Păreri despre produsele Gerovital din gama H3 Hyaluron C

gama Gerovital H3 Hyaluron C

Printre cadourile primite Crăciun s-a numărat și un set de produse Gerovital din gama H3 Hyaluron C, pe bază de acid hialuronic și vitamina C. La acel moment aveam alte produse începute, pe care nu am vrut să le abandonez pentru că era păcat de ele. Este vorba tot de niște produse de la Farmec, din gama Derma+. După ce le-am terminat pe acelea, am început să folosesc produsele noi, cele despre care vreau să scriu azi câteva observații personale.

Apa micelară Hyaluron C 

Eu folosesc destul de des apa micelară în ritualul meu de îngrijire a tenului, dar am grijă să aleg produse destinate tenului gras sau mixt.  Această apă micelară este pentru ten nomal sau uscat, însă nu am avut probleme cu ea folosită separat. Veți înțelege mai târziu de ce zic asta. Mai multe detalii despre produs, găsiți pe site-ul Farmec.ro. Eu mă limitez la opiniile mele personale pentru că asta cred că vă interesează mai mult.

apa micelară Hyaluron C Gerovital

  • Curăță bine machiajul în general și binișor machiajul rezistent la apă. Pentru acesta din urmă, eu recomand mai degrabă un lapte demachiant special pentru produsele waterproof. Găsiți în portofoliul Farmec și așa ceva.
  • Lasă pielea catifelată și hidratată, fără senzație lipicioasă.
  • Nu produce iritații și nu stimulează apariția acneei.
  • Dacă aveți iritații pre-existente sau leziuni, poate ustura puțin pielea când o aplicați. Se pare că vitamina C este vinovată de acest aspect.

Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C, 2%

Recunosc că acesta este produsul  meu preferat din set. Sau, mai bine zis, a fost. L-am terminat de ceva vreme.

Când am citit descrierea de pe site, nu prea am avut încredere că un ser pe bază de acid hialuronic și vitamina c, dintr-o fiolă atât de mică, poate face minuni. Mi-am zis că poate hidratează și revigorează puțin tenul, dar atât. M-am înșelat. Face mai mult de-atât.

Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C, 2%

Singura problema, la mine, a fost că nu le-am putut folosi în combinație cu apa micelară. Având tenul gras, nu funcționau bine împreună. În mod normal, trebuia să curăț fața cu apă micelară, apoi să aplic serul și să masez. Când am procedat așa, am simțit că serul intră foarte greu în piele și că rămâne un surplus care dă senzația lipicioasă pe care o urăsc. Apoi am schimbat schema: curățam fața prin spălare, cu un gel pentru ten gras, și ulterior aplicam fiolele. În combinația asta mi-a mers de minune cu ele.

Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C, 2% Gerovital

Care sunt concluziile în privința acțiunii fiolelor antirid din gama Gerovital H3 Hyaluron C?

  • Se absorb destul de repede în piele.
  • Hidratează perfect și lasă pielea foarte fină, cu un aspect vizibil mai neted de la prima aplicare și nu exagerez absolut deloc.
  • Dau luminozitate și elasticitate tenului și îl revigorează, atenuând o bună parte din efectele oboselii.
  • Reduc adâncimea ridurilor, făcându-le mai puțin vizibile, mai fine, prin efectul de umplere. Din acest punct de vedere, cred că acest ser este printre cele mai bune produse antirid pe care le-am folosit eu până acum.
  • Nu produc niciun disconfort în timpul aplicării, nu irită și nu favorizează erupțiile acneice.
  • O fiolă este suficientă pentru o aplicare pe față, gât și decolteu.

Menționez că eu am folosit o singură fiolă pe zi, seara și că efectele sunt vizibile pe perioada utilizării produsului. Practic, ridurile nu dispar, ci sunt estompate de acțiunea serului. Când renunțați la utilizarea lui, tenul revine la aspectul său anterior, deci trebuie folosite zilnic. Partea bună este că sunt mai ieftine decât alte produse de același tip.

Cremă antirid contur ochi și buze Hyaluron C 2%

Așa cum scrie și pe site-ul Farmec, este un produse de întreținere, nu de reparare. Nu vă așteptați să vă dispară ridurile peste noapte dacă-l folosiți. Pe termen lung se văd unele diferențe, dar mici, în sensul de estompare a ridurilor deja existente. Poate că spun asta și făcând comparație cu efectul wow al fiolelor cu acid hialuronic, despre care am vorbit mai sus.

Cremă antirid contur ochi și buze Hyaluron C 2%

  • Este o cremă densă și destul de grasă, așa cum trebuie să fie cremele pentru ochi și zona din jurul buzelor.
  • Este ușor de aplicat și foarte igienică pentru că are recipient cu pompiță.
  • Hidratează și netezește foarte bine.

Cremă antirid contur ochi și buze Hyaluron C 2% Gerovital

După cum probabil v-ați dat seama, dintre cele trei produse din gama Gerovital H3 Hyaluron C fiolele cu acid hialuronic sunt preferatele mele. Chiar fac treabă bună și nu cred că pot dezamăgi pe cineva.

Nici apa micelară și crema antirid pentru conturul ochilor și al buzelor nu sunt rele.

Apa micelară o folosesc de aproape o lună (seara, ca mi-e lene să o folosesc și dimineața) și nu mi-a provocat niciun fel de problemă, deși am tenul sensibil.

Crema pentru ochi este singura cu semnul întrebării la mine. Nu pentru că nu ar fi bună, căci prin conținutul ei bogat în acid hialuronic și vitaminele C și E clar protejează pielea de efectele îmbătrânirii, dar eu sunt mai comodă de fel și nu-mi place să folosesc prea multe produse. Nici nu am timp să stau să le folosesc pe toate. Eu rămân la crema de zi și crema de noapte pe care le aplic și pe aceste zone. O fi bine, o fi rău, eu asta fac. Nu sunt exemplu de urmat, asta e clar.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 25/02/2018
    Răspunde

    Am avut multe produse de la Farmec si intotdeauna am fost multumita de ele.

  1. Răspunde

    Cu produsele Farmec nu m-am înțeles niciodată, deși mi-aș fi dorit și am tot încercat produse de la ei de-a lungul timpului. M-au tentat și pe mine fiolele alea când am fost în țară, le-am văzut la farmacia Tei, de unde mă aprovizionez de fiecare dată când vin în Ro.

    Eu mi-am simplificat rutina zilnică destul de mult, mereu am avut probleme cu tenul: sensibil, gras, pori deschiși, din fericire nu prea acneic. Ce folosesc acum: seara – dacă mă fardez în timpul zilei folosesc loțiunea micelară Sensibio de la Bioderma; apoi apa termală La Roche Posay – las un pic și cât pielea e încă umedă aplic câteva picături de ulei de jojoba, iar apoi masez. Da, știu, ulei pe ten gras. E contra-intuitiv, dar funcționează. Hidratează foarte bine și fața nu e deloc grasă și nici nu astupă porii. Dimineața din nou apa termală și o cremă ușoară pentru ten gras/mixt, în general tip gel – eu mizez pe Clinique DDMG. Folosesc și cremă pentru ochi, dar nu pentru că aș crede că dă rezultate, ci pentru că altfel pielea din jurul ochilor devine uscată și e foarte incomod la fardat, dar si pentru că-mi place să-mi simt pielea hidratată.
    Știu, pare un ritual destul de scump, dar chiar nu e. Fiecare dintre produse mă ține o veșnicie, folosesc maxim două recipiente pe an din fiecare. Am făcut un calcul și rutina asta mă costă cam 60 de lei pe lună – asta rotunjit în plus. Se poate mult mai ieftin, fără cremă Clinique, aia e cea mai scumpă din tot ce-am menționat.

    Pentru mine life changer a fost apa termală. Luminează și uniformizează tenul incredibil. Nu o aplic așa de una singură pentru că am senzația că mai degrabă usucă, ci o folosesc pentru a umezi fața înainte de a aplica uleiul/crema. Este in-cre-di-bi-lă.

    1. Sa stii ca nici eu nu ma omor folosind cosmetice, fata de alte femei. Mi-am luat si eu ceva de la Bioderma acum si imi merge foarte bine cu ele. Nu are sens sa negam ca sunt mai bune decat cele de la Farmec, dar mie gama asta cu Hyaluron C mi-a priit. Nu zic nicidecum ca toate produsele lor sunt bune ca nu le stiu pe toate. Mie de exemplu nu mi-a placut deloc tratamentul pentru par cu petrol.

    • ghelbere elena
    • 25/02/2018
    Răspunde

    Desi am folosit multe produse Gerovital fiole cu acid hialuronic nu am folosit niciodata.

    1. Daca ai ocazia, sa le incerci.

    • Roman Nicoleta
    • 25/02/2018
    Răspunde

    Mie îmi place apa micelara ✌️

    1. Fiecare cu tenul lui.

  2. Eu sunt curioasa de apa micelara si de fiole, am citit multe impresii si chiar vreau sa vad cum se comporta pe tenul meu.

    1. chiar as fi curioasa cum ti se par tie.

    • Lamiita Petre
    • 25/02/2018
    Răspunde

    Mereu mi-am propus sa achizitionez si eu fiolelele cu acid hialuronic si mereu…… nu le-am achizitionat. Poate am asteptat acest articol ca sa mai adaug ceva in cos. Mereu tin cont de parerile tale biective.

    1. La situatia ta, cu ce pensie iti da statu nostru, nu e de mirare ca nu iti raman bani de asa ceva.

    • Anda Gabriela Moc
    • 25/02/2018
    Răspunde

    Da… folosit fiolele antirid si pot spune acelasi lucru…sunt excelente!Apa micelara o am pe aceea in sticluta transparenta cu capac roz de la Farmec…e o apa ok…desi fata mea imi spune ca e lipicioasa…la mine…nu e!

    1. poate ca si ea are tenul gras, ca mine.

    • Naty Mihaela
    • 26/02/2018
    Răspunde

    Eu sunt foarte curioasa de fiolele cu acid hialuronic si daca ,dupa terminarea lor ,tenul revine mai ridat astfel incat trebuiesc folosite mereu.Asa aveam eu impresia dar acest articol m-a lamurit si acum chiar imi doresc sa le folosesc si eu.

    1. Nu cred ca exista produse care sa ne scape definitiv de riduri, draga mea.

      • Aurora Horobet
      • 07/12/2018
      Răspunde

      Nu revine ,la mine nu văd absolut nimic . De când le-am folosit (dupà 4 zile) am pungulițe sub ochi , nu am avut aşa ceva niciodată . Am mai cumpărat şi 2 pachete . Total dezamăgită . .Nici pachetul roşu nu mi a fost bun.

  3. Răspunde

    Apa micelara vreau s-o incerc si eu pentru ca de ceva timp prefer sa ma demachiez cu apa micelara, iar fiolele suna interesant si cred ca tenul meu ar merita un boost de hidratare dupa chinul cu frigul de afara, mai ales ca in ultima vreme n-am mai dat nici pe la salon si cu fiolele ies mai ieftin.

    1. Atentie cu apa micelara, repet ca nu curata foarte bine produsele waterproof.

  4. nu am incercat gama asta, dar in general, produsele farmec au fost destul de ok. totusi, mai repede m-am orientat spre alt gen de produse, nu pentru ten

    1. Eu am incercat cateva pentru par si acelea nu mi-au placut.

  5. Răspunde

    Fiolele cu acid hialuronic ma atrg si pe mine. As vrea sa le incerc pentru ca sper intr-o intr-o minune. Adica tenul sa arate mai bine, cearcanele sa dispara, ridurile sa se duca si sa am o piele foarte hidratata

    1. La cearcane nu lucreaza, sa stii!

    • Nicoleta Pahonea
    • 26/02/2018
    Răspunde

    Ma impac foarte bine cu produsele Gerovital mie imi priesc.

    1. Preferatele mele raman cele din gama contra acneei.

  6. Răspunde

    Si eu sunt printre persoanele carora le place place apa micelara. Am tot folosit-o de vreo cateva luni si, surprinzator, imi prieste foarte bine! Va recomand sa o incercati.

    1. Depinde si de firma. Eu am luat de garnier acum cateva luni si nu mi-a placut deloc.

  7. Răspunde

    Nu stiam de produsele acestea, desi sunt fan al gamei H3 de la Gerovital cam de cand a aparut pentru prima oara. Produsele pe care le-as cumpara eu ar fi crema contur pentru ochi si buze, pentru ca ambalajul mi se pare foarte practic (arata mai bine decat al cremei de ochi pe care o folosesc in prezent), si apa micelara (pentru mama, ca ea e adepta apelor micelare si i-am cumparat o gramada de sortimente pana in prezent). 😀

    1. Crema aia pentru ochi arata ca un marker 🙂 o poti lua oriunde dupa tine si se dozeaza simplu.

  8. Răspunde

    ce imi place ca promovezi produse romanesti!!!

    1. Promovez daca imi plac 🙂

  9. Răspunde

    Hmmm…suna bine tot ceea ce ne-ai spus aici. Nu am incercat aceste produse, insa sunt fan Farmec, imi plac produsele lor!

  10. Crema antirid buze și ochi am avut-o și eu, dar nu am fost mare fan, din lipsă de timp, nu am folosit-o și a expirat.
    Fiolele le am în dulap de șase luni, le-am primit la un eveniment, dacă zici că sunt bune, le pun și eu la treabă.

    1. Crema antirid sa stii ca si eu o folosesc cand si cand. Si nici nu pot spune ca asta a facut minuni. Fiolele, in schimb, incearca-le!

    • Toma Tantica
    • 14/03/2018
    Răspunde

    Nu am incercat aceste produse..in general incerc produse ptr par …dar nici in alea nu prea am incredere!¡

    1. La mine cele pentru par nu prea au dat rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares