3 accesorii Vetter pe care iPhone 6s ar fi fericit sa le aiba

iPhone 6s accesorii

Daca ai ajuns sa citesti acest articol, e clar ca esti pasionat de gadgeturi moderne, in special de telefoane inteligente. Poate ca visezi, la fel ca mine, sa iti cumperi un iPhone 6s. Te felicit pentru alegere si vreau sa iti atrag atentia asupra necesitatii achizitionarii unor accesorii originale pentru smartphone-ul tau. De ce? Acum cateva zile eram in parc, stateam ca pensionarele pe banca si admiram peisajul de toamna. Pe o banca din stanga mea, un tanar de vreo 25 de ani, imbracat in trening, cu sapca trasa pe ochi, face inventarul injuraturilor pe care le stie. Vorbeste la telefon, un iPhone 5s. Se plange cuiva ca si-a lipit o folie pe display si ca, dupa doua zile, era deja dezlipita si ca-si cumparase un selfie-stick, din nu stiu ce piata(ca-s batrana si n-am retinut), care nu declanseaza.

Eu nu pricep cum, cineva care cunoaste valoarea unui smartphone de acest tip si investeste in el, ajunge sa isi cumpere accesorii ieftine si de proasta calitate? Atat de putin sa valoreze un gadget de la care ai atatea pretentii? E ca si cum ai da 2000 de euro pe o rochie de seara din matase si ti-ai pune in picioare sandale de 40 de lei. Totul se duce pe apa sambetei, adio stil, adio eleganta si prestanta. Rochia respectiva are nevoie de sandale de calitate si bijuterii si accesorii speciale, originale, nu de margele de plastic. Tot asa si un telefon inteligent poate deveni mai mandru, mai rezistent si util daca e „asortat” cu accesorii originale de calitate.

Daca ma intrebati pe mine ce accesorii pentru smartphone-uri va recomand, eu as miza pe cele produse de Vetter. Toate produsele lor sunt gandite si proiectate sa se potriveasca perfect gadgeturilor carora vor fi atasate, sa arate bine si sa reziste multa vreme. Asa ca, dragii mei, viitori posesori de iPhone 6s, iata o lista de 3 accesororii pe care eu mi le-as cumpara in aceeasi zi cu telefonul:

atelierulfamiliei.ro
  • Folia de protectie Tempered Glass Pro Vetter Ultra Slim 0.2mm

Nu stii ce are special aceasta folie de protectie Tempered Glass Pro Vetter Ultra Slim 0.2mm pentru iPhone 6s? E o folie din sticla securizata, de trei ori mai rezistenta decat o folie protectoare clasica. E genul de folie despre care v-am mai povestit eu si alta data, rezistenta la zgarieturile pe care le pot provoca cheile uitate in acelasi buzunar, rezistenta la socuri si pastratoare de culori si lumina originale, nealterate. Are doar 0,2 mm grosime asa ca nu afecteaza in nici un fel functionalitate display-ului. Va cumparati o astfel de folie si o montati frumusel acasa(e foarte simplu de montat pentru ca veti gasi in pachet tot „intrumentarul” necesar: laveta din microfibra, servetel umed pentru curarat, folia propriu-zisa, sticker-ul pentru indepartarea prafului, racleta de aplicare si foaia cu instructiuni). In felul acesta, stiti ca ecranul iPhone-ului mult iubit este perfect protejat. Nu va faceti griji ca, fiind din sticla, folia nu se va lipi de telefon! Pe partea care se lipeste pe ecran, folia este prevazuta cu un strat adeziv siliconic care adera perfect la suprafata display-ului. Ce-ar mai fi de adaugat este ca folia Tempered Glass e usor de intretinut si de curatat si nici nu va fi nevoie sa stati mereu cu laveta pe ea pentru ca, pe suprafata care intra in contact cu degetele, are un strat oleofobic care refuza sa lase amprentele si impuritatile sa se fixeze prea usor.

  • Husa Clip-On

Daca display-ul e in siguranta cu folie de sticla montata anterior, a venit vremea sa ne gandim cum putem proteja restul telefonului de socuri la care, in mod sigur, va si supus mai devreme sau mai tarziu. N-ai vrea sa te apleci dupa ceva si sa iti cada din buzunar iPhone-ul 6s pe care ai dat o caruta de bani si sa faci un atac de panica sau unul de cord, inainte de a apuca sa vezi daca telefonul mai e intreg sau nu. Pentru ca tii la smartphone-ul tau si la sanatatea ta, cumpara-i inca din prima zi de viata o husa clip-on! Eu as alege-o neagra dar vei gasi si alte culori disponibile in portofoliul celor de la Vetter. Telefonul intra foarte simplu in aceasta husa si se fixeaza bine, imbracandu-se perfect cu marginile ei putin ridicate si permitandu-ti accesul facil la butoane. O astfel de husa e placuta la atingere si nu aluneca din mana asa cum aluneca un telefon care nu are husa protectoare. Asta se datoreaza materialului cauciucat la suprafata. Sa nu va faceti griji ca e o husa prea subtire pentru a oferi maximum de protectie pentru ca secretul nu sta in grosimea husei, ci in materialele si tehnologia utilizata la crearea ei! Responsabil cu protectia anti-soc este interiorul husei, captusit cu microfibra fina. Numai o husa originala iti poate oferi satisfactii maxime la utilizare.

  • Selfie Stick Pro Bluetooth

Unul din motivele pentru care ti-ai dorit asa mult un iPhone 6s este camera sa foto performanta si calitatea deosebita a pozelor pe care le poti face cu ajutorul ei. Pentru ca selfie-urile tale sa fie perfecte un singur lucru iti mai lipseste, un selfie stick care sa iti permita pozitionare telefonului la distante si inaltimi la care mana nu poate ajunge. Un SelfiePRO Stick Bluetooth Vetter e cea mai buna alegere. Pachetul contine si o telecomanda declansator prin bluetooth si o baterie. Ce-mi place mie la el? E din aluminiu dar are manerul cauciucat care asigura o buna aderenta, fiind imposibil sa iti alunece din mana. Il fixezi la inaltimea de la care vrei sa faci poza si, in cateva secunde, ai un selfie perfect. Acest dispozitiv poate fi imprumutat si de membrii familiei care nu sunt utilizatori de iPhone pentru ca este compatibil si cu telefoanele cu Android. Suportul este extensibil, ca si manerul. Acesta din urma, ajunge pana la 83 de cm atunci cand este extins la maximum(permitandu-ti sa il duci la inaltimea de la care iti poti face un selfie reusit cu toata clasa sau toti colegii de birou) si masoara doar 22 de cm atunci cand este pliat(devenind simplu de purtat in geanta, in rucsac sau chiar intr-un buzunar mai generos).

Cam astea le consider eu a fi accesoriile de baza pentru un telefon de inteligenta lui iPhone 6s. Sigur ca la acestea se mai poate adauga o baterie externa, un suport auto, un cablu de incarcare, etc. Aveti in vedere ca accesoriile sunt menite sa protejeze si sa completeze un gadget, nu sa va stanjeneasca in utilizare! O husa cu doi milimetri mai mare e deja un pericol pentru integritatea telefonului. Una cu un milimetru mai mica s-ar putea sa iti puna probleme in accesarea butoanelor. O folie din plastic il va proteja doar de muste. Un telefon inteligent isi doreste un stapan care alege inteligent si il doteaza cu accesorii bine gandite si perfect construite, asa cum sunt accesoriile VETTER.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Tatiana Sorina
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Asa este ,cautam si incercam sa fie cat mai perfecte.

    • Catalina Dumbrava
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Le-ai prezentat extraordinar, nu aveam habar de toate chestiile astea. Multumesc.

    • Gutu Adriana Maria
    • 09/10/2015
    Răspunde

    eu nu prea sunt de acord cu Selfie Stick-urile astea….asta vara vedeai pe strada sau la plaja numai oamnei cu betele astea pe sus:)))in schimb imi place husa pe care ai prezentat-o..pupici

    • Dodoi Daniela
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Cine isi permite telefoane de ultima generatie ( eu una nu ma arunc chiar asa departe ) trebuie sa tina cont de investitiile ce urmează.Si cu cat faci economie la cheltuieli cu atât te tine mai putin.Stii vorba aia: „dai un ban da stai in fata.”?

    • Andreea Grecu
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Super tare articolul. Detalii fascinante … Ne ajuta mult. Scumpa noastră, mulțumim !!!!

    • Zgripcea Andreea Cristina
    • 09/10/2015
    Răspunde

    husa este super! un articol foarte intertesant! multumim pentru ee! pupici

    • Dumitrescu Claudia
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Da eu sunt pasionata,cred ca stiu mai multe decat al meu sot,el nu are nici o treaba cu ele :)) dar eu,cum apare cate cv nou mai ales telefoane,le si bibilesc cum am ocazia 😛

    • Ficea Adina
    • 09/10/2015
    Răspunde

    Eu nu mă dau în vânt după Iphone-uri….în primul rând nu mi le permit, dar chiar de aș avea banii nu i-as da …Sunt atâtea telefoane cu aceleași specificații sau poate chiar mai bune la prețuri poate și la jumătate sau chiar mai mici….

    • Ficea Adina
    • 09/10/2015
    Răspunde

    norocutul meu ca am castigat la Carcotasi un telefon de stau in fata cu el, sunt mandra si fericita cine mai are telefon ca al meu si gratis…un Allwiev Soul Pro si sincer au cei de la Allwiev niste oane de sta matza celor ce la Iphone in coada de ciuda…

    • ghizdavu iuliana simona
    • 09/10/2015
    Răspunde

    cine nu si-ar dori un astfel de telefon ,este minunat ,doar bani sa ai

    • Sin Elena
    • 12/10/2015
    Răspunde

    Eu nu am un asa telefon performant dar sincera sa fiu daca as avea cu siguranta as apela pentru accesorii la ce mi ai recomandat tu.

    • Hacman Radu
    • 14/10/2015
    Răspunde

    asa este sunt pasionat de gadgeturi moderne,un articol util nu numai pentru mine,cu siguranta exista multe persoane interesate…multumim

    • Hacman Mariana
    • 23/10/2015
    Răspunde

    Accesorii super!Multumim pentru articol si pentru recomandare!Husa este bestiala,chiar ma gandesc sa-mi cumpar si eu una,asta in cazul in care nu o sa vrea si fiica-mea)))….

    • Mihaica Iuliana
    • 26/10/2015
    Răspunde

    Cred si eu. Eu momentan nu am un iphone, am un smartphone. Cu siguranta si al meu smartphone ar fi fericit sa aiba aceste 3 accesorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares