Testat – Nivea Fresh Me Up

Nivea Fresh Me Up

Greu cu deodorantele astea! Tot încerci și încerci pentru a-l găsi pe cel perfect, dar el nu mai apare. Cel natural nu protejează cât ar trebui. Cel cu bila lasă pielea lipicioasă și nu face nici el treabă grozavă. Cel stick protejează destul de bine împotriva transpirației, dar usucă pielea și provoacă mâncărimi. De deodorantele tip spray m-am cam ferit în ultimii ani pentru că mai tot ce încercasem nu oferea altceva decât miros plăcut în primele 2 ore de la pulverizare, apoi venea … teroarea. Dar, la o rundă anterioară de shopping online, m-am trezit că mi-am pus în coș un deo spray antiperspirant – Nivea Fresh me Up. Zilele astea e cam pe ducă, așa că e vremea concluziilor în ceea ce-l privește.

Cred că m-a atras ambalajul și faptul că era ceva nou, ce nu văzusem în rafturi la noi. Nu înțeleg de ce anumite produse sunt distribuite doar în anumite state. Nu am înțeles niciodată. Înțeleg că e vorba de un produs ediție limitată, dar… Poate și de-asta mă îndrept cel mai des spre acest site – pentru că găsesc la ei multe produse care nu există în alte magazine românești.

Pe partea de miros, Nivea Fresh Me Up a fost o surpriză foarte plăcută. Aroma de lemongrass este foarte răcoritoare și persistă mult timp după aplicare. Pentru cine nu știe, mirosul de lemongrass seama cu cel al lămâii. În plus, această plantă este cunoscută pentru proprietățile sale antibacteriene, așa că este foarte inpirată decizia de a introduce extractul de lemongrass în compoziția deodorantului.

Nici în ceea ce privește protecția pe care o oferă nu am fost dezamăgită de Nivea Fresh Me Up. Chiar își face treaba pentru o zi întreagă. 12 ore ai protecție garantată, fără miros neplăcut de transpirație, testat de mine. Mai mult nu am avut nevoie, dar cred că poate și mai mult. Ambalajul promite panâ la 48 de ore de prospețime, dar nu știu cine ar sta atâta timp fără să se spele.

Metoda de aplicare este aceeași ca la orice alt produs de acest tip. Se agită recipientul și apoi se aplică prin pulverizare. Niște particule fine sunt aruncate pe piele, absorbite imediat. Imediat după aplicare pielea se simte ca și cum tocmai ai fi pudrat-o. Este o senzație super plăcută, de piele fină, uscată, o senzație care se menține pe tot parcursul zilei. Oricât ai transpira (și eu chiar transpir!), pielea rămâne uscată. La baie aveți nevoie de un produs de curățare cât mai hidratant și e posibil să trebuiască să spălați subrațul de 2 ori pentru a îndepărta orice urmă de deodorant și a simți pielea curată.

Da, usucă pielea și acest antiperspirant. Aș minți să spun că nu o face. Sigur că nu usucă la fel de tare ca deodorantele stick, dar o face. În schimb, nu se brânzește la subraț, nu irită pielea și nu provoacă mâncărimi. Și poate cea mai mare bilă albă este aceea că nu pătează hainele. Există senzația de piele pudrată, dar nu pelicula aceea de pudră albă care lasă urme pe hainele închise la culoare. Nici măcar dacă pulverizezi direct pe haine nu vei avea urme. Am testat eu.

Cu alte cuvinte, este un produs mai bun decât mă așteptam. Nu e perfect. Știți că sunt pretențioasă. Ca să fie perfect, ar trebuie să aibă numai ingrediente naturale și să ofere aceeași protecție ca acum, menținând pielea hidratată. N-am găsit așa ceva până acum.

Vestea proastă vine acum – produsul a fost în ediție limitată și nu mai este disponibil pe niciun site. Nu cred că-l voi mai vedea, așa că mă voi orienta spre alte antiperspirante de la Nivea care sper să facă treabă la fel de bună. Ca idee, dacă găsiți pe undeva Nivea Fresh Energy, să știți că aceea este varianta în ediție nelimitată a lui Nivea Fresh Me Up – este tot cu lemongrass. Momentan îl vad doar online aici, dar sper să apară și în alte magazine. Daca nu, mă duc spre Splasy Lime.

Voi ați găsit până acum deodorantul perfect? 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 05/09/2018
    Răspunde

    De la Nivea imi plac toate produsele, de asta nu stiam.

    • Tatiana Sorina
    • 05/09/2018
    Răspunde

    Au produse bune,imi plac. Samponul nu prea mi-a priit,am facut matreata de la el si l-am schimbat cu Farmec.

    • Nicolae Claudia
    • 06/09/2018
    Răspunde

    Eu folosesc deodorantele top spray. Mi se par mai practice si nu iti usuca pielea foarte tare. Pe acesta de la Nivea nu l-am incercat..poate mai fac si alte editii

  1. Eu de cand am testat Perspirex il folosesc in combinatie cu un deodorant spray de la Nivea, pentru ca impreuna fac treaba buna, dar altfel primul ma protejeaza de transpiratie dar imi provoaca mancarimi si al doilea nu ma protejeaza suficient dar miroase super.

  2. in ultima perioada nu am mai folosit nimic de la nivea, iar deodorantele lor nu prea m-au dat pe spate de la prima utilizare, asa ca le-am zis pas

  3. Intr-adevar produsele Nivea sunt produse care-si pastreaza ‘prestanta’ castigata in timp, iar pe Aoro am vazut un pret bun la produs. In alta ordine de idei un pont pentru zilele de canicula il reprezinta deodorantul natural cu alaun. Insa el doar stopeaza cumva transpiratia excesiva iar folosirea concomitenta cu un deodorant spray este perfecta!

  4. Am testat cam tot ce e pe piata national si am testat si cateva internationale, aduse special din alte tari. Singurul cu care ma inteleg foarte bine este deo roll on de la Eucerin, pana acum nu am folosit roll on, dar e singurul care functioneaza perfect.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 11/09/2018
    Răspunde

    Produsele Nivea sunt bune,folosesc crema,gel de dus dar spray-ul nu-mi place pentru ca nu tine, doar miroase bine.

    • Ioana Radu
    • 12/09/2018
    Răspunde

    Eu folosesc in mare parte numai deodorante si antiperspirante de tip spray. Cu astea ma impac cel mai bine. Iar cele de la Nivea sunt printre favoritele mele, in prezent folosind Nivea Dry Comfort. Un singur produs am cu bila, cumparat in perioada in care m-am operat la san, pentru ca trebuia sa evit scurgerea oricarui tip de produs pe zona cu pansament (iar cel de tip spray il dau uneori haotic si ar fi ajuns acolo). Nivea nu ma dezamageste nici cand merg la sala, fiind foarte eficient si pentru antrenamentele intense.

  5. Răspunde

    Mmmm sa stii ca nici eu nu am gasit perfectiunea la acest capitol. Nivea invisible folosesc si acum am incercat diverse produse mai naturale sau mai putin naturale care m-au protejat de transpiratia excesiva pe timpu! Stick-ul de la Jason mi s-a parut varianta cea mai BIO si asta poate fi gasit pe Rangali.
    De pe aoro i-am gasit sotului un spray de care este ffff multumit. Cel de la Loreal. Zice ca ii face foarte bine si il ajuta in mai multe privinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares