Politia are cont pe Facebook

facebook-logo
 
Initial am crezut ca e o gluma, apoi am intrat sa verific. Am vazut pagina de facebook si m-am lamurit: nu e nici minciuna, nici vreo pagina creata de vreun user cu lipsa de ocupatie. Politia e cu noi si pe Facebook. Zice-se ca vor sa comunice mai bine cu noi dar deja au aparut pe wall si primele urari ” de dulce”. IGPR vrea in primul rand sa informeze cetatenii fani cu privire la ce mai e nou prin activitatea lor si isi doreste si sa poate raspunda anumitor intrebari. Deocamdata cred ca fac fata la 530 de fani, dar cand or fi 50.000 si toti vor avea cate o problema sa vedem atunci cine ne mai raspunde. Poate ca ar trebui sa isi faca si fiecare sectie de politie pagina de facebook, nu credeti?
 
Asa ca, daca vrei sa te pui bine cu Politia Romana da-i un like pe facebook aici si fii cat mai activ pe wall. Eventual le poti propune sa organizeze un concurs la care sa ofere ca premii vouchere de reducere la amenzile primite.
 
Si daca politia poate, medicul de familie de ce nu ar putea?  Chiar ar putea sa faca mai mult; sa te puna sa tusesti in microfon pe messenger , sa scoti limba la webcam si sa iti trimita reteta pe mail.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares