Pro si contra Outlet Clasicor

Acum cateva luni am comandat o pereche de adidasi din piele de pe Outlet Clasicor, un magazin axat pe comertul de incaltaminte din piele. Se pare ca nu doar vinde, ci si produce mare parte din incaltamintea de pe site. Am achizitionat acesti pantofi sport, din imaginile de mai jos, pentru sotul meu, pentru ca mi-a placut mult designul si cromatica atunci cand i-am vazut pe site. Atunci cand i-am primit, nu am fost dezamagita in nici un fel pentru ca erau exact ca in poza. Incaltamintea este intr-adevar din piele de buna calitate. Ai nostri au fost din piele intoarsa. Incaltamintea vine ambalata in cutii de carton, masurile se potrivesc perfect(ceea ce e rar de gasit in magazinele online) si pretul e mai mult decat bun pentru o pereche de incaltari rezistente din piele. Sunt, intr-adevar, preturi de outlet insa produsele nu fac rabat de la calitate. Per total, nu am cum sa ma declar decat multumita, mai ales ca adidasi inca nu prezinta nici o ruptura dupa mai bine de patru luni de purtare zilnica si mers mult pe jos.

Totusi, cel putin in cazul nostru, am descoperit si un „defect”, daca imi permiteti sa il numesc asa. Nu stiu cu ce produse chimice vopsesc pielea folosita la fabricarea produselor pentru ca, in contact cu transpiratia sau cu putina umezeala, toata culoarea iese pe ciorapi. Asta e singurul motiv pentru care nu as mai cumpara de la ei, desi e foarte posibil sa nu fie in cazul tuturor modelelor asa. Totusi, eu nu sunt dispusa sa ma aleg si cu ciorapi in alte culori. Am deja multi ciorapi albi debeniti gri-bleumarin, in urma purtarii acestor pantofi.

Tineti cont ca acest articol nu este nici advertorial nici nu urmareste sa faca reclama negativa. El reprezinta o parere sincera despre un singur produs achizitionat din acest magazin si e putin probabil sa existe aceasta problema la toate modelele de incaltaminte.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Mai, am vazut multe incaltari destul de frumusele, adevarul este ca inca nu am cumparat de la ei, cu toate ca ma batea gandul. Oricum am patit la fel si la alte incaltari de „Firma” cica 🙁

    • Ion Paula
    • 09/06/2015
    Răspunde

    Sunt tare draguti adidasi dar si ,,defectul,, destul de urat.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/06/2015
    Răspunde

    Frumosi adidasi,nu am cumparat de la aceasta firma,dar daca coloreaza ciorapii asta e,trebuie sa schimbe vopseaua cu una mai de calitate.

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Pacat ca iese culoarea din ei si pateaza sosetele…sunt superbi,dar se pare ca aparentele inseala uneori!

    • Hacman Radu
    • 22/06/2015
    Răspunde

    Frumoase incaltari…pacat ca vopseaua folosita nu este chiar asa de buna…asta chiar poate fi numit un defect..sa te trezesti cu sosetele patate nu e chiar placut…sa intri in casa cuiva sa te descalti si sa spui,,ma scuzati dar sosetele mele arata asa ca iese culoarea din papuci..))))cine oare ar crede?doar cei care au patit-o))))nasol…pacat,ca asa arata super..frumoase modele…

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    inca mu am cumparat de la ei nici eu, insa ceea ce ai ales tu chiar imi plac…si sotului meu i-ar placea cu siguranta. ma voi uita si eu sa vad daca ii aleg ceva.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    de fel este cam pretentios la incaltari si nu ia nimic daca nu probeaza….poate ma incumet si ii ia totusi ceva fain de acolo.

    • Raluca
    • 29/09/2015
    Răspunde

    Buna ziua! Ieri am dat si eu o comanda la ei si azi deja mi-a venit produsul…initial cand am vb la telefon mi-a zis ca o sa ajunga in 2 zile. Am fost putin sceptica la inceput ca nu stiam la ce sa ma astept insa totul a fost in regula si cu siguranta voi mai comanda.

      • Bianca
      • 03/11/2015
      Răspunde

      Buna,
      Poti sa mi spui ce marime ti ai comandat si daca corespunde cu ce porti tu in general?
      Multumesc

        • cristina
        • 03/11/2015
        Răspunde

        buna, marimile corespund. doar daca alegi un model mai ingust(si e posibil sa nu iti dai seama de asta din poza, e posibil sa nu iti vine daca ai picior mai lat. Daca nu ai astfel de probleme, masura se potriveste.

    • raluca
    • 30/03/2016
    Răspunde

    eu am cumparat pantofi si sandale de la ei si nu am avut problema aceasta

  2. Buna Cristina,
    Ne bucuram ca esti clientul nostru si ne pare rau pentru neplacerile cauzate. Iti multumim pentru articol. Ne bucuram ca avem clienti care isi exprima parerea in acest mod. Pe aceasta cale dorim sa venim cu o recomandare atat pentru tine cat si pentru cei care iti urmaresc blogul si anume, cand achizitionati incaltaminte online sau direct din magazin, indiferent de brand, va recomandam sa cititi talonul de garantie care contine si recomandari de utilizare a produsului respectiv. Spre exemplu, talonul de garantie al produselor noastre face referire si la aspectul mai putin placut despre care vorbesti in articol: „Deoarece captuselile naturale au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.” Iti multumim inca odata si speram sa ramai clientul nostru. O zi frumoasa 🙂

      • Madalina
      • 22/11/2016
      Răspunde

      Mai devreme ma uitam pe pagina voastra si am zis sa caut pe Google pareri ale clientilor. Citind articolul si comentariile (pana sa ajung la acesta), ma tot gandeam de ce nu poarta sosete asortate? Desi sosetele se asorteaza in mod normal cu pantalonii, nu stiu daca ar purta cineva pantaloni albi la adidasi. Asa ca sosetele albe au fost cam de prisos in acest caz. In fine, fiecare pana la urma poarta ce vrea, dar nu strica sa citesti cate o eticheta si chiar mi-a placut enorm modul in care v-ati exprimat si ati recomandat ceva de bun simt. Cu siguranta voi cumpara acum de la voi 🙂

      1. Răspunde

        Cred ca se vede in poza ca e vorba de pantofi sport, da? Cata lume ai vazut dumneata, pe timp de vara, la un pantalon scurt, purtand sosete negre la pantofi sport?

    • Moni Gh.
    • 26/06/2017
    Răspunde

    Am luat si eu o pereche de mocasini de la CLASICOR .A fost prima incercare (si ultima).Am primit coletul, probez pantofii .Sunt perfecti ca marime dar pielea cam teapana .Am zis in gand ca se lasa dupa picior dar nici dupa doua saptamani nu m-am putut acomoda cu ei,parca sunt pantofi de lemn. Plus ca a inceput sa se dezlipeasca talpa la unul din pantofi.Nu recomand la nimeni sa cumpere de la CLASICOR.RO online, mai ales ca nu imi permit sa scriu recenzie la produsul cumparat

    1. Imi pare rau de experienta neplacuta. Nu au garantie?

    • Laura
    • 17/01/2019
    Răspunde

    Am cumparat de la dansii 2 perechi de botine, superbe, le am de aproape 2 ani (purtate pe tot sezonul de toama/primavara si iarna cat e cald) si sunt in perfecta stare. Eu sunt foarte multumita de produsele lor.

      • Cristina Dragomir
      • 19/01/2019
      Răspunde

      NU va contrazic, poate doar am avut noi putin ghinion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares