Uite de unde să nu cumperi pat

pat de o persoana colt

Cred că v-ați obișnuit cu mine și cu răbufnirile mele, pe blog, de fiecare dată când cineva sau ceva ma dezamăgește. De data asta este vorba despre un magazin online cu paturi. Nu o să dau link spre el pentru că nu merita nici măcar să fie menționat, dar o fac tocmai pentru a vă atenționa în privința anumitor aspecte. Nu este vorba despre calitatea produselor, nu am de unde să știu cum sunt ele, de vreme ce nu am ajuns să primesc acel produs dorit. Vorbesc despre seriozitatea lor ca firmă. Este vorba despre paturi-online.ro, în caz că este cineva curios și îmi doresc sincer ca acest articol să nu le aducă vreodată vreo vânzare pentru că nu o merită.

Povestea este așa:

După amputarea piciorului, era clar că bunica nu se mai putea întoarce acasă. Aveam nevoie urgentă de un pat de o persoană pentru a o aduce acasă pe data de 11 ianuarie a.c. Nimic din ce am găsit, în Dedeman sau alte magazine de profil, nu ne-a mulțumit (ca să nu mai zic de cât de bogată le este oferta de pe site și cât de prost stau la capitolul marfă în magazin) și am căutat pe internet. Știu că acum mai toată mobila se execută la comandă și rar găsești ceva care să fie disponibil imediat. Am găsit site-ul despre vorbim astăzi, am văzut chiar modelul de pat pe care ni-l doream (de colț) și am zis să ne încercăm norocul. Am sunat pe 9 ianuarie, seara, și ni s-a spus că au și anumite paturi pe stoc. A rămas să sunăm pe data de 10 pentru că atunci era deja seară și programul de ”necomunicare” cu publicul se încheia în 5 minute. Zic necomunicare pentru că din primele câteva cuvinte mi-au transmis ideea că nu aveau chef să vândă ceva.

Soțul meu a insistat totuși. A plasat o comandă în acea seară și a rugat să fie sunat cât mai rapid pentru a ni se confirma dacă patul dorit este pe stoc sau nu. A doua zi, la ora prânzului, pentru că nu primise încă un răspuns, a decis să sune la firmă. I s-a spus că patul respectiv nu este în stoc, dar că se poate executa în 24 de ore. Deja suna prea bine ca să fie adevărat. Nu aveau saltele de 200×100, dar urma să ne mulțumim și cu varianta pat+saltea de 190×90. Ar fi trebuit să sune în scurt timp pentru a confirma comanda și a ne spune dacă varianta stejar era disponibilă. N-a mai sunat nimeni. Ba chiar am sunat noi și nu ni s-a răspuns.

pat de o persoana colt
sursa foto AICI

Așa se face că am pierdut o zi din cauza lor. Pe data de 11 am alergat prin munți de zăpadă și trafic infernal să căutăm pat la Elite Center din zona Ghencea. Planul inițial era să mergem la Tamilia, dar acolo nu se putea intra pentru că angajații stăteau și își beau cafeaua făcând semne eventualilor clienți să plece acasă pentru că nu aveam chef să deszăpezească. Probabil își închipuiau că lumea venea din plictiseală, pe traficul ăla infernal, să piardă timp la expoziția de mobilă.

Am reușit să găsim un pat așa cum ne doream, în genul celui de AICI, dar gustul amar al experienței a rămas. Și OLX-ul e plin de anunțuri de la aceeași firmă neserioasă menționată mai sus. Peste tot se laudă că vinde, dar nu prea are chef să vândă. Le mulțumesc pe această cale și sper ca voi să găsiți oameni mai serioși la nevoie! Sunt niște mincinoși care nu merită să vă pierdeți nici măcar timpul cu ei. Ca să nu mai zic că au un banner uriaș pe care scrie transport gratuit în toată țara, iar pe pagina de livrare scrie cu totul altceva.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela
    • 15/01/2017
    Răspunde

    Firma ce nu-și respecta imprimeul rand clienții și tind sa cred ca nu au nevoie de bani. Sănătate multa bunicii tale.

    1. Sarut-mana. Asta zic si eu, ca nu au nevoie de bani.

    • ghelbere elena
    • 15/01/2017
    Răspunde

    Sanatate multa bunicii tale! De multe ori angajatii de la diverse firme isi bat jos de cumparatori. Cred ca ne fac noua o favoare.

    1. M-a deranjat doar ca nu au fost directi. Am si zic ca mi se parea prea frumos sa fie adevarat.

    • Valeria Chertes
    • 15/01/2017
    Răspunde

    Imi pare tare rau de bunica ta. Cred ca nu mai problemele cu patul iti mai lipsea.

    1. Asta este. Incercam sa trecem peste cu optimism.

    • Ionela bortofleac
    • 15/01/2017
    Răspunde

    Ce experiență neplăcută, sper că ați găsit în final ceea ce dorești. Sănătate tuturor.

    1. Am gasit. Multumesc. Sanatate si tie!

    • Barbalata Mirela
    • 15/01/2017
    Răspunde

    O Doamne!! Trist . Imi pare rau!

    1. Stai linistita. A fost stresant, dar am rezolvat.

    • nicolae claudia
    • 15/01/2017
    Răspunde

    Si eu mi-am luat mobila din dormitor si canapelele din sufragerie de la magazinele alea din Ghencea. au fost ok. si-au respectat termenele

    1. Buna parte din mobila tot de acolo o am si eu.

    • Mariana Hacman
    • 16/01/2017
    Răspunde

    Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin astfel de momente…
    Multa sanatate bunicutei tale!Printr o situatie asemanatoare am trecut si noi cand am vrut sa cumparam o saltea…nesimtiti….

    1. Sarut-mana. Momentul a trecut, dar poate informatia va fi ultima altora.

  1. Răspunde

    imi pare rau de situatia cu bunica…din pacate mai sunt si din astia. Si mi se pare firesc sa dai numele firmei.

    P.S. Eu imi caut canapea…

    1. Am pus denumirea site-ului, dar nu am vrut sa pun link direct spre ei. Spor la cautari. Ai de unde alege.

    • dumittrescu raluca
    • 16/01/2017
    Răspunde

    TRIST…..

    • stoica claudia
    • 16/01/2017
    Răspunde

    Multa sanatate buniciiiar despre acel site ce sa spun probabil sunt niste excrocii care incearca sa pacaleasca lumea.

    1. Nu cred ca sunt escroci, dar nu cred ca aveau chef de vanzari atunci.

  2. Am mai patit si eu, si nu prea m-a incantat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares