Cum as arata daca as fi stampila

stampila

N-am fost niciodata buna la desen. De fapt, la materia asta aveam note mai mici decat la matematica. Cu toate astea, imi place sa imi pun amprenta pe orice si n-am gasit modalitate mai buna de a face asta decat mazgalind tot ce imi iese in cale. Daca ma duc la mama si pun mana pe un carnetel, cat imi povesteste ea ce-a mai facut, eu deja i-am umplut doua pagini cu floricele si cu semnatura mea. Daca ma duc la medic si primesc un pliant in sala de asteptare, pana imi vine randul, il fac opera de arta. Uneori am enervat lumea de-a binelea cu obiceiul meu „nevinovat”. M-am certat rau cu sotul meu cand am mazgalit codul de bare al unei facturi ce n-a mai putut fi platita fara a merge si a cere duplicat.

Cand ma vede cu un pix in mana, sotul meu le spune tuturor sa ascunda colile de scris ca a venit omul stampila. Bag de seama ca e invidios pe talentul meu. Pana la urma, nu e ceva rau sa fii stampila, nu? Stampila e instrumentul care incape numai in mainile oamenilor puternici. Cred ca mi-ar placea asta. Stampila in sine e o tipa puternica; ea pecetluieste documente importante ba, in multe cazuri, existenta si utilizarea ei este impusa prin lege. Totusi, nu mi-ar placea sa fiu genul ala de stampila stearsa, simpla, neagra, care se pierde printre alte sute de stampile. Vreau sa am propria-mi personalitate. Vreau ca atunci cand posesorul meu ma atinge, sa ii trezesc amintiri si imagini placute, care sa-l impiedice sa imi aplice in cap o lovitura capabila sa stampileze un top intreg si nu o singura foaie. Primesc stampile aproape zilnic, fie pe o factura, fie pe  o chitanta, pe avizul de la posta, pe colete, etc. O persoana n-am gasit pana acum, sa puna si ea stampila aia mai cu blandete! Ce vina are biata stampila ca nu-ti place sa stai la ghiseu? Daca as incapea pe mana unei astfel de persoane, zau ca m-as sinucide. As gasi eu o cale, m-as arunca de pe birou direct pe gresie, m-as strecura dupa program in cosul de gunoi, numai sa pun capat chinului. Ce-i drept, nici stampilele respective nu-s prea aratoase si posibil sa nu fie nici de calitate, de si-o iau pe coaja asa de des.

Uite, de asta, eu as vrea sa fiu o stampila Colop, moderna, colorata, genul de stampila care se „lipeste” cu drag de orice si la care toata lumea se uita cu invidie. Ba chiar as apela si o operatie de personalizare. Intr-un fel pui o stampila ascunsa intr-un suport din plastic care nu-ti transmite nimic si in alt fel iti apesi degetele pe o stampila personalizata cu poza sotiei, a iubitei, a catelului, cu o poza facuta cand ai sarit prima data cu parasuta sau cu o poza haioasa de la un party. Poate ca sunt subiectiva pentru ca ma visez stampila dar eu as recomanda tuturor administratorilor de firma aceasta solutie, a personalizarii stampilelor. Asta le face si mai dragute si va va contribui mult si la linistea din firma. Imi aduc aminte cand lucram, acum cativa ani, intr-o firma, ce scandal a fost intre niste colegi care se acuzau reciproc ca au pierdut o stampila. Na, toate erau la fel; era greu de spus care din ei o pierduse pe a lui si pusese stapanire pe a celuilalt. Daca ar fi avut stampile personalizate pentru fiecare angajat, ar fi fost simplu sa identifice „faptasul”.

atelierulfamiliei.ro

Dar sa revenim la mine! Cum as arata eu ca stampila? As fi un Printer 30 cu rama neagra. Se stie ca negrul mai subtiaza. Macar in postura de stampila sa nu mai zica nimeni sa sunt supraponderala. As vrea sa fiu personalizata cu un emoticon din cele folosite pe facebook, unul care ma caracterizeaza, ma inspira, ma motiveaza, ma face sa zambesc. Am ales emoticonul asta care se tine de burta razand, fix ca mine. Rad oricand si din orice si mi-ar placea sa mi se zambeasca cand mi se da in cap ca sa stampilez ceva! Intru in cabina de personalizare, numita si Image Card Designer si observ ca pot sa-mi pun poze diferite pentru fata si verso. Mai aleg una, tot din clasa Mugsy emoticoane: p-asta mic si vesel. Ca sa-i aduc aminte celui care ma foloseste ca nu mai mult pana vineri, cand tot asa o sa plece si el spre casa, in pasul strengarului.

Ce mi-ar placea sa stampilez? Mi-ar placea sa „lucrez” intr-o institutie sa statului si sa fiu pe post de stampila care aduce bucurie celor imi vor vedea semnatura „APROBAT” pe proiectele lor. Promit sa fac pe nebuna si sa nu „ma stampilez” pe proiecte care nu merita! Unde n-as vrea sa ajung? Pe biroul unui medic. Sunt cam emotiva si nu cred ca mi-ar rezista inima sa stampilez foile cu diagnostice neplacute spre grave.

Cam asa as arata si asta mi-ar placea sa fac. Ce zici de mine? M-ai lua de stampila? Promit sa stampilez tot si sa mananc putin tus!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Catalina Dumbrava
    • 08/10/2015
    Răspunde

    daaaa :))) te-as lua, vei fi cea mai draguta stampila

    • Dodoi Daniela
    • 08/10/2015
    Răspunde

    De ce sa nu fie fiecare cu stampila personalizata sa ne defineasca pe fiecare,sa aratam ce ne place,sa mai coloram viata in culorii vii.Minunata idee?

    • Zgripcea Andreea Cristina
    • 08/10/2015
    Răspunde

    foarte tare articolu! pupici

    • Ardeleanu Anamaria
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Un articol foarte misto! Este haios si mi-ar placea sa-l vad pus in practica :). Si da, te-as lua ca si stampila mai ales ca vei fi personalizata cu un emoticon.

    • Dumitrescu Claudia
    • 08/10/2015
    Răspunde

    chiar ca e cel mai simpatic articol din ce am citit eu,si mie mi ar fi placut sa fiu o stampile ,sincer …poate ar fi fost mai bine…dar daca eu nu pot ,te iau pe u :))

    • Vasile Rotaru
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Super stampila ai fi,imi place articolul! Succes la concurs!

    • Tudor Alexandra
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Daca ar trebui sa aleg o stampila, pe tine te-as alege, sigur nu mi-ai da batai de cap. 😀
    P.S. Tatal meu are o stampila COLOP, este ceva mai buna decat cele obisnuite.

  1. super:))))

    • Ficea Adina
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Foarte draguta stampila,as alege-o cu siguranta…Deci am facut un liceu de arta nu sunt experta la desen dar iti pot spune ca orice ai desena conteaza ca o faci….

    • Ficea Adina
    • 08/10/2015
    Răspunde

    Nu trebuie sa fii expert mai ales ca artistii sunt mai mereu neintelesi si eu te inteleg perfect….Si eu vreau sa pun stampila aprobat pe articolele tale….

    • Gutu Adriana Maria
    • 09/10/2015
    Răspunde

    te-as lua si eu,poate imi porti putin noroc.am si eu stampila de la Copop.Chiar sunt bune,bine nici nu am incercat altele,dar de asta sunt multumita.

    • Andreea Grecu
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Doamne. Da comică mai sunteți ! Am râs când ati început prin a ne povesti cât sunteți un „încurcă-lume” când vine vorbă de desen 😀 în orice caz, îmi place ca aveți voința, imaginalitate mai multă ca un copil și ca vreți să fiți tot mai specială, deosebită și interesantă. Bravo 🙂 o plăcere să va citesc articolele !

    • ghizdavu iuliana simona
    • 09/10/2015
    Răspunde

    un articol simpatic ,scris cu mult umor ,mi-a placut 🙂

    • Sin Elena
    • 12/10/2015
    Răspunde

    Frumoasa ideea asta cu a fi stampila.O stampila vesela care sa aprobe doar proiecte care merita.Cu siguranta te as alege daca ai fi stampila

    • Hacman Radu
    • 14/10/2015
    Răspunde

    haios rau de tot acest articol..daca stau bine si ma gandesc nu ai arata rau)))chiar atragatoare))asa ca e frumoasa si viata de stampila))))

    • Hacman Mariana
    • 23/10/2015
    Răspunde

    Mult umor in acest articol!Ma gandesc cum as arata eu? daca tu arati asa de bine ,cu siguranta si eu la fel))Doar nu sunt mai prejos ,draga mea)))..eu una te-as alege cu siguranta,te-as folosi zi de zi in orice moment si la orice ora)))

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    cu siguranta ai fo o stampila foarte tare…eu acum ma gandesc la mine, cum as fi eu daca as fi o stampila, probabil as fi o stampila minuscula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares