Review lenjerie de pat de pe PatulMeu.ro (2)

lenjerie de pat bumbac

De Paște musai să am lenjerie de pat nouă. Așa e la mine și știu sigur că la fel este și la mulți dintre voi.  Nu mă simt eu bine dacă nu am lenjerie nouă pe pat de Paște. Și de Crăciun la fel. Și anul acesta m-am pregătit frumos pentru Înviere. Curățenia de primăvară încă nu a început, mai ales că vremea e ca de Crăciun, dar urmează. Ce era mai important am rezolvat – mi-am luat lenjerie pentru dormitor.

Ce lenjerie am ales?

Nici de data asta nu am mizat pe un model cu imprimeu specific sărbătorii. În iepuraș nu cred, lenjerii cu ouă roșii n-am văzut, iar cu imprimeu floral am deja câteva lenjerii. Am ales un model din bumbac (nici nu se putea altfel), o combinație liniștitoare de albastru cu alb. Este vorba despre aceasta lenjerie de pat cu 6 piese.

dormitor amenjare

carturesti.ro

De ce set de 6 piese?

Pentru că îmi place să am perne de rezervă și, cum eu am pernele mici, 50×70 cm, din fețele de pernă mari mai pot scoate ușor un set de fețe de perne mici. Are cine să le tragă la mașină. Lenjeria cu 4 piese este cu doar 10 lei mai ieftină, așa că nu era cazul să mă zgârcesc. De unde găseam eu să îmi iau 2 fețe de perne așa frumoase la banii ăștia?

A doua comandă pe PatulMeu.ro

Este a doua lenjerie luată de pe site-ul PatulMeu. Aici găsiți poze și detalii despre prima lenjerie primită de la ei. Cred că faptul că am revenit pe un site spune ceva, nu? Mi-a plăcut mult materialul și modul cum se comportă la spălat, așa că nu avea niciun motiv să mă duc pe un alt site unde să merg la risc. Practic, asta facem când cumpărăm lenjerii de pat online – riscăm. Nu știi niciodată dacă ceea ce primești este conform cu ce-ai văzut în pozele de pe site.

Păreri despre lenjerie?

Nu vreau să mă lungesc și să vorbesc în plus. E o lenjerie care merită banii și cred că am spus destul de mult cu asta. Materialul este la fel de bun ca cel de la lenjeriile de pat pe care mi le-am luat acum vreun an din Jysk, doar că acolo sunt mai scumpe cu vreo 50 de lei.

lenjerie 6 piese

Nu știu de ce în primă fază, când lenjeria este nouă, nespălată, este mai alunecoasă. Cred că e vorba de soluțiile folosite pentru curățare sau de efectele călcatului la presă, nu-mi dau seama. Cert este că mie nu prea îmi plac lenjeriile satinate, moi și alunecoase. La primul contact am fost tentată să cred că este material satinat, dar după prima spălare, materialul se simțea altfel și n-a mai existat niciun dubiu că vorbim despre bumbac.

lenjerie frumoasa 6 piese

Cusăturile sunt trainice, duble pe alocuri, după cum puteți remarca din poze.

cusaturi lenjerie

E ceva ce nu-mi place la noua mea lenjerie de pat?

Da. Nu-mi place că are închidere cu fermoar pentru că am avut experiențe neplăcute cu fermoarele. Bine, apreciez că are sistem de închidere. Mi s-a întâmplat să primesc și lenjerii fără niciun fel de nasture sau fermoar și mă trezeam dimineața cu jumătate de pilotă ieșită din cearșaf. Poate că ar fi mai bine ca vânzătorul să menționeze și ce sistem de închidere are fiecare model de lenjerie. Asta e singurul lucru pe care-l pot reproșa.

Culorile corespund 100% cu ceea ce am văzut pe site, dar vă atrag atenția că, în funcție de setările monitorului sau a ale display-ului, pot exista diferențe de nuanțe. Dacă voi aveți setat un contrast mai mare și o luminozitate mai scăzută, este normal să vedeți fotografiile în nuanțe mai intense.

Eu mă opresc aici pentru că nu vreau să vă plictisesc. Am zis ce era de zis, pozele spun ce mai e de spus și, dacă cineva are întrebări, răspund garantat în comentarii.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Lamiita Petre
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Asa cum ti-am mai spus si pe FB este superba lenjeria ta, are un aer regal care se datoreaza imprimeului in primul rand. Se vede ca este o lenjerie de calitate, s-a vazut din pozele facute de aproape. Nu e un obicei sa am lenjerie noua de Paste dar este un obicei sa schimb lenjeria inainte de Inviere.
    Furati-as perna.

    1. E perna mea. Ti-o dau pe a lui Dan, ca a lui e moale si nu imi place 😛

  1. Am admirat-o si pe facebook! E foarte misto modelul, are un aer sofisticat si nu costa deloc mult. Am sa arunc si eu o privire pe site, chiar vreau o lenjerie noua.

    1. Sper sa gasesti ceva pe placul tau.

    • Roman Nicoleta
    • 20/03/2018
    Răspunde

    De obicei nu îmi reanoiesc dormitorul dar dacă vad o lenjerie frumoasă o cumpăr!

    1. Nu cumpar mereu, la ocazii de-astea speciale 😀

    • Monica
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Mie imi plac cele care se inchid cu fermoar.

    1. Eu raman la nasturi.

  2. Imi place modelul ales de tine, nu e el girly, e numa’ bun pentru dormitorul matrimonial 🙂
    Incepi sa faci treaba buna la fotografii, Zuzi..;-)

    1. La astea nu am avut lumina. Ma bucur ca iti place lenjeria.

    • ghelbere elena
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Cand am vazut articolul tau am mers sa vad cate lenjerii de pat in ambalajul lor am. Sunt cinci si cred ca e suficient deocamdata.

    1. Chiar nu stiu cum de rezistati fara sa le folositi.

    • Valeria Chertes
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Imi place foarte mult lenjeria ta, culoarea este minunata.

    1. Multumesc.

    • Adriana Ivan
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Am avut o perioadă când nu m-a interesat ce model are lenjeria sau altele. Ma îngrijeam să fie curată și atât. Acum, am ajuns în punctul în care vreau sa schimb totul. Săptămâna trecută am schimbat toate prosoapele, curând ajung la lenjerii?
    Intru pe site-ul lor să văd ce modele mai au, deși îmi place mult și lenjeria prezentata de tine.

    1. La prosoape nu am asa bucurii, dar mai investesc din cand in cand si in ele.

  3. Răspunde

    Si mie mi-ar placea sa se mentioneze tipul de inchidere al husei pentru pilota, ca eu le prefer pe cele cu fermoar ^_^. De vreo luna chiar ma gandeam la lenjerii de pat, ca mi s-au facut urate niste fete de perna (din cauza ca uneori dorm cu cerceii si le agat, se trag fire din ele). Nu stiu insa ce vreau, de asta cred ca tot trag de timp, de nehotarata ce sunt.

    1. Ai timp sa analizezi si sa cauti oferte. Eu nu dorm cu cercei, dar fetele de perna le schimb mai des si prefer sa am la culoare doua perechi.

    • Tatiana Sorina
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Super draguta,imi plac enorm. Somnik lin in ea. :*

    1. Multumesc.

  4. Răspunde

    Foarte faina lenjeria. Mie imi place chiar si acel fermoar. Eu iubesc lenjeriile si imi place sa am diverse lenjerii de calitate. Am sa arunc si eu o privire pe site. Cred ca tot ceva cu 6 piese imi voi alege si eu

    1. Eu prefer cu nasturi.

    • Nicolae Claudia
    • 20/03/2018
    Răspunde

    Eu prefer lenjeria cu fermoar..am eu o problema cu nasturii 🙂 anul asta de Paste, mai bine ne cumparam bradul 🙂

    1. Nasturii mai pot sa ii cos, de aia ii prefer.

  5. Răspunde

    Imi place lenjeria, este foarte frumoasa. Am vazut ca au mai multe modele faine. Eu am o manie cu lenjeriile de pat, am acasa vreo 10 lenjerii nedesfacute…nu ma pot abtine, cand vad una care imi place, nu mai stau pe ganduri si o cumpar 😀

    1. Cum rezisti sa le tii nedesfacute? Eu abia rezist sa nu o pun pe asta pe pat inante de Paste.

  6. Răspunde

    Imi place modelul ales de tine si eu nu am avut nici o problema cu sistemul cu fermoar. Sa te bucuri de ea.

  7. Trebuie să cumpăr și eu lenjerii de pat, vreau să schimb ce avem. O să mă uit pe site să văd ce au potrivit dormitorului nostru.

    1. Imi imaginez ca tu mergi mult pe alb. Nu ma insel, nu?

  8. sa stii ca eu n-am mai luat o lenjerie de cand hau. parca as face si eu o aroganta!

    • Cristina
    • 19/05/2020
    Răspunde

    Buna,am comandat si eu 2 lenjerii de aici si nu sunt mulțumită deloc, materialul este oribil, e transparent și aproape numai poliester. Imaginile prezentate sunt total diferite de ce iti vine acasa. Eu am comandat lenjerie 3 D . Nu va recomand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares