Uite, o postare personala!

6240955859_507ca933a6Cica nu scriu destul despre mine. Cica mi-as umple blogul cu subiecte care nu intereseaza pe nimeni. Zau? Atunci cum se face ca, zilnic, vin destui vizitatori din cautarile de pe google si zabovesc destul de mult pe blog? Da, n-am cunostinte de SEO si asta poate ma trage in jos. Insa merg pe ideea ca, decat sa optimizez niste articole pe care sa intre 1000 de persoane zilnic si sa nu stea nici una mai mult de 3 secunde, mai bine sa ajunga la mine 20-30 care sa gaseasca o informatie utila.

Asta e si motivul pentru care nu mizez atat de mult pe ceea ce voi numiti postari personale. Faptul ca mie nu imi place atat de mult sa postez poze cu tricourile pe care mi le cumpar sau cu machiajul pe care mi l-am facut din plictiseala, e fix problema mea. Si nici nu judec pe cei care o fac pentru ca si eu, la randul meu, poate am cautat vreodata o informatie despre un produs si am ajuns pe un astfel de blog. Ceea ce nu accept eu, este sa vii sa ma judeci ca scriu advertoriale sau ca fac reclama unui sponsor in postarile mele dedicate campaniilor cu premii pentru bloggeri. Acelasi lucru il faci si tu draga mea. Multe din chestiile despre care scrii pe blog sunt produse primite pentru testare sau prin diverse programe de fashion sau beauty blogger. Prin urmare le primesti pentru a scrie despre ele si nu prea poti scrie de rau… pentru ca nu poti. Si tu stii de ce.

Nu-s nici mai buna, nici mai rea decat tine. Ceea ce avem in comun este pasiunea pentru blog, placerea de a scrie, indiferent despre ce. Ceea ce ne deosebeste e modul in care alegem sa tratam oamenii de al caror ajutor avem nevoie. Pentru ca, iti place sau nu, recunosti sau nu, fara cititori nu valoram nimic. Lasa-ma pe mine sa scriu despre ce vrea si cand vreau si ai grija de blogul tau! Nu-ti pierde timpul dandu-mi sfaturile, foloseste-l pentru a le pune tu insuti in aplicare!

bottegaverde.ro
Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/06/2015
    Răspunde

    Ai mare dreptate,draga Cristina,fiecare sa-si vada de blogul sau,oamenii citesc ceea ce vor,ceea ce le place ,asa ca fiecare cu ale lui.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 09/06/2015
    Răspunde

    Ai mare dreptate,draga Cristina,fiecare sa-si vada de blogul sau,oamenii citesc ceea ce vor,ceea ce le place ,asa ca fiecare cu ale lui.

    • Ion Paula
    • 09/06/2015
    Răspunde

    Tu pleci urechea la toate ,, bloggeritele,, ? Mie imi place blogul tau si chiar te rog sa continui la fel ca pana acum. 😉

    • pusa raisa
    • 10/06/2015
    Răspunde

    Cristina , mama avea o vorba.. spunea asa …mie imi pasa atunci cand ma ciupeste o cioara cu plisc, cand ma ciupeste o cioara obisnuita nu dau 2 bani pe ea . Gandeste-te ca toate acele ciori care te ciupesc nu fac nici 2 bani. Mergi inainte frumos ,ca mergi bine .

    • paola p paola
    • 12/06/2015
    Răspunde

    Imi place articolul asta de mor :)pe bune..s-a gasit cineva sa iti dea lectii ce si cum sa scrii pe blogul personal? Din cate stiu exista o asa numita libera alegere si cu un click ai iesit de pe pagina daca nu iti place 😉 Asa ca Cris, tu ia si scrie in continuare cum stii si despfre ce vrei ca noi oricum te citim 😉

    • Hacman Mariana
    • 19/06/2015
    Răspunde

    Doamne,cat de rea e lumea!Te miri cum”de nu vine sfarsitul)))invidia isi spune cuvantul….nu baga in seama Cris ,fii mandra deoarece oamenii te aprecieza foarte mult!Scrii nemaipomenit,ai articole foarte interesante ,citindu le nu ai cum sa te plictisesti…nu pune LA SUFLET!Cine a comentat la adresa ta sigur a fracut o de ciuda,ar vrea sa fie ca tine,dar…nu are nici o sansa!…mai are de mancat multa mamaliga!))))

    • Hacman Radu
    • 22/06/2015
    Răspunde

    am zis eu ca Doamne fereste sa intri in gura femeilor)))))Daca eu ca barbat sunt interesat de aceste articole…cum Doamne iarta-ma… pot sa vina unii cu asemenea acuzatii…vai de capul lor…ciudosiiiii….ar vrea ei sa scrie ca tine ,…dar mai au mult pana sa ajunga la acest nivel,de aceea vorbeste gura fara ei))))Eu unul nu pot decat sa-ti zic Felicitari!Chiar imi place ce scrii…teme de-a dreptul interesante!asa ca ..nu pune la suflet!!!!!

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    asa este Criss. Lasa gurile rele sa vb…sti vorba aia …canii latra, ursul merge…nu pleca urechea la oameni invidiosi si cu mintea odihnita.

    • Mihaica Iuliana
    • 27/06/2015
    Răspunde

    Mereu o sa intalnim in jurul nostru astfel de oameni. Eu una ador blogul tau si toate articoloele imi sunt utile, din unele chiar an invatat cate ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares