Parfumuri Calvin Klein – eu Down Town, el IN2U

parfumuri Calvin Klein

Cred că tuturor ne plac parfumurile. Evident că și mie. Nu mă pot lăuda cu vreo colecție impresionantă și nici nu mă pot declara cunoscătoare într-ale parfumurilor. Nu mi le aleg în funcție de anotimp sau de ținută. Nasul meu nu este enciclopedie olfactivă, să-ți poată spune în secunda doi ce parfum i-ai dat să miroasă. Îmi aleg parfumurile în funcție de cum rezonez cu notele lor și de starea pe care mi-o induc. Dacă un parfum îmi dă un strop de încredere în mine, mă îndeamnă să zâmbesc și îmi lasă impresia că ziua care tocmai începe va fi un succes, atunci al meu e.

Parfumul meu – Down Town

Unul dintre parfumurile care au aceste efecte asupra mea este Down Town Calvin Klein. L-am primit cadou. L-am deschis și am dat două-trei pufuri. Mi-a plăcut din prima, iar mirosul nu se schimbă prea mult după ce se așează. Este o combinație de note florale și lemnoase, un miros puțin dulceag, dar și fresh, nici prea înțepător, nici insesizabil. E atât cât trebuie pentru a face nasurile să vibreze, dar nu atât de mult cât să le sufoce. Este genul de parfum pe care îl poți purta oriunde, în orice anotimp, la orice ținută.

După prima zi, am constatat că și persistă (până la vreo 6-7 ore). Acela a fost momentul în care am simțit nevoia să văd cât costă, ca să știu dacă mi-aș putea permite să-l recumpăr. Nu aveam nici cea mai vagă idee care sunt prețurile la parfumuri Calvin Klein. Aș fi putut să jur că este un parfum scump și nu e deloc așa.

parfum Down Town Calvin Klein Notino

Nu v-ați fi așteptat să coste așa puțin, nu? Nici eu, având în vedere că am în casă și un parfum de patru ori mai scump care rezistă de două ori mai puțin decât Down Town. Mă gândesc că poate acela nu este original, așa cum este Down Town care știu sigur că a fost luat de pe Notino, un site de pe care eu am cumpărat doar produse autentice de fiecare dată.

Parfumul lui – IN2U

La scurt timp după acest episod, se apropia ziua soțului meu. Ce să-i iau? Buget mic, idei multe. Apoi mi-a dat prin cap să mă uit la secțiunea Parfumuri Calvin Klein pentru bărbați, să văd dacă și acolo sunt ofertele la fel de bune. Evident că nu știam cum miroase niciunul dintre ele. M-am ghidat după note. Știind că-i plac aromele de mosc și cedru, am mizat pe Calvin Klein IN2U.

parfum barbati IN2U Calvin Klein

Ca să scurtăm povestea, trecem peste comandat pe Notino, primit, împachetat cadou și deschis cadou. Miroase senzațional parfumul. De data asta mă așteptam. Mai bine zis speram să fie așa. Se potrivește mănușă adepților stilului casual și chiar sport, aș zice eu. Este un parfum care te pătrunde și te îndeamnă să fii liber și curajos.

La primul contact pare un parfum prea puternic, dar notele acelea atât de înțepătoare dispar rapid și rămân cele de bază, cu un miros plăcut, masculin, puțin fresh și destul de aromat. Persistența este mai mică decât la Down Town pentru că acela este o apă de parfum, iar IN2U este o apă de toaletă. Dar tot persistă undeva la 4 ore (pe piele), ceea ce pentru un produs care costă doar puțin peste 100 de lei la varianta de 150 ml. mie mi se pare mai mult decât decent.

Se pare că varianta Calvin Klein a fost câștigătoare pentru amândoi. Brandul se respectă și-și respectă clienții mai mult decât mi-aș fi imaginat eu, chiar dacă vorbim despre parfumuri ieftine, mai vechi, cum este cazul celor două produse despre care am vorbit astăzi. Eu mai am puțin din al meu, dar șansele de a-l recumpăra sunt foarte mari. Sau să încerc și Calvin Klein Eternity Intense, care se pare că are și vanilie? Alte parfumuri Calvin Klein pe care aș mai vrea să le gust sunt Deep Euphoria și Eternity Flame.

Pe care mi-l recomandați dintre cele trei? Dar să fie în stoc pe Notino, că eu din altă parte nu îmi iau parfumuri!


Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 19/04/2019
    Răspunde

    Eu după sărbători cred că le voi achiziționa.

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Acum e cu bugetul de Paste, nu?

    • Anghelina Irina
    • 19/04/2019
    Răspunde

    De Crăciun i-am cumpărat soțului meu CK Eternity și miroase foarte bine

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Si persista?

    • Andreia Butnaru
    • 19/04/2019
    Răspunde

    Down Town il am si eu , acum nu imi mai ramane decat sa ii iau si sotului IN2U , cred ca ii va placea si lui sa poarte un asemenea parfum

      • Cristina Dragomir
      • 20/04/2019
      Răspunde

      Tu ii stii mai bine gusturile in materie de parfumuri.

    • mihaelanistor
    • 21/04/2019
    Răspunde

    DowTown m-a surprins în mod plăcut, are un miros fresh, potrivit de toată ziua și persistă surprizător de bine pe piele și pe haine.

  1. eu am de la calvin klein parfumul reveal. jur ca e cel mai misto parfum pe care l-am avut in viata mea. deci e… nici nu pot sa-l descriu. e senzual in primul rand. si persistent. al meu cica vrea sa sara pe mine cand il miroase :))) e o minune de parfum! as vrea sa ii iau si lui varianta reveal men, sunt curioasa cum e

      • Hacman Mariana
      • 22/04/2019
      Răspunde

      Nu am folosit niciodată dar dacă tot se apropie Paștele poate mi-l aduce iepurașul))?

    • Lamiita Petre
    • 22/04/2019
    Răspunde

    N-am avut niciodata un parfum de la Calvin Klein, dar am incredere in descrierea ta ca fiind obiectiva si se pare ca s-ar plia si pe gustul meu. Si ma surprind si preturile, destul de rezonabile.

  2. Răspunde

    M-ai facut curioasa! Pana acum nu ma uitam la parfumuri Calvin Klein. Aveam impresia ca au mai mult pentru barbati 🙂
    Poate incerc si eu parfumelul pe care il recomanzi tu, daca zici ca e bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares