitii scurte si cu aliniate luand in considerare ca dificultatile de vizualizare a pagini de pe orice display fie ca vorbim de un laptop, desktop, smartphone, tablema sau orice alt device. Deci sa aveti cat mai multe paragrafe adica spatiu intre propozitii si aliniate. Un site de calitate are continutul bine structurat, logic si clar. Indiferent despre ce scrii, vizitatorii, in general, citesc printre randuri, sa vada daca articolul le este util sau nu. O pagina web cu mai putin continut are sanse sa fie citita complet, decat una cu mult continut si fara spatii intre propozitii.
Si abia acum puteti sa va apucati de realizarea propriu zisa a site-ului tau. Probabil ati intalnit termen de genul HTML, PHP, ASP, MySQL care sunt de web development si baze de date pentru site-uri. Cei care nu doresc sa apeleze la firme de specialitate poti folosi programe de genul Adobe DreamWeaver si multe altele care se gasesc relativ usor pe internet.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares