Fapte si obiceiuri moderne de pretutindeni legate de verighete

verighete-atcom-lux-personalizate-soapte-de-iubire-aur-galben_1_1193

Verighetele si-au castigat popularitatea inca din timpuri stravechi, de pe vremea civilizatiilor antice egipteana si romana. De atunci si pana acum, semnificatiile acestor bijuterii-simbol al iubirii vesnice dintre doua persoane, s-au diversificat in mod firesc, o data cu trecerea vremii. Iata cateva fapte despre inelele de casatorie:

  • In trecut, verigheta semnifica mai degraba un fel de contract financiar, fiind un semn ca barbatul isi poate intretine viitoarea nevasta. El ii mai dadea acesteia si o geanta sau sac cu monezi din aur.
  • In zilele noastre, statisticile arata ca barbatii pot petrece intre o luna si trei luni, ocupandu-se cu identificarea verighetei ideale!
  • Decembrie este luna din an cea mai populara pentru a cumpara inele de logodna, aproape 15% din cupluri serbandu-si logodna in acest anotimp festiv. In afara de Craciun si Sfantul Valentin, Anou Nou constituie inca un prilej pentru ziua cea mare a cererii in casatorie.
  • Designul cel mai cerut de clienti, pentru fabricarea unor inele logodna la Atcom include incrustarea cu un brilliant sau diamant taiat in forma rotunda. Metalele cele mai intalnite sunt aurul alb si platina.
  • Cuplurile contemporane obisnuiesc sa selecteze impreuna modelul de inele de logodna. 3% din femei isi aleg singure inelul preferat!
  • Inelele de logodna si verighetele pot fi achizitionate in acelasi timp, pentru a-ti oferi asigurarea ca se vor potrivi atunci cand sunt purtate impreuna. Unele viitoare mirese opteaza pentru o alta practica, cea a alaturarii inelelor sub forma unei benzi unice, pentru a-si ilustra loialitatea fata de partenerul de viata.
  • Conform unui studio recent, s-a dezvaluit ca aproape 28% din femei pot respinge o cerere in casatorie, daca inelul ales de partner nu este pe placul lor! Este esential de retinut ca inelul trebuie sa corespunda preferintelor, avand in vedere ca urmeaza a fi purtat pentru restul vietii.

Daca ati trecut testul anilor, si se apropie nunta de argint, poti marca acest eveniment important! Noi iti oferim reducere la alegerea oricarui model nou sau pentru innoirea celui vechi la verighete pentru nunta de argint.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Amy
    • 24/02/2016
    Răspunde

    Imi plac verighetele de la Atcom, chiar le stiu de multa vreme site-ul si-l tot urmaresc, pentru ca-mi place sa mai arunc cate un ochi pentru a vedea ce a mai aparut nou. 😀

    • Nicu
    • 24/02/2016
    Răspunde

    Cred că la orice bijuterie cumpărată, ar fi mai bine să ceri părerea ei. Am întâlnit mulţi tineri care nu îşi permit un inel de logodnă şi o verighetă din aur. Aşa că aleg să fie din alte metale. Cred că dragostea îi uneşte pe oameni, nu podoabele.

    • Hacman Mariana
    • 25/02/2016
    Răspunde

    Cei de la Atcom au bijuterii foarte frumoase si de calitate…dupa cum ai spus un inel de logodna trebuie ales cu mare atentie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares