Cu ce vine editura ALL la Bookfest 2017

Noutatile ALL la Bookfest 2017

Printre toate saloanele internaționale, există și cel de carte, numit Bookfest. Ediția 2017 are loc în perioada 24-28 mai. La târg va fi prezent și grupul editorial ALL, cel de la care v-am tot prezentat cărți în ultima vreme. Ca și la edițiile trecute, editura ALL va veni cu noutăți pentru toate categoriile de cititori. Fie că-ți plac romanele sau ainevoie de cărți de specialitate pentru domeniul în care înveți sau profesezi, vei găsi aici apariții noi care te vor încânta. Să mai zic și de reducerile care vor merge până la 90%? Bine. Nu mai zic.

Dintre titlurile pe care le veți găsi la Bookfest, amintesc următoarele

  • Noutatile ALL la Bookfest 2017Fata din Brooklyn, de Guillaume Musso – cel mai recent bestseller al scriitorului francez preferat de oamenii din lumea întreagă;
  • Pe viață și pe moarte, de Jean-Patrick Manchette – un thriller mai captivant decât multe filme lansate în 2017;
  • Cele 12 pârghii ale succesului. Cum să obții excelența primară, de  Stephen R. Covey – o carte care-i va bucura foarte mult pe amatorii de lecturi din domeniul leadership si business.
  • Gastroenterologie și hepatologie, de Dan L. Longo și Anthony S. Fauci, și Pneumologie și terapie intensivă, de Joseph Loscalzo – două lucrări noi și foarte importante pentru studenții la medicină și medicii de specialitate.
  • Mercenarul, de Jean-Patrick Manchette

Mai mult detalii despre cărți găsiți pe site-ul all.ro.

Bookfest vă așteaptă la Romexpo în perioada 24 – 28 mai. Acolo veți găsi toate marile edituri (alături de editura ALL) cu oferte bune de carte și, în plus, vor fi și foarte multe evenimente: lansări de carte chiar acolo, la fața locului,  dezbateri, colocvii, proiecții cinematografice și evenimente interactive.

Dintre surprizele care vă mai așteaptă la standul Grupului Editorial ALL mai amintesc una: la orice roman achiziționat se acordă și o surpriză dulce venită din partea partenerului editurii, Kandia Dulce, cel care i-a îndulcit și sedus și pe cei prezenți la lansarea Fata din Brooklyn despre care v-am povestit acum câteva zile.

Accesul la Bookfest este gratuit, așa că nu aveți nimic de pierdut dacă dați o fugă pe acolo. E aproape imposibil să nu veniți cu măcar 2-3 cărți acasă și cu un mare zâmbet că le-ați luat la super preț. 😀

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 17/05/2017
    Răspunde

    Ce de carti faine.

    • Tatiana Sorina
    • 18/05/2017
    Răspunde

    Splendid,mi-ar placea sa particip si eu la un Bookfest,nu am mai vazut de mult carti multe, sa poti sa le atingi,sa le rasfoiesti. Ce frumos era odata,cand librariile erau pline cu carti,parca le simt si mirosul….mmmm ce imi placea mirosul din librarii.

    • ghelbere elena
    • 18/05/2017
    Răspunde

    Mi-ar placea ce particip, dar nu pot. Multe carti bune

  1. Răspunde

    Mie imi plac enorm targurile de carte si abia astept sa se organizeze unul in Brasov.

  2. Mi-ar placea la targuri sa organizeze si un colt cu ceai, cafea si fotolii comode pentru citit o mica parte din cartea pe care vrei sa o cumperi.

  3. Răspunde

    Mercenarul – am si eu cartea (primita de la Editura All). In week-end o termin si voi pregati articolul despre ea.
    Nu stiu daca reusesc sa ajung la Bookfest, dar voi face tot posibilul pentru ca am cateva invitatii la lansari de carte ale unor autori romani si am promis ca incerc sa ajung sambata.

    • Lamiita Petre
    • 19/05/2017
    Răspunde

    Nu am cum sa ajung la Bookfest dar sper sa pot comanda Fata din Brooklyn, de Guillaume Musso despre care toata lumea vorbeste cat si celalalte doua carti de beletristica. Si celalalte dou de specialitate par foarte interesante, doar ca nu sunt pentru mine dar le voi recomanda.

  4. Răspunde

    Uite, asta-i unul dintre motivele pentru care regret ca nu locuiesc in Bucuresti. Totusi, cand eram in tara, mai veneam uneori la event-uri de acest gen, chiar daca uneori cheltuiam pe drum pana in capitala mai mult decat cheltuiam pe cumparaturi. E un vibe aparte acolo la voi. Si tot felul de evenimente super super interesante ♥

    1. tu esti si mai sociabila decat mine, de-asta iesi mai des. pe mine ma stii: rar ma scoti din barlog. Sper totusi sa ajung la targ (daca nu lucreaza Dan peste program) pentru ca vreau sa imi iau si niste carti si sa traiesc atmosfera de acolo.

    • nicolae claudia
    • 20/05/2017
    Răspunde

    din pacate nu pot ajunge anul acesta

    1. eu nu am fost niciodata pana acum si tocmai de-asta vreau sa ajung.

  5. Răspunde

    Invidiez persoanele care sunt din Bucuresti ca pot participa la aceste evenimente. Pacat ca nu pot ajunge la Bookfest

    1. Muuta-te la Bucuresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares