Dependentă de Bioderma Sebium Mat

Bioderma Sebium Mat

Tenul gras ne dă multe bătăi de cap. Nu te poți spăla cu orice gel spumat sau săpun, nu poți aplica orice tip de cremă, trebuie să fii atentă ce fond de ten alegi și așa mai departe. Tenul gras este un ten cu probleme și are nevoie de îngrijire nu specială, ci adecvată. Târziu, dar anul acesta am descoperit și eu produsele Bioderma. Abia atunci am aflat ce înseamnă adecvat pentru tenul gras.

Mai folosisem eu produse despre care alții ziceau că sunt grozave și mie nu mi s-au părut deloc așa. Nu aveam de gând să dau banii pe produse Bioderma. Asta până le-am folosit câteva zile (primite cadou) și am văzut ce pot face. Aveți aici un articol despre 3 produse de curățare din gama Sebium, iar azi am să vă spun câte ceva despre crema Bioderma Sebium Mat, un produs de care am devenit dependentă.

Nu stau să vă descriu produsul, să vă spun eu ce conține și ce promite. Găsiți informațiie astea cu o simplă căutare pe Google. Mă rezum strict la impresiile mele despre Bioderma Sebium Mat:

  • Are un miros plăcut. Este formulă parfumată, dar nu am resimțit disconfort la aplicare deși tenul meu este unul destul se sensibil.
  • Nu ai nevoie de o cantitate mare de produs, dacă punctezi fața în mai mult zone înainte de a masa.
  • Se absoarbe foarte repede în pielea, poate prea repede dacă sunteți genul care vrea un masaj îndelungat.
  • Matifiază foarte bine. Cel puțin în cazul meu. Mama are tenul mai gras ca mine și ea se plânge că efectul nu este de durată, adică matifiază pe moment, dar peste 2-3 ore deja fața are iar aspectul lucios provocat de excesul de sebum.
  • Nu usucă pielea cum fac alte produse care matifiază și reduc secreția de sebum. Din contră, pielea rămâne netedă, hidratată, plăcută la atingere, elastică, fără niciun fel de disconfort.
  • Nu favorizează apariția erupțiilor. Cu alte produse matifiante porii sunt astupați pe moment și apoi te trezești cu niște coșuri de toată frumusețea. Bioderma Sebium Mat nu face asta, ba chiar pot spune că mă ajută. În perioada pre-menstuală, mie îmi ieșeau în fiecare lună 2-3 coșuri urâte pe zona unde mă confrunt cu pilozitate facială (bărbie). Acum îmi mai iese câte unul, dar micuț.

Folosesc produsul dimineața și seara, după demachiere. În zilele în care mă machiez, această cremă ține loc și de bază de machiaj. Încercați să aplicați un fond de ten peste o cremă obișnuită hidratantă și apoi peste Bioderma Sebium Mat! Veți simți imediat diferența și nu veți mai renunța la ea. Catifelează pielea, o netezește și, în momentul în care vii cu fondul de ten, aplicarea este foarte ușoară. Nu ai pielea nici uscată, să simți că tragi de ea când întinzi fondul de ten, nici grasă, să-ți alunece degetele pe ea și să o ia fondul de ten la vale în 30 de minute.

Ce e nasol la ea? Tubul. Când crema este pe terminate, e greu de scos produs din ea. Rezolvați strângând tubul cu un clips pentru hârtie sau cu un clește din acela pentru pungi.

Pentru mine Bioderma Sebium Mat a devenit produs preferat de câteva luni. Mă declar dependentă de ea. Nu o fi cea mai bună soluție de hidratare, dar e singura cremă pe care o suport pe față pe perioada verii, în afară de serul de la Galenic.

Prețul nu mi se pare un dezavantaj, deși eu am catalogat, în trecut, produsele Bioderma ca fiind scumpe. Având în vedere că sunt mulțumită de ce îmi oferă și că un tubuleț de 40 ml îmi ajunge cam o lună, mă descurc să mi-o cumpăr. Cel mai mic preț îl găsiți la Farmacia Tei. Nu știu cum e cu transportul, că eu mi-o iau din magazin, dar vedeți voi. În restul magazinelor produsul este cu vreo 10 lei mai scump.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Pana acum am folosit doar apa micelara verde, Sebium H2O, de la Bioderma. Tot asa, este adecvata tenului gras/mixt.

    Imi place cum ai zis acolo, ca tenul gras are nevoie de ingrijire adecvata, nu atat speciala; corect!

    Cu prima ocazie, dupa ce mai lichidez din produsele din dotare, am atatea desfacute, voi testa si eu Sebium Mat.

    1. eu zic ca o sa iti placa, daca iti place apa micelara.

  2. nu am probleme cu tenul gras, dar zau ca produsele bioderma chiar mi se par bune. da, mai scumpe, dar raportat la ce ofera… zic eu ca merita!

    1. Decat sa iau ceva la 15 lei care nu e bun de nimic, mai bine asa.

    • Valeria Chertes
    • 21/08/2018
    Răspunde

    Este tocmai potrivit pentru tenul meu.

    1. sigur ti-ar placea.

  3. De la Bioderma, am testat destul de multe produse, dar pe acesta nu. Am si eu probleme cu tenul mixt gras, asa ca o voi incerca si eu, sper sa am rezultate bune.

    1. abia astept sa imi spui si parerea ta.

  4. Răspunde

    Ten gras si sensibil de la alergii am si eu. Acum il tratez cu apa, si invatata de la tine fac gomaj cu bicarbonat dar intai il dizolv -merci de idee.
    Partea faina la tenul gras se vede la riduri- apar mai tarziu decat la tenurile uscate

    1. Daaa, din punctul asta de vedere suntem norocoase ca ne mentinem mai bine, nu ne stafidim asa repede.

  5. Răspunde

    Și totuși, ambalajul este ceea ce trebuie. Cremele la borcan nu-s prea ok, că trebuie să iei produsul cu degetele, și oricât de curat ai fi pe mâini…nu e igienic.

  6. Răspunde

    Si eu am catalogat produsele Bioderma ca fiind unele scumpe. Ma bucur ca le-am descoperit si acum rutina mea de ingrijire este formata din creme Bioderma. Am folosit Sebium Hydra de la ei pentru ca aveam unele zone uscate pe ten si sa stii ca m-a ajutat mult, iar acum folosesc Hydrabio care are pompita, deci mai usor de scos din ea cand e pe terminate, si are si un SPF 30! S-o incerci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares