De ce sa inchiriez un apartament?

apartament de inchiriat

In marile orase din Romania ofertele imobiliare sunt vaste. In Bucuresti, de exemplu, in Pipera sunt scoase la vanzare apartamente de nerefuzat. La fel se intampla si in alte orase, cum ar fi Cluj, Iasi, Timisoara, etc.

Unele persoane isi permit si isi doresc sa isi cumpere apartamente, pe cand altele aleg sa le inchirieze. Multi sunt de parere ca stand in chirie il imbogatesti pe proprietar, insa, daca nu-ti permiti un credit, inchiriezi. La urma urmei te folosesti de apartamentul pe care il inchiriezi.

apartament de inchiriatDe cele mai multe ori apartamentele sunt inchiriate de catre persoanele care locuiesc doar pentru o perioada intr-un anumit oras. In general, cei care inchiriaza sunt tinerii aflati la studii sau tinerii casatoriti.

atelierulfamiliei.ro

Studentii opteaza pentru un apartament din mai multe motive. Unii pentru ca nu au prin un loc la camin, altii pentru ca vor o camera in care sa locuiasca singuri, altii pentru ca vor un confort sportit.

Tinerii casatoriti se muta in chirie pentru a incepe o viata noua impreuna. E si normal din moment ce au hotarat sa isi uneasca destinele. De cele mai multe ori, chiria e ceva temporar, fapt pentru care bucura-te de faptul ca puteti fi impreuna.

Apartamente inchiriaza si cei care se afla la munca intr-un alt oras. Din moment ce iti permiti sa platesti o chirie e si normal sa iei in calcul aceasta varianta. Daca de exemplu stai departe de casa, in mod clar nu-ti convine sa faci naveta. Uneori locurile de munca sunt la zeci de kilometri de casa, fapt pentru care cea mai buna varianta ar fi inchirierea unui apartament.

Alege cu grija apartamentul pe care vrei sa il inchiriezi, fii atent/a la dotarile pe care le are, la conditii, dar si la alte aspecte care conteaza pentru tine.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 01/03/2016
    Răspunde

    Frumos articol

    • Nicu
    • 02/03/2016
    Răspunde

    Şi eu încă mai visez la o chirie, sau chiar la un apartament…..dar veniturile nu îmi permit.
    Dacă aveam această posibilitate, acum locuiam împreună cu prietena mea.

    • Andreea
    • 02/03/2016
    Răspunde

    Eu stau cu chirie si nu sunt extrem de incantata sa dau banii asa aiurea. Mai ales ca au crescut preturile foarte mult si greu gasesti ceva decent chiar si la 350-400 de euro pe luna …

    • victorita
    • 05/03/2016
    Răspunde

    Am stat cu chirie si stiu cum este. Acum sunt la casa mea si e foarte frumos sentimentul când stii ca este a ta.

    • Hacman Radu
    • 09/03/2016
    Răspunde

    Nimic nu e mai frumos decat sa stii ca ai casa ta!In viata trebuie sa facem si mici sacrificii pentru a avea macar un sfert din ce ne dorim..acum depinde si de norocul fiecaruia…

  1. E bine sa ai posibilitatea de a inchiria, dar as prefera oricand sa am casuta mea. Am observat insa ca multa lume prefera sa aiba un apartament inchiriat, de obicei de tipul ANL, decat sa cumpere unul.

    • Hacman Mariana
    • 13/03/2016
    Răspunde

    Daca ar exista doar varianta ,,casa noastra”..ar fi minunat..din pacate nu toti au acest noroc…nevoia ii impinge sa stea cu chirie…macar de-ar fi cat de cat convenabile..dar sunt usturatoare la buzunar…

    • Cristina
    • 19/03/2016
    Răspunde

    Eu una nu imi permit sa stau cu chirie, deja au crescut foarte mult preturile si cand mai ai si copii parca mai degraba ai avea casuta ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares