Adesgo – mai mult decât dresuri

produse adesgo

Am crescut cu numele acestui brand pe buze. Era o bucurie să primești cadou un dres Adesgo în anii ’80 – ’90. Ciorapii lor erau unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care le puteai face cadou învățătoarei sau unei profesoare. Toată lumea știa că sunt de calitate și îi aprecia mai mult apreciază azi un pachet de cafea. Așa e face că am asociat întotdeauna numele Adesgo cu ideea de ciorapi pentru femei.

Mare mi-a fost surpriza, săptămâna trecută, când am primit un pachet cadou de la Adesgo în care am descoperit și un alt tip de produs. Pe lângă o pereche de ciorapi modelatori și un pachet cu șosete cu bandă lată și aloe vera, am descoperit și o piesă de lenjerie intimă, mai precis o pereche de chiloți. Știam prea bine ca brandul există, că fabrica de pe Calea Șerban Vodă este încă în picioare și pe poarta ei se dezlănțuie furnicarul la orele la care se intră și se iese din tură, am continuat să le cumpăr produsele când și când, dar n-am știu până atunci că Adesgo înseamnă mai mult decât ciorapi.

Șosetele 1/4 15 DEN cu aloe vera erau singurul produs pe care-l știam din cele 3 primite. Pe acestea chiar le-am folosit în mod frecvent de mulți ani. Să nu credeți că mă dă patriotismul afară din casă și nu am încercat niciodată ciorapi de la alte branduri, mai ieftine. Nu doar că nu oferă același grad de confort, dar nici nu sunt la fel de rezistenți. Încă o dată se dovedește că brandul contează când vrei calitate.

sosete scurte banda lata

Șosete sunt toate, nu vă contrazic, doar că unele strâng la bandă, alte au banda lejeră, dar alunecă de pe picior… cam așa stă treaba. Aceste șosete Diamond by Adesgo costă undeva la vreo 10 lei pachetul cu 2 perechi, dacă vă întrebați care este prețul lor. Voi decideți dacă e prea mare sau accesibil, dar după ce le încercați. Treaba e că oferă confort, dar și hidratare, grație inserției de microcapsule de aloe vera.

ciorapi aloe vera adesgo

Ciorapii/dresul modelator este o noutate pentru mine. Nu am purtat niciodată așa ceva și nici nu știam că-l au în portofoliu. Eu sunt fanul dresurilor lor clasice 15 DEN. Din păcate, măsura 5 la acest produs modelator mie îmi este mică. Dacă vă ajută cu ceva să vă faceți o idee, eu port 54-56 la pantaloni, în funcție de material și croială, iar la dresurile clasice cumpăr măsura V sau VI. Modelul acesta este însă foarte strâmt.

dres modelator 25 den

Eu i l-am făcut cadou mătușii mele, care poartă măsura IV, și ei îi vine bine. Din păcate, nu puteam să-i cer poze pentru un cadou, deci nu vă pot arată cât de mișto modelează coapsele, fundul și abdomenul. Vorbim despre un dres gros, foarte potrivit pentru toamnă iarnă. Densitatea este de 25 (25 DEN) și are vârful întărit. În ciuda faptului că este gros și strânge trupul pentru a modela, este destul de comod. Asta a fost primul lucru care am întrebat-o pe mătuși-mea, dacă nu e incomod. Cine vrea silueta frumos proporționată să-l încerce!

Ajungând la produsul surpriză, lenjeria de la Adesgo, vă pot spune că, după ce am primit coletul, am fost foarte curioasă să văd dacă în portofoliul de produse Adesgo se mai găsesc și alte lucruri despre care eu nu știam. Așa am aflat că pe partea de lenjerie (chiloți, maiouri bustiere),  chiar are mai multe colecții, una din bumbac, una modelatoare și una din microfibră, și că produce și colanți sport și chiar hanorace. Voi știați de treaba asta?

Deși sunt măsura L, acești chiloți chiar mi s-au potrivit pentru că cedează foarte mult. Bilă albă pentru că se întind fără trosnească pe undeva. Vorbim despre o lenjerie din microfibră, fără cusături. Ăsta este secretul. Cât de confortabilă este? Foarte.

chiloti microfibra adesgo

Contrar așteptărilor mele, de fan lenjerie din bumbac, nu apare senzația aceea de saună când o porți, asta datorită tehnologiei Transwet. Puteți afla mai mult despre tehnologiile folosite la fabricarea produselor Adesgo direct de pe site-ul lor, aici.

Deși îmi plac, nu pot spune că m-au convins să port lenjerie din microfibră de acum încolo. Greu mă scoate cineva din ale mele. În schimb, sunt hotărâtă să încerc produsele din gama de lenjerie intimă din bumbac. Am văzut că au și boxeri și modelul high leg (îmi plac ambele) și am să revin cu impresii și despre ele.

Voi știați despre toate aceste categorii de produse Diamond by Adesgo sau trăiați, ca și mine, cu impresia că brandul ăsta produce doar dresuri?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Habar nu aveam ca mai produc si altceva in afara de ciorapi, desi ani de zile toate persoanele de sex feminin din familia mea au privit spre Adesgo cu respect si incantare. Inclusiv eu, desigur. 🙂

    1. Din ce bag de seama, putini stiau ca si-au extins aria de productie.

  2. Răspunde

    nu stiu daca e vreo romanca ce nu a purtat asa marca 🙂

    1. probabil ca sunt, fetele mai tinere 🙂

  3. Răspunde

    Chiar nu am stiut ca produc si altceva in afara de ciorapi. Vad la ei pe site produse pe care mi le-as lua (imi place mult hanoracul).

    1. Gasesti produsele lor pe cateva site-uri online.

    • Valeria Chertes
    • 07/09/2017
    Răspunde

    Chiar nu am auzit pana acum ca au si asemenea produse.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 07/09/2017
    Răspunde

    Sa le porți cu drag! Adesgo au produse calitative și au preturi accesibile. ??❤

    1. Multumesc.

  4. Eu optez pentru colanți, port destul de rar dresuri, doar la eveniment și atunci aleg cu greu din varietatea de pe piata. Macar acum stiu de un brand romanesc, ne-au cotropit turcii si chinezii piata.

    1. Miracolele globalizarii, Mihaela!

    • Lamîița Petre
    • 08/09/2017
    Răspunde

    Si eu am crescut cu Adesgo si nu stiam ca mai au si altceva in portofoliu. Sosetele cu insertie de microcapsule de aloe vera… nici nu stiam ca exista asa ceva, acum aud prima oara. Le voi cauta si eu si voi cauta si alte produse de la ei, fiindca eu cred ca au ramas la fel de buni in ceea ce fac. Apropo, arata foarte sexy poza personala ?

    1. Multumesc, zuzi.

    • ghelbere elena
    • 08/09/2017
    Răspunde

    Si eu credeam ca au in portofoliu numai dresuri, dresuri pe care eu le folosesc de cand ma stiu. Poate ca am cumparat si lenjerie dar eu nu dau importanta la brand, ma intereseaza sa fie din bumbac si lejera.

    1. Si eu sunt fan bumbac, e stie.

  5. Răspunde

    Chiar nu aveam idee ca produc asa ceva.
    Eu nu port dresuri. Nu le suport. Fiica mea e mare fan al dresurilor. Pretul nu e mare. Ieri am dat 10 ron pe un dres culoare piciorului, pentru Daria. Asa ca sunt obisnuita cu preturile. Sa zicem.
    p.s.: fain cum ai asezat logo-ul blogului 😀

    1. Multumesc Antoaneta. Nici eu nu port dres foarte des, fiind omul pantalonilor, dar la ocazii…

  6. Răspunde

    Eu credeam ca doar dresuri produc. Eu doar de la ei cumpar. Ce e drept putine ca nu sunt un fan al dresurilor, dar doar adesgo am.

    • Angelica Popa
    • 08/09/2017
    Răspunde

    Chiar nu știam de aceste produse. E foarte frumos din partea ta că ne informezi și pe noi, iar părerea ta contează, cel puțin pentru mine!

  7. Hmmm,interesant! Nu stiam de alte produse inafara de ciorapi :))!!

    1. Asta se intampla cand noile produse nu sunt promovate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares