Valul doi de Black Friday Notino – 15% reducere la parfumuri

15% reducere la parfumuri Notino

Din motive personale, anul acesta am cam ratat Black Friday. Noroc cu site-urile care au decis ca reducerile să rămână active mai mult de o zi. Într-o astfel de situație este și Notino.ro. La fel ca în anii trecuți, la ei, Black Friday este extins. A început pe 9 noiembrie, a oferit o săptămână de reduceri de până la 70%, iar acum continuă cu a doua săptămână de prețuri bune, de data asta cu un procent mai mic de reducere, dar garantat. Mai precis, 15% reducere la parfumuri, la toate parfumurile de pe site. Din informațiile mele, va exista și valul trei de oferte de Black Friday, dar încă nu am detaliile. Revin cu ele când le primesc.

Până atunci, puteți profita de această reducere la parfumuri. Oricare dintre parfumurile de pe Notino pot fi ale voastre cu o reducere garantată de 15%, prin folosirea codului BLACK în câmpul special pentru voucher, înainte de finalizarea comenzii. Oferta este valabilă până pe 22 noiembrie și nu se aplică produselor care sunt deja la reducere sau la lichidare de stoc.

Este momentul ideal să cumpărați acel parfum după care jumătatea voastră știți că tânjește. Poate că e vorba de mai noile Lancôme Idôle, Armani My Way, Libre by Yves Saint Laurent sau de deja clasicele La Vie est Belle, Good Girl sau Black Opium. Nu contează. Oricare dintre ele, indiferent cât de nou sau căutat ar fi, beneficiază de preț cu 15% mai mic în această perioadă. În orice variantă de gramaj. Le găsiți pe toate la secțiunea Black Friday. Nu uitați de serviciul de gravură pe parfum disponibil la Notino, dacă parfumul cumpărat va fi oferit cadou!

Cauți un parfum pentru tine, care să fie persistent, dar nu foarte scump? Îmi permit eu câteva recomandări.

Calvin Klein CK IN2U

Deși este o apă de toaletă, nu de parfum, merită investiția. Intră pe lista celor mai accesibile parfumuri, dar persistă 2-3 ore, deci nu va dezamăgi. Este un parfum simplu, potrivit pentru a fi purtat în viața de zi cu zi, pretabil cam la orice tip de ținută. Face parte din grup parfumurilor oriental-florale.

Calvin Klein IN2U apa toaleta

Paco Rabanne Lady Million

Un parfum ceva mai dulce, floral-fructat, care pentru unii deja intră în categoria vechituri, dar de care eu nu mă satur este apa de parfum Lady Million. Este mai mult decât seducător, destul de potrivit pentru sezonul rece și deloc banal sau cu miros ieftin, deși prețul lui este tot mai accesibil.

Paco Rabanne Lady Million

Cacharel Yes I Am

Am mai scris despre el (găsești articolul dacă dai o căutare pe blog), dar rămâne în topul preferatelor mele. Are o aromă floral-fructată irezistibilă și un preț mai mult decât accesibil. Mai pune la socoteală acel -15% oferit de codul BLACK și o persistență de 5-6 ore în sezonul rece (când nu prea transpir) și deja cred că-ți place!

apă de parfum Cacharel Yes I Am

Chloé Chloé

Chloé Chloé este deja un parfum matur, născut în 2008, dar pe care eu abia anul acesta l-am descoperit. Este parfumul meu mai de ocazie, să-i spunem, fiind ceva mai delicat și mai pretențios decât celelalte parfumuri oriental-florale pe care le am. Feminin, elegant, cu o persistență de aproximativ 6 ore pe piele, cu siguranță merită investiția.

Chloé Chloé

Imposibil să îmi iasă în cale o reducere la parfumuri și să nu-mi cumpăr ceva. Aproape la fiecare comandă pe Notino primesc câte o mostră. Testez, notez, pun pe wishlist și aștept un astfel de moment, o ofertă de Black Friday sau de alt tip care să-mi permită să aduc acele note în casa mea, la un preț mai mic. De data asta aleg BOSS Alive.

Tu ce parfum alegi să-ți cumperi la reducere de Black Friday?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 17/11/2020
    Răspunde

    Mulțumim pentru recomandări!

  1. Chloe de la Chloe il am si eu si da, miroase superb. Eu l-am prins intr-o editie de Craciun anul trecut. Ambalat asa de dragut! Il recomand si eu!
    Pe mine ma tenteaza acum un Marc Jacobs dar nu sunt decisa care din ele sa mi-l iau :))

      • Irina Gabriela Anghelina
      • 18/11/2020
      Răspunde

      Ck in2u l-am cumpărat anul trecut de Crăciun doar ca varianta pentru bărbați.

    • Oana
    • 18/11/2020
    Răspunde

    Eu am ales Versace si pentru mine si pentru el

    1. Yes I Am ma tenteaza, inca stau pe ganduri, ca am strans cam multe parfumuri si trebuie sa mai termim din ele

  2. Eu am pus ochii pe parfumul My Way de la Armani, imi place tare mult si noroc cu promotiile, il voi lua la un pret bun.

  3. Am cumparat un telefon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares