Vara e FARMECătoare când te bronzezi frumos

produse Gerovital pentru protectie solara

Chiar dacă în ultimele zile ne-am bucurat mai mult de ploaie și inundații decât de vreme de plajă, nu trebuie să uităm că ne aflăm în plină vară și că se apropie concediul la mare. Sunt multe lucruri de pus în bagajul pentru vacanță, știu, dar poate că cele mai importante produse, cele de care nu ai voie să uiți (decât dacă ești dispus să dai banii pe altele) sunt cele de protecție solară. Asta dacă vrei să te bronzezi frumos.

Anul acesta merg și eu la mare. Prima mea vacanta la mare, după vreo 15 ani. Cum m-am pregătit? Nu sunt adepta produselor foarte scumpe, din simplul motiv că nu mi le permit. Nu pot afirma că sunt mai bune sau la fel pentru că nu le-am încercat și pentru că nivelul de protecție nu e chiar măsurabil. Nu te dai azi cu o cremă și mâine deja poți trage concluziile dacă a protejat perfect sau nu. Lucrurile astea se văd în timp. Prin urmare, eu aleg produse accesibile ca preț, așa cum sunt produsele Gerovital pe care le găsiți prezentate mai jos.

Doar azi și mâine (29 și 30 iunie) mai puteți beneficia de oferta cu transport gratuit la comandarea oricărui produs de protecție solară Gerovital de pe farmec.ro! 

Este vorba despre produse din gama Gerovital Sun care promite standare înalte de calitate. Sunt românești, au miros plăcut, preț decent și, având experiențe plăcute cu majoritatea produselor Farmec, nu cred că voi fi dezamăgită de data asta. Sunt special gândite pentru a proteja pielea de radiațiile nocive și a o hrăni și hidrata, ferind-o de îmbătrânirea prematură. Găsiți aici toată gama de produse pentru vară (creme, geluri, uleiuri, loțiuni). Produsele Gerovital Sun au în compoziție ingrediente despre care știm că ne ajută să obținem un bronz frumos și sănătos (ulei de măsline, ulei de gălbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E).

Ulei bronzant protector SPF 10

Este produsul pe care îl pot alege persoanele care au pielea mai închisă la culoare. Mie aș fi zis că nu mi se potrivește, dar m-a atras în ideea de a-l folosi după 3-4 zile, după ce m-am mai bronzat și eu. Oricum, nu îl voi folosi simplu, ci în combinație cu alt produse de protecție cu SPF mai mare (gen aplic acum crema protectoare și peste 40 de minute vin cu un strat de ulei bronzant).

Geerovital Ulei bronzant protector SPF 10

Îmi doresc să vin de la mare cu o piele uniform bronzată și mă gândesc că această combinație de betacaroten, ulei de gălbenele și ulei de măsline din uleiul bronzant Gerovital mă va ajuta să-l obțin. Promite să fixeze și intensifice bronzul, oferit pielii acea culoare aurie pe care ne-o dorim. Prețul acestui ulei bronzant este de 17 lei în magazinul online Farmec, deci probabil că-l găsiți cu 1-2 lei mai scump în alte magazine.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 30/06/2018
    Răspunde

    Farmec are grija de noi intotdeauna.

    1. Si la un pret bun.

    • Nicolae Claudia
    • 30/06/2018
    Răspunde

    Intotdeauna cand merg la plaja folosesc produsele Gerovital

    1. Eu nu prea merg, asa ca abia anul asta le descopar.

    • Avramescu Evelina Mihaela
    • 30/06/2018
    Răspunde

    Farmec este firma mea preferata!

    1. Si la mine este printre preferate.

  1. Răspunde

    Noi nu folosim creme de ani buni, ne protejam cu haine sau stand la umbra. Polueaza mult toate cremele astea, cand te uiti la ape unde se imbaiaza lumea si vezi pojghita aia irizata de la creme…iti cam piere cheful.
    Dar fiecare face cum crede. Insa ca vreau sa critic e fraza finala. Pentru ca degeaba te cremuiesti: doar opresti reactia pielii care te avertizeaza ca nu e bine sa mai stai in soare, dar problemele date de expunerea prea intensa nu le opresti. Asa ca cea mai deșteaptă solutie: la orele amiezii NU se sta la soare. In Australia degeaba se cremuiesc de zor, cancerele de piele n-au scazut 🙁

    1. Răspunde

      nici eu. Dar la mine alergiile sunt cacalau.

      Australia au inventat costumul de baie uhv, filtru solar. Realmente subtierea stratului de ozon a dus la riscuri crescute, cremele sunt frectie la picior (declaratie de la mare medic din Hospital Saint Luc Bruxelles, care a atentionat ca diferenta de la 30 la 50 costa de 100% ami mult si abia e un pic mai bine, si ca unele creme au efect de amortire a pielii si atenueaza fix mecanismele sanatoase de protectie – tu stii cum o murit marathonistul Francisco Lazaro? )

      1. Atunci de ce dermatologii de la noi le recomanda pe banda?

    2. Nu am studiat asa serios problema, asa ca nu intru in discutie 😀

  2. Produsele Gerovital pentru plaja sunt foarte bune, mie imi place ca au miros discret, se absorb rapid și chiar protejeaza Anul trecut o singura zi am uitat de crema de fata cu factor 30 si seara eram super bronzata…

    1. Nu stiam ca si tu le folosesti.

    • Lamiita Petre
    • 30/06/2018
    Răspunde

    In general Gerovital nu prea dezamageste, sunt produse foarte bune si accesibile ca pret pentru toata lumea. Eu nu ma impac deloc cu soarele, dar daca ar fi sa optez pentru produse de protectie solara, as alegea tot aceasta gama.

    1. Nici mie nu imi place soarele in mod deosebit, dar merg la mare sa ii fac pe plac sotului, deci aveam nevoie de astfel de produse.

  3. Răspunde

    Noi mai avem 6 zile si plecam la mare. Sper sa fie cald si soare…sa treaca ploile! In geanta voi pune cremele de la Gerovital cu siguranta!!!

    1. Cred ca in momentul asta esti deja la mare si vremea nu e deloc de vara. Imi pare rau…

    • Cristina Barbieru
    • 02/07/2018
    Răspunde

    De la Gerovital am.incercat un gel pentru arsuri solare cate si.a facut tare bine treaba,insa alte produse de protecție solară nu am incercat încă.

    1. Ai timp toata vara sa faci cunostinta cu ele.

  4. eu am de la ei uleiul cu spf 6, pentru accentuarea bronzului. si o lotiune cu spf 20, si una dupa plaja. acum, ca fac inventarul, e ceva! si chiar sunt tare faine, mie mi-au placut enorm!

    1. Eu abia la finalul lunii le pun la treaba.

  5. Mi-am cumparat si eu creme de protectie de la Farmec dar pana acum nu am prea avut unde sa le folosesc si cum nici la mare nu cred ca mergem anul asta, o sa ma dau cu ele pe corp fiindca imi plac si cam atat.

    1. pai oricum, daca ne luam dupa recomandari, ar trebui sa ne dam zilnic cu ele. Dar… nici eu nu fac ceea ce recomand.

  6. Răspunde

    Vara trecuta am folosit exclusiv produse Farmec la plaja. Aveam de la SPF 50 la SPF 10. M-a impresionat placut spray-ul cu SPf 20 parca era pentru ca nu trebuia sa-l intind pe pielea. MAi era un produs tip spray dupa plaja foart, da foarte bun si ti-l recomand. Era o senzatie atat de placuta si racoritoare dupa ce-l foloseai … chiar m-a impresionat placut

    1. Pai sa imi zici care e, sa ma uit dupa el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares