Curățare, hidratare și protecție antirid cu gama Gerovital H3 Derma+ de la Farmec

produse Gama Gerovital H3 Derma+

Unul din avantajele de a fi blogger este acela că primești uneori produse cadou de la anumite firme. Faptul că nu scriu atât de des despre cosmetice nu înseamnă că nu am propuneri, ci că nu le accept pe toate. În general încrederea în brand contează foarte mult. Uite un brand de la care nu am refuzat niciodată nimic – Farmec -pentru că din toate produsele folosite de la ei de-a lungul timpului, atât cumpărate, cât și primite, doar două nu mi s-au potrivit (două șampoane pentru păr)! În rest, n-am avut parte de dezamăgiri.

Ce-am primit de data asta de la Farmec? Un pachet compus din 4 produse din gama Gerovital H3 Derma+ și o perie pentru curățare facială. Aceasta din urmă este un produs ediție specială și momentan nu este disponibil pentru comercializare. Nici nu știu dacă va fi vreodată. Celelalte 4 produse – gelul spumant purifiant, crema activ hidratantă 24h, crema antirid pentru conturul ochilor și crema antirid și fermitate se găsesc de cumpărat atât în farmacii, cât și în marile magazine, plus online pe Farmec.ro.

Cel mai tare eu m-am bucurat de peria pentru curățare facială și am fost foarte curioasă dacă e bună de ceva sau nu, ca s-o zic pe românește. Eu mai avusesem una în variantă mini, dar funcționa cu o singură baterie și nu avea putere mai deloc, plus că era și foarte zgomotoasă (era un produs no-name). Peria de la Gerovital este mult mai silențioasă. Ce-mi place mai puțin este că am nevoie de baterii pentru a o utiliza. Sper ca pe viitor Farmec să vină cu o variantă de perie cu alimentare la priză. Și ar mai fi ceva – nu știu de unde o să-mi pot cumpăra accesoriile (acestea trebuie înlocuite după o perioadă).

peria penrru curățare facială Gerovital

Deși se numește perie facială, ea poate fi folosită și pentru îndepărtarea pielii moarte din zona călcâielor sau a coatelor. Din câte se poate vedea în poze, avem 3 accesorii diferite: peria de curățare, burețelul pentru masaj și piatra ponce. Menționez că nu am folosit-o deloc cu accesoriul piatră ponce pentru că am un alt aparat pentru călcâie și nu vreau să risc să-mi stric peria facială.

Accesoriul periuță este ideal pentru exfolierea blândă. Eu am tenul sensibil, dar folosesc peria de 3 ori pe săptămână fără nicio problemă. Pielea moartă este îndepărtată mult mai bine decât atunci când foloseam scrub. Acum folosesc puțin din acest gel spumant purifiant, pun în palmă cu 2-3 picături de apă călduță, pun peria în palmă și pornesc aparatul. Se creează puțină spumă și apoi trec la curățarea feței. Se poate folosi în modul LOW pentru curățare zilnică sau HIGH pentru o exfoliere temeinică. Eu o prefer pe LOW și își face treaba foarte bine. După un minut de periere pielea se simte mult mult mai fină, nu mai există nici urmă de cojițe pe față.

Revenind la gelul spumant Gerovital H3 Derma+, trebuie să vă spun că îmi place mult cum lasă pielea după utilizare, mai ales combinat cu acțiunea periei. Totuși are un minus de la mine pentru că atunci când îl folosesc singur, ca simplu produs de curățat, deși face multă spumă pe mâini, în contact cu fața (ten gras) dispare și nu mai simt cremozitate și pufoșenie. Poate că tocmai asta o fi ideea, că o spumă prea bogată e prea agresivă cu tenul gras și, în loc să-i facă bine, îl stimulează să producă și mai mult sebum, dar parcă îmi place prea mult spuma ca să renunț la ea. Ăsta e singurul lucru pe care i-l pot reproșa. În rest, nu usucă pielea, nu irită, nu lasă acneea să-și facă de cap.

După etapa de curățare, urmează hidratarea. Aici am să vă spun cum fac eu, nu cum se face, că nu-s expertă. Crema activ hidratantă 24h, care se recomandă a fi aplicată și dimineața și seara, eu o aplic doar dimineața. La mine seara e pentru crema antirid, că deja am trecut de 33 de ani și am nevoie, și pentru tenul meu gras mi s-ar părea prea mult să vin cu 2 creme una peste alta.  Fiecare își cunoaște tenul mai bine și știe ce-i place și ce-i displace, nu?

crema activ hidratantă 24h Farmec

Accesoriul burețel de la peria facială este ideal pentru această etapă. Nu-l folosesc mereu, recunosc, doar în diminețile în care am mai mult timp la dispoziție. Aplic o cantitate mică din crema hidratantă pe față și apoi masez 2-3 minute cu burețelul la treapta LOW. Nu doar că masajul este relaxant, dar este și foarte util pentru că ajută la o mai bună și mai rapidă absorbție a produsului și stimulează circulația sangvină în zona respectivă.

crema activ hidratantă 24h Gerovital H3 Derma+

Despre crema hidratantă de la Gerovital H3 Derma+ ce vă pot spune eu ca opinie personală, că restul detaliilor le găsiți pe net, este că are textură densă, că miroase plăcut, dar discret, și că se absoarbe mai mult decât rapid, având o textură lejeră (și asta o spun eu, cu tenul meu gras pe care alte produse pur și simplu băltesc, fiind prea grase și refuzând să pătrundă în piele). Nu am avut parte de iritații sau disconfort în cele peste 30 de dimineți în care am folosit-o și pot spune cu mâna pe inimă că hidratează perfect și lasă pielea mai fină și mai elastică. Zero urme grase, zero efect de strălucire.

crema antirid si fermitate Farmec

Seara, după spălarea feței și demachiere, este rândul produselor antirid. Folosesc crema antirid și ferminate pentru față, iar pentru zona din jurul ochilor acest produs special – crema antirid pentru conturul ochilor.

crema antirid pentru conturul ochilor Gerovital H3 Derma+

Din nou, nu vreau să vă amețesc cu detalii despre compoziție sau despre ce promit produsele că fac, ci am să vă spun pe scurt părerea mea despre ele. Ambele produse sunt absorbite rapid de piele și au același miros plăcut, discret, ca și crema hidratantă din aceeași gamă Gerovital H3 Derma+. Crema pentru față este puțin mai densă, iar cea pentru ochi este ceva mai lichidă, pentru a putea fi aplicată mai ușor.

Cine nu vrea să cumpere două produse antirid, poate opta doar pentru crema antirid și fermitate, să știți. Eu am folosit-o și pe zona din jurul ochilor și n-am avut manifestări neplăcute de tipul usturimilor sau al iritațiilor.

crema antirid și fermintate Gerovital H3 Derma+

N-am să vă spun că mi-ai dispărut 2 riduri de când le folosesc. Ceea ce pot spune însă este că pielea mea se simte bine și arată bine. Asta e tot ce contează. În definitiv, nu există produs minune, ci doar produse care întârzie, încetinesc procesul de îmbătrânire. Nu mă uit în oglindă și văd brusc o tipă de 25 de ani, dar văd o femeie care acordă importanța cuvenită tenului ei. Ce-am să recumpăr sigur dintre produsele de azi? Crema hidratantă și crema antirid și fermitate. Și-am mai ochit ceva, tot din gama Gerovital H3 Derma+, – un șampon pentru scalp sensibil. O să vânez site-ul celor de la Farmec să prind oferte la ele. Miercurea e  cu oferte la ei, să țineți minte!

Din câte ați remarcat, cele 3 creme sunt ambalate în recipiente de sticlă. Mie îmi place ideea pentru că nu prea sunt de acord cu plasticul în general. În schimb, sunt sigură că sunt multe persoane care consideră borcănelul de sticlă un minus, catalogându-l drept ambalaj neigienic. Sugestia mea pentru Farmec ar fi să le ambaleze pe toate în recipient de sticlă dar cu pompiță, așa cum au făcut la crema antirid pentru conturul ochilor.

V-am pus pe fiecare produs link ca să puteți merge pe pagina lui să citiți mai multe despre ingrediente și acțiunea lor, dar, ceea ce este mult mai important, acolo veți găsi opinii despre ele de la alți utilizatori. Ăsta e unul din lucrurile pe care eu le apreciez enorm la Farmec, faptul că aprobă atât opiniile favorabile cât și pe cele nefavorabile. Orice brand ar trebui să-și asume faptul că nu există produs care să placă și să se potrivească tuturor.

Mă opresc aici, deși probabil că mai sunt lucruri de spus, dar mizez pe voi să veniți cu sugestii și întrebări despre produse sau mod de utilizare, să facem articolul ăsta cât mai complet. Ați folosit vreunul ele până acum sau alte produse Farmec, fie ele din gama Gerovital H3 Derma+ sau alta?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Farmec e unul din brandurile ce au produse excelente. Recunosc, peria faciala ma tenteaza cel mai mult, mai ales ca poate fi folosita si pt. calcaie.

    1. Poate va aparea si in magazin curand.

    • Tatiana Sorina
    • 08/12/2017
    Răspunde

    Bun articol! Am sa incerc ceva ptr riduri,mi-au aparut in jurul ochilor,cred ca e timpul sa ma cremuiesc. :))

    • Valeria Chertes
    • 08/12/2017
    Răspunde

    Farmec si Gerovital ne rasfata intotdeauna cu produse bune.

  2. Răspunde

    Un cadou ideal acum de sarbatori.Si mie peria imi face cu ochiul.

    • Ursu Loredana
    • 08/12/2017
    Răspunde

    Nu am folosit , dar arata super toate.

    • Teresa Manea
    • 08/12/2017
    Răspunde

    Nu am folosit , dar arata super toate.

  3. Răspunde

    Farmec are produse bune, le folosesc si sunt multumita de ele. Peria aceea cred ca mi-ar fi si mie de mare ajutor, pare interesanta!

    • Popa Oana-Gabriela
    • 09/12/2017
    Răspunde

    Folosesc produse Farmec și Gerovital dar produsele din gama asta noua încă nu am avut ocazia sa le încerc.

    1. Sa stii ca sunt ieftine si se gasesc peste tot.

  4. Răspunde

    Eu folosesc CC Creamul de la Farmec si de Black Friday m-a tentat foarte tare sa cumpar produse de la ei ca sa primesc cadou peria asta. Nu stiu ce m-a oprit. Acum citind articolul tau regret ca nu am dat comanda atunci dar cine stie, poate mi-o aduce Mos Craciun.

    1. Nici nu am stiut ca au avut-o la oferta de Black Friday.

  5. Produsele Gerovital sunt bune, insa deocamdata eu pot folosi doar dermato-cosmetice. Dar cadou de Craciun pentru mama si soacra aleg produse Farmec.

    1. Si ei au linie de dermato-cosmetice.

    • Oana
    • 09/12/2017
    Răspunde

    Eu am incercat recent fiolele cu Acid Hyaluronic cu VitaminaC, foarte bune.

    1. Bine de stiut. Poate le voi incerca si eu.

  6. Răspunde

    Despre produsele Gerovital … numai de bine. Imi plac produsele lor. Pe acestea nu le-am folosit, dar sunt sigura ca ti-au intrecut asteptarile

    1. Stii ca sunt pretentioasa la creme si ca multe din produsele pe care le-am testat in trecut mi-au creat probleme…

    • Aghinitei Maria
    • 10/12/2017
    Răspunde

    IMI PLACE MULT PERIA GEROVITAL SI AM SA URMARESC, POATE APARE PE PIATA. ESTE FOARTE UTILA, MAI ALES CA O POT FOLOSI SI PT.COATE SI CALCAIE

    1. Sa speram ca farmec o sa o scoata si pe piata.

  7. Răspunde

    Imi plac produsele de la Gerovital, dar si mai mult m-ar incanta peria faciala pentru fata.

    1. Momentan iti pui pofta in cui.

  8. Răspunde

    Îmi plac produsele din gama H3 de la Gerovital. Am pierdut numărul celor pe care le-am avut până acum, de la produse pentru ten până la antiperspirante si geluri de duș. Îmi plac inclusiv cele pentru bărbați ^_^.
    Să te bucuri de produsele primite! Le meriți! :*

    1. antiperspirantul tocmai l-am terminat ieri. Bine ca mi-ai adus aminte sa mi-l pun pe lista cand merg la Cora.

  9. wow, ce de produse misto!!! acum folosesc gama algaderm de la gerocossen, dar am o multime de alte creme care asteapta, deci nu stiu sa zic cand le-ar veni randul si la acestea. oricum, peria e misto!

    1. Am vazut si eu produsele algaderm pe la voi si in general au primit feedback pozitiv.

    • Hacman Mariana
    • 10/12/2017
    Răspunde

    Deoarece am mai folosit produse de la Gerovital nu pot spune decat ca sunt geniale! Sa le folosesti cu placere!

    1. Multumesc mult.

    • nicolae claudia
    • 11/12/2017
    Răspunde

    si eu iubesc produsele Farmec, le folosesc de foarte mult timp..peria ma tenteaza si pe mine

    • ghelbere elena
    • 18/12/2017
    Răspunde

    Nu am o perie pentru curatare faciala si am sa mi-o cumpar pe aceasta de la Gerovital.

    • Cristina Radu
    • 16/01/2019
    Răspunde

    Nu am înțeles cum putem achiziționa această perie??!!

      • Cristina Dragomir
      • 19/01/2019
      Răspunde

      Buna, cei de la Farmec nu au introdus niciodata la vanzare acest produs. Dar gasesti pe net si chiar in supermarketuri perii de curatare faciala de genul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares