Contazen – cel mai simplu program de facturare online

program de facturare

Mie nu mi-a placut niciodata nimic din ce tine de economie, asa ca probabil va intrebati ce mi-a venit de va vorbesc despre un program de facturare online. Ei bine, am aflat de curand despre el si m-am gandit ca ar putea fi util si altora care au afaceri mici si mijlocii si cauta modalitati simple si ieftine de manageriere si contabilitate.

Era sambata trecuta si m-am dus in vizita la o prietena cu gandul sa o scot din casa. Minune: nu am gasit-o cu ochelarii pe nas si cu ochii cat cepele in ecranul laptopului. Ea are o firma mica, un magazin de cartier care ii mananca viata. Mai ales de cand cu toate noile schimbari prin codul fiscal, e mereu pe drumuri si mereu stresata. M-am si mirat ca e de acord sa iasa, tocmai ea care isi dedica sambetele distractiei in Excel cu facturi. Nu m-am putut abtine si am intrebat daca nu cumva a dat faliment sau a angajat pe altcineva sa se ocupe de facturi, chitante, avize si alte chestii neinteresante din punctul meu de vedere. In timp ce isi rimela genele, s-a apucat sa imi povesteasca despre cum, o fosta colega de liceu, absolventa de ASE, ii deschisese orizontul spre o noua viata in care managerierea micii afaceri nu ii mai manca tot timpul liber. Ii prezentase acest program de facturare online, numit Contazen si acum isi facea toata treaba pe el. Ba chiar mi-a aratat cat de simplu se loga ea de la orice dispozitiv, oriunde, fie acasa, la birou sau chiar in parc si avea acces la toate cele necesare pentru a emite o factura ca la carte, a urmari platile si incasarile, a scoate chitante sau a emite avize. Era la fel de fericita ca un copil care isi dorise de ani de zile o jucarie si abia acum o primise. E drept ca totul e simplu si intuitiv pe aceasta platforma si, mai ales, toate datele sunt in siguranta. Acum nu mai era nevoie sa isi puna alarma sa sune ca sa nu uite sa faca o factura cand ajunge acasa. O putea face de oriunde, simplu, doar accesand contul sau de pe contazen.ro. Da, absolut totul se face online si nu e nevoie sa instalezi nici un program in calculator, de aici si maximum de mobilitate pe care il ofera acest program: il poate accesa si de pe calculatorul meu, cand e la mine, si de pe tableta cand e in deplasare, etc. In felul asta, si sotul ei are acces la documente in timp real, de oriunde ar fi. Ei doi se completeaza, cand vine vorba de contabilitatea firmei.

Am intrebat-o daca nu cumva e periculos si nu risca sa piarda date importante pentru afacerea ei, utilizand acest serviciu online. Mi-a explicat ca, tehnologia cloud utilizata, face ca datele sa fie in permanenta in siguranta. Nu risca sa piarda date si informatii esentiale pentru ca ele sunt pastrate criptate intr-o baza de date securizata care beneficiaza de back-up zilnic. Chiar mi-a aratat, cum, intr-un singur loc, in tabloul de bord, le avea pe toate in ordine: facturi, chitante, liste de produse, raport de cheltuieli, avize, lista cu furnizori, etc. Nu-i venea sa creada ca si cei mai buni contabili foloseau Contazen si ea se chinuise atata timp cu tabele in Excel. Mi-a aratat mandra o factura pe care o scosese in ziua aceea, frumos personalizata cu sigla firmei. In ziua in care descoperise Contazen, era sceptica in privinta lui asa ca a incantat-o ideea de a-l putea testa gratuit. Se gandea ca nu o sa se descurce dar programul era foarte intuitiv de utilizat si n-a avut nevoie de asistenta pe care Contazen oricum o ofera utlizatorilor. A fost dragoste la prima facturare si si-au pecetluit relatia cu un abonament pentru un an de zile. Cat credeti ca a costat? Doar 23 de lei pe luna! E convinsa ca e cel mai bun program de facturare, gandindu-se la raportul calitate-pret. Si eu as zice ca e suma mica, avand in vedere avantajele de a putea factura simplu si rapid, fara dureri de cap, de oriunde, la orice ora, timpul castigat, aspectul profi al facturilor emise si somnul linistit care vine atunci cand iti stii documentele in siguranta.

Cand credeam ca nu ma mai poate uimi cu nimic, mi-a spus ca pe Contazen poate programa emiterea facturilor recurente. Mi-a vorbit uita-de-tipizate1despre programul de facturare, pe care il considera cel mai simplu din lume, pana am ajuns la cinema. Din cate imi dau seama, e genul de program despre care ar trebui sa afle toti cei care au o firma mica sau mijlocie, pe care vor sa o administreze cat mai bine. Te ajuta sa fii organizat, sa tii o buna evidenta a platilor, sa emiti facturi profesionale la timp si sa nu iti faci clientii sa astepte. E un program nou, lansat in decembrie 2014, insa e cel mai bun. Daca nu v-ati convins, va puteti inregistra aici gratuit si puteti testa programul fara nici un cost. Contazen va permite inclusiv emiterea gratuita a 5 documente/luna. Sunt ferm convinsa ca il veti folosi de acum inainte! Mai ieftin e doar Excel. Mai simplu, nu exista!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 25/03/2015
    Răspunde

    Interesant articol,interesant program pentru cei ce detin mici afaceri,chiar merita incercat.

    • Hacman Mariana
    • 25/03/2015
    Răspunde

    Interesant articolul mai ales pentru cei care se pricep la afaceri..un program ideal atat pentru firme cat si pt. Omul de rand…

  1. Răspunde

    Ce interesant, nu stiam de acest program.Eu nu sunt buna la matematica, barem sa fac asa ceva fara un program anume.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/03/2015
    Răspunde

    Multumim pentru informatii Criss. Desi nu ma ocup cu asa ceva nici eu sa sti ca il voi da mai departe si voi informa pe cei care au nevoie cu adevarat de acest program.

    • Andru
    • 29/01/2016
    Răspunde

    Buna ziua
    solutia despre care ati facut vorbire este una extrem de simpla. O solutie mai complexa este Cubic Suite – program gratuit de facturare si gestiune a stocurilor si care poate fi usor integrat cu diverse platforme de shop online. Cubic Suite structureaza activitatea in fluxuri de vanzare si fluxuri de cumparare,permite managementul eficient al furnizorilor si al clientilor cat si al stocurilor, are o structura modulara,flexibila si foarte intuitiva. Nu necesita instalare, este 100% online. Un avantaj urias e reprezentat de posibilitatea ca In doar 30 de secunde sa iti poti crea propria ta aplicatie cu care poti incepe sa lucrezi imediat.
    Pentru detalii puteti vizita site-ul produsului la http://cubicsuite.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares