ABCtrans – transporta orice, de la A la Z

firma transport mutari

Stateam ieri linistita, in bucatarie, si imi savuram ceaiul de plante indulcit cu miere. Deodata, imi suna telefonul: tanti Aurica, o doamna pe care o stim de cand stateam la bloc, ma sunase pentru ca vroia sa vorbeasca cu sotul meu sa o ajute pe fiica ei sa se mute. A reusit sa isi ia un credit si sa isi cumpere un apartament in Bucuresti si acum trebuia sa isi care in noua casa absolut tot ce avea in garsoniera unde locuise cu chirie: electrocasnicele, hainele, cartile, mobilierul, covoarele, bicicleta(mai pe scurt, ce are omul prin casa).

Ma gandeam ca are nevoie de ajutor ca sa care cutiile si mobila in fata blocului la masina care urma sa le transporte. De fapt, chiar asta era problema ca nu aveau masina de transport. Isi facuse planul ca le poate cara Dan cu remorca. Hai, sa zicem, cu haine si alte cutii i-ar fi putut ajuta. Dar, cand vine vorba de mobila si de electrocasnice scumpe, nu prea le poti cara cu remorca si sa risti sa le deteriorezi. I-am zis sa caute o firma de transport ca e mai bine asa. Nu stia nici una. M-am apucat eu sa caut. Am sunat la doua firme de mutari: unii n-au raspuns si ceilalti au dat-o cotita ca le-a plecat un sofer si ca ma pot ajuta abia peste 2 zile.

A treia oara a fost cu noroc: am nimerit la simpaticii despre care vreau sa vorbesc azi, ABCtrans. Vazusem deja la ei pe site ca se ocupa de transporturi de tot felul, inclusiv de electronice, electrocasnice si mobila dar am zis sa sun inainte ca sa fiu sigura, sa nu ma injure tanti Aurica pentru ca i-am facut legatura cu cine stie ce firma neserioasa. In momentul in care oamenii de la celalalt capat al firului incep sa iti puna intrebari despre ce tip de mobilier este vorba si ce alte produse vor fi adaugate transportului, pentru a sti de ce tip de masina au nevoie pentru „interventie” e clar ca ai de-a face cu profesionisti care n-au o singura masina in parcare si aceea fara sofer(cum ma facuse sa cred firma la care nimerisem anterior). De aici le-am facut legatura cu tanti Aurica. I-am dat numarul de telefon 0799.500.600 si i-a sunat ea.cutii transport

Azi m-am pomenit cu un telefon de la ea. Ma cam luasera palpitatiile cand i-am vazut numarul pe ecran. Ea suna doar cand are nevoie de ceva sau are ceva de reprosat. Ma gandeam ca cine stie ce probleme au fost si m-a facut de ras ABCtrans. Cand colo, ce credeti? M-a sunat sa imi spuna ca sunt „tare de treaba baietii”, ca sa citez. Mi-a povestit ca i-au tinut un soi de mini-curs pe probleme de impachetare a obiectelor mici, fragile, care aveau sa fie transportate, ca au fost foarte punctuali, ca i-au impachetat masina de spalat si frigiderul intr-o „folie cu bule” si le-au legat bine cu niste chingi, de au ajuns la destinatie fara cea mai mica zgarietura, ca au manipulat mobila ca si cum ar fi fost a lor, cu mare atentie sa nu o loveasca de ceva si sa o deterioreze. In cateva ore, fiica ei avea deja toata zestrea mutata in noua casa, fara sa fi fost nevoie ca sotul ei sa piarda o zi de munca pentru ca cei de la firma i-au asigurat(la cerere) si personal pentru manipularea pieselor de transportat.

De ce am vrut sa scriu despre ei? Pentru ca, daca tanti Aurica m-a sunat sa imi multumeasca, e clar ca au facut o treaba mai mult decat buna si merita sa afle cat mai multa lume despre ei. Banuiesc ca ea nu e singura persoana din Bucuresti care a avut nevoie de o firma de transport si ajutor pentru mutare si mai sunt si altii care isi doresc servicii profesionale la preturi avantajoase, care vor sa isi stie agoniseala in siguranta, manevrata si transportata de personal cu experienta in domeniu, pregatit cu tot ce trebuie pentru asigurarea impotriva rasturnarii sau lovirii pe durata transportului. N-as putea sa va spun eu cat costa un transport de mobila dar aflati imediat daca sunati la numarul de mai sus. Costurile depind de greutate transportului, de marimea obiectelor de transportat, de distanta pe care trebuie facut transportul, etc. Dar va garantez ca sunt preturi bune. In plus, daca vreti sa mutati/carati/transportati ceva in alt oras din tara, preturile sunt negociabile si beneficiati de aceleasi servicii de top.

Am tras putin cu ochiul si pe site-ul lor. Le-o zice lor ABCtrans, dar oamenii astia chiar transporta orice, de la A la Z, cum zice romanul: bagaje de la si catre aeroport, mobila, marfa de tot felul(inclusiv textile), electronice, obiecte sanitare mari, obiecte fragile, biciclete, motociclete si chiar si moloz. Hei,  nu-ti imagina ca molozul se cara cu aceeasi masina in care iti duc tie bagajele! Au un parc auto destul de bine dotat. Orice ai de carat, prin Bucuresti sau prin tara, suna-i si sigur nu vor spune „nu”!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Naty Moon
    • 15/01/2016
    Răspunde

    Este bine de stiut ;slava Domnului ca nu trebuie sa ma mut niciunde dar nu se stie niciodata

    • stoica claudia
    • 15/01/2016
    Răspunde

    Bravo lor ,o firma serioasa

    • ghelbere elena
    • 15/01/2016
    Răspunde

    O firma serioasa care se respecta si isi respecta si clientii.

    • Tudor Alexandra
    • 15/01/2016
    Răspunde

    O firmă serioasă, cu angajați amabili și prețuri bune, bravo lor! Așa ar trebui să fie toate firmele din România!

    • Dodoi Daniela
    • 16/01/2016
    Răspunde

    Uite asa exemplu,iti multumesti clientii ,ei te recomanda mai departe si uite asa strategia de marcheting functioneaza.? Clientul nostru ,stăpânul nostru.

    • Hacman Mariana
    • 19/01/2016
    Răspunde

    Ca de obicei ai demonstrat ca esti o persoana cu sufletul de aur,de mare ajutor in caz de nevoie…datorita tie tanti Aurica si-a rezolvat problema legata de transport.In privinta firmei nu pot decat sa spun ca v a avea numai de castigat.. atata timp cat da dovada de seriozitate si i si respecta clientii.

    • Hacman Radu
    • 22/01/2016
    Răspunde

    Dumnezeu cu siguranta iti va rasplati bunatatea..de o astfel de firma am avea nevoie si la noi n oras…daca vor continua in stilul acesta vor avea numai de castigat,o reclama foarte buna le-ai facut si tu…

    • Aniela
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Foarte bine ca promovati oameni si firme serioase ca suntem satui de tepari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares