Ce sa nu lipseasca din sufrageria ta

cuvertura-pat-naf-naf-casual-fucsia-grena-c19-2-persoane

In orice incapere totul trebuie aranjat asa cum se cuvine, astfel incat nimic sa nu lipseasca. In dormitor trebuie sa exista un pat cu o lenjerie de pat frumoasa, in baie prosoape de bumbac, in bucatarie electrocasnicele necesare si asa mai departe. Astazi insa vom vorbi de sufragerii, mai exact de ce nu trebuie sa lipseasca din ele.

Canapele

In sufragerie trebuie sa existe macar o canapea. Aceasta poate fi folosita fie pentru primirea musafirilor, fie pentru a petrece timp frumos cu familia intr-un mediu comod si relaxant. Sunt si cazuri in care canapeaua din sufragerie este folosita pentru somn, deoarece un anumit membru al familiei sta in sufragerie. In orice caz, canapeaua nu trebuie sa lipseasca. Daca vrei sa arate bine, poti folosi o cuvertura de pat care sa se potriveasca foarte bine cu tot ce e in jur. Cele mai frumoase cuverturi de pat le poti cumpara de pe asternuturisiprosoape.ro Intra chiar acum pe site.

TV

Locul televizorului este in sufragerie, nu in dormitor. Acum insa depinde si de preferintele fiecarei familii in parte. Daca insa vrei sa petreci timpul cu cei dragi, cel mai bine e sa-l tii in sufragerie.

Alte piese de mobilier

Sufrageriile sunt amenajate in functie de ce are nevoie fiecare familie. Unii au in sufragerie dulapuri, altii mese si scaune, altii fel si fel de alte piese de mobilier. Totul trebuie ales cu gust si cu intelepciune.

Obiecte decorative

Decoratiunile trebuie sa nu lipseasca din sufragerie. Sunt o multime de tipuri de decoratiuni, fapt pentru care poti alege in functie de stilul pe care l-ai adoptat pentru amenajarea sufrageriei.
Fiecare familie e libera sa isi ameneajeze sufrageria asa cum isi doreste. In sufrageria ta ce nu poate sa lipseasca? Esti multumit/a de cum arata?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Sima Irina
    • 24/02/2016
    Răspunde

    Eu sunt obsedata de lenjerii! Imi plac la nebunie!

    • stoica claudia
    • 24/02/2016
    Răspunde

    Frumos articol,multumim si eu sunt inebunita dupa lenjerii

    • Dodoi Daniela
    • 24/02/2016
    Răspunde

    Minunate lenjerii.Au aparut atat de multe incat nu stii pe care sa le alegi.?

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Sunt bestiale lenjeriile!Deocamdata sunt multumita de cum arata sufrageria noastra …dar in scurt timp mi-as dori sa fac mici modificari…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares