Serial de văzut – Secrete și minciuni

Secrete și minciuni serial

Printre serialele văzute în ultima vreme, unul care mi-a atras atenția într-un mod plăcut este Secrete și minciuni/Secrets and lies. Nu este deloc nou, e din 2015-2016, dar este mai bun decât multe din serialele noi cărora li se face reclamă aiurea. Este un thriller polițist captivant și asta o spune cineva care adoarme imediat ce dă de ceva plictisitor pe TV.

Sunt două sezoane, fiecare a câte 10 episoade. Chiar îmi pare rău că s-a anulat acest serial. Se pare că americanii anulează tot ce-mi place mie. Singurul personaj constant în cele două sezoane rămâne detectivul Andrea Cornell, care chiar evoluează frumos și devine mai umană în sezonul 2. Din nou, păcat că nu am și sezonul 3 să văd cum se comportă mai departe.

Primul sezon din Secrete și minciuni a fost preferatul meu. Ben, zugrav și tată a două fete frumoase și frumos educate, descoperă cadavrul unui băiețel în timpul alergării de dimineață. Este băiatul vecinei lui. Cu o noapte înainte, Ben se certase cu soția, băuse prea mult și nici nu mai știe cum ajunsese acasă. N-are niciun alibi pentru ora la care se presupune că a murit băiatul, așa că este suspect de crimă.

Soția pare a-și fi pierdut încrederea în el, iar o relație mai veche păstrată secretă de Ben este cea care le va da complet viețile peste cap. Dar el nu este singurul care are secrete și care minte. Fiecare personaj are ascunzișurile lui. Nu vă spun mai multe, dar vă anunț că motivul crimei este șocant. Va trebui să vedeți serialul pentru a afla dacă Ben este vinovat sau nu.

Sezonul doi este tot despre o crimă, că doar de-aia o avem în prim plan pe aceeași doamnă detectiv. Kate este ucisă, împinsă de pe acoperișul unei clădiri, în timpul unei petreceri. O tipă frumoasă, deșteaptă, soția unui tânăr om de afaceri. Tocmai aflaseră că vor deveni părinți.

Primul suspect pe listă este chiar soțul. Apoi ies la iveală detalii despre trecutul lui Kate, lucruri pe care soțul ei nu le știa, și suspecții se tot schimbă. Ca și în primul sezon, ies la iveală secretele tuturor celor care intră sub lupa detectivului Cornell. Și criminalul este, și de data aceasta, cine nici nu gândești.

Doamne detectiv este personajul cel mai enervant, dar cred că asta-i farmecul ei. În sezonul doi am fost aproape surprinsă să văd că poate avea și o privire blândă și poate plânge. Prea era un roboțel cu uitătură horror!

Ce nu-mi place este că sezonul 2 a venit cu altă poveste și alte personaje. Având în vedere finalul deschis al primului sezon, mă așteptam ca sezonul nou să fie o continuare a lui, nu ceva complet diferit, singurul numitor comun rămânând madame Cornell.

Nu știu de ce mi-a plăcut mie mai mult primul sezon. Poate că a fost vorba de actorii pe care i-am îndrăgit mai mult, poate pentru că victima a fost un copil, nu-mi pot da seama. Sau faptul că primul sezon e mai spre thriller psihologic și al doilea e mai spre telenovelă? Treaba este că sigur o să vă placă Secrete și minciuni dacă sunteți amatori de anchete cu secrete, minciuni, răsturnări de situație și final care să vă lase mască. Serialul are nota 7,7 pe IMDb și eu am cotizat acolo cu 9 steluțe din 10. Nu e loc de plictiseală, așa că poate fi alegerea perfectă pentru un maraton de weekend.

Voi ce seriale mai urmăriți? Să mă inspir și eu!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Am și uitat că am văzut acest serial, îmi pare rău că nu încă nu sunt episoade noi. De cele mai multe ori aleg să mă uit la acele seriale care au toate sezoanele 😀

      • Cristina Dragomir
      • 05/02/2019
      Răspunde

      L-am ales la repezeala. NU ma asteptam sa imi placa asa mult.

  2. Parca imi amintesc ca am vazut un episod din acest serial, la tv cred si mi-a placut. Dar cu fii-miu, abia reusesc sa mai scriu pe blog, daramite sa mai vad si un serial.
    Cum imi fac putin timp liber, ma pun sa-l vad.

      • Cristina Dragomir
      • 05/02/2019
      Răspunde

      Poate in weekend, seara, dupa ce il bagati la nani.

    • Anghelina Irina
    • 01/02/2019
    Răspunde

    Nu l-am vazut încă

      • Cristina Dragomir
      • 05/02/2019
      Răspunde

      cand ai timp, poate il vezi.

    • Valeria Chertes
    • 01/02/2019
    Răspunde

    In ultimul timp nu prea am urmarit filme, nu prea am avut rabdare dar am sa-mi revin la normal.

      • Cristina Dragomir
      • 05/02/2019
      Răspunde

      La noi se mai gaseste timp in weekend.

  3. Cred ca nu am mai urmarit un serial de cand eram prin scoala; acelea argentiniene sau ce erau m-au prins rau. As urnari si acum un asemenea thriller puzzle, genul e printre preferatele mele. Mi-e sa nu ma prinda microbul serialelor apoi, macar pana mai creste un pic asta micu’.

      • Cristina Dragomir
      • 05/02/2019
      Răspunde

      Grea meseria asta de parinte!

  4. Răspunde

    Imi amintesc ca ma uitam si eu la el. Imi placea…in ultimul timp nu am mai avut cand sa urmaresc vreun serial. Dar mi-ar placea!

      • Cristina Dragomir
      • 05/02/2019
      Răspunde

      Cand s-or duce fetele la facultate!

  5. destul de misto pare. eu nu mai am chef de seriale, nu mai apuc sa ma uit la nimic. mai am cateva episoade din lucifer, apoi sa astept sezonul 4.

  6. Răspunde

    Interesant! Dar nu ai spus si unde ”ruleaza”. Am sanse sa il vad si eu daca nu am Netflix sau HBO?
    Iti recomand, daca nu ai vazut cumva, serialul ”Castle” de pe Diva. De vreo saptamana i-am dat de gust si nu pot pierde niciun episod, asa mult imi place 🙂

  7. Răspunde

    Chiar mi se pare un serial bun. Mi-a placut mult descrierea si chiar daca s-au oprit filmarile, eu tot ma voi uita

      • Cristina Dragomir
      • 19/02/2019
      Răspunde

      Sper sa iti placa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares