Scurt review sampon Jason

Va spuneam in urma cu ceva vreme ca am pus mana si pe samponul tratament Jason anti-matreata si ca am inceput sa il folosesc. Astazi e cazul sa revin cu impresii despre el. Mai incercasem si uleiul din arbore de ceai care m-a ajutat sa scap de mancarimi dar cojile inca imi apareau pe scalp(daca veti cauta review-ul uleiului pur din arbore de ceai veti afla acolo mai multe).  Am zis sa incerc si cu acest sampon Jason care are un pret destul de piperat si promite ca te scapa de matreata garantat.

Este recomandat ca sampon special pentru spalarea parului persoanelor cu probleme dermatologice si m-am gandit ca isi merita banii. Ca si consistenta e cremos, nu curge din palma. E destul de simplu de manevrat sticla si de dozat samponul dar, ca sa fiu sincera, nu prea ma intereseaza detaliile astea. Mai bine sa vorbim despre actiunea lui. Face spuma si spala foarte bine parul in sensul ca am senzatia aceea de par perfect curat. Partea nasoala este ca are un miros care mie nu prea imi place, seama cu mirosul unui sampon solid pe care obisnuiam sa il folosesc, un miros de sapun de casa amestecat cu ulei aromatic. Adica uleiul pur din arbore de ceai chiar mi s-a parut placut ca miros, prin comparatie cu acest sampon. In plus, mirosul mi se pare ca persista destul de mult timp dupa baie.11057734_858284187597837_5884927174442685177_n

Produsul promite ca te scapa de mancarimi si de matreata insa pe mine nu m-a ajutat foarte mult. Dupa vreo patru saptamani de utilizare, eu nu am remarcat nici o imbunatatire in sensul de a fi scazut mancarimea in intensitate sau a se fi redus zona pe care se formau coji. In schimb, partea buna era ca nu mi se mai ingrasa asa repede parul. Dar, conform spuselor medicului meu, eu nu am nici dermatita seboreica si nici psoriazis(cele doua afectiuni pe care samponul promite sa le tina sub control), ci toata treaba e de natura genetica si se acutizeaza in perioadele in care stresul tinde sa ma domine. Prin urmare, s-ar putea ca pe un alt scalp produsul sa dea rezultate bune. Eu doar impartasesc experienta mea cu samponul Jason. Am incercat sa o fac pe mama sa il testeze si ea sa vad cum se comporta si in cazul ei, dar nu am reusit pentru ca nici ei nu ii place mirosul. Din ce am mai citit pe internet, samponul chiar este foarte bun daca matreata are o cauza locala, si nu una interna sau chiar genetica, precum in cazul meu.

Zincul din compozitie, in mod normal, ar trebui sa combata matreata si eu zic ca merita sa il incercati daca altceva nu a dat rezultate pana acum pentru ca, desi nu e cel mai ieftin sampon anti-matreata, nu se poate spune nici ca e cel mai scump si prezinta si avantajul de fi lipsit de parabeni si ftalati. Mai multe detalii despre compozitie si pret puteti gasi aici sau aici.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. trebuie sa reduci stresul la minim, 😉

    • Mariana Cioranu
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Citind articolul tau mi-am dat seama ca sotului meu trebuie sa-i cumpar fiindca are psoriazis.Asa ca o sa-i spun despre acest sampon si mai mult ca sigur o sa-l comandam .

  2. Răspunde

    Mai demult aveam si eu probleme cu matreata si imi luam un sampon cu gudroane de la California Fitness (cred ca acum se numeste CaliVita), dar nu stiu daca ei mai au acel sampon in gama lor de produse. Ideea e sa incerci un sampon care contine gudroane, daca vezi asa ceva prin vreun magazin. Acela mirosea destul de naspa, e drept, a fum cumva, dar m-a scapat de problema. Iar eu eram in retea prin 1997… adica acum vreo dooj’de ani. Nu ca n-as mai face matreata deloc, daca din diferite motive nu ma spal pe cap 3-4 zile, incepe sa apara, dar in nici un caz nu mai reprezinta o problema. Insa si daca te vopsesti sau iti faci parul permanent substantele chimice din vopsea/solutie afecteaza pielea capului si o usuca prea tare, favorizand aparitia cojilor. Acelasi efect il produce si uscarea constanta a parului, dupa spalare, cu foehnul sau la casca. Eu vara il las asa, sa se usuce natural, ca este oricum foarte cald. Stiu astea de la batrana de maica-mea care a fost coafeza la viata ei 🙂

    Te pup si sper sa scapi cat mai repede de problema ta dermatologica!

    • Andreea O
    • 06/08/2015
    Răspunde

    inca nu l-am incercat

  3. Cu matreata nu am probleme, am o prietena care foloseste Clear, e foarte multumita, caci a scapat de matreata.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Multumesc de acest articol,mi-am notat cum se numeste samponul,i-l voi cumpara sotului meu,el are ceva probleme ,sper sa i se potriveasca,sa mearga bine.

    • Hacman Mariana
    • 06/08/2015
    Răspunde

    si mama mea a inceput sa faca matreata,i au aparut si coji de care nu mai poate scapa,dermatologul i a spus ca de vina este vopseaua,sa evite sa se mai vopseasca deoarece are o sensibilitate la piele,dar ea a inceput sa foloseasca clear la recomandarea unei prietene care avea aceeasi problema si se pare ca dupa primele spalari are si rezultate,nu mai are cojite,iar matretea s a mai redus,abia se vede ici pe colo)))dar clear cu bulina portocalie si cel cu bulina verde sunt cele mai bune…

    • Cristina Sece
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Nu am probleme cu mătreața dar am o prietenă care a încercat cam tot ce i-a picat în mână . Categoric îi voi recomanda acest șampon.

    • Dumitrescu Claudia
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Oare si acesta e bun pt copii?Noi nu am avut probleme cu matreata,ma gandesc tot pentru coji sa l iau…

  4. Răspunde

    Cu matreata nu am avut niciodata probleme, uneori mai am mancarimi dar vorba ta, cred, ca este de la stres si atat. Eu folosesc Clear pentru barbati :)))) si este foarte bun.

    • Tudor Alexandra
    • 07/08/2015
    Răspunde

    Eu am probleme cu mătreața atunci cand schimb șamponul, in rest nu… Din propria experiența, eu recomand prietenilor sau persoanelor care imi cer părerea un șampon precum Head&Shoulders cu menta, la inceput. Apoi eu l-am schimbat cu Elseve Arginine Rezist X3, pe care il folosesc si in prezent si este perfect pentru parul meu. Bineinteles, depinde de la persoana la persoana. 🙂

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    eu cred ca depinde mult si de pigmentul pielii,imunitate….de multe ori degeaba incercam tot felul de sampoane daca problema este lipsa unor vitamine din corp,am auzit ca din acest motiv pot aparea fel si fel de afectiuni ale scalpului de la matreata pana la caderi ale parului….

    • Oprea Alexandru
    • 28/08/2015
    Răspunde

    Pentru barbatie este bun? Si eu am o problema cu asa zisele coji…si ma scarpin mereu.

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    De multe ori acelasi produs poate avea efecte diferite la aceleasi persoane cu aceeasi problema. Mie mi s-a intamplat de foarte multe ori asta insa in genere, ce am mai incercat de la Jason ca si produse am fost multumita. Sunt mai scumpe insa daca gasesti un produs care sa iti priasca si sa lucreze cu tine nu impotriva ta atunci isi merita banii.

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Auzi iubire, bun pentru tine. Poate de data aceasta functioneaza si la tine ca de incercat am incercat o groaza de produse ei metode naturale care nu au dat rezultate.

  5. Răspunde

    Nu l-am incercat.
    Eu prefer L’Oreal sau Dove pentru sampoane.
    http://strumfette.blogspot.ro

  6. Răspunde

    Am folosit de la Jason doar cel pentru intarirea firelor despicate, il recomand cu mare drag. Se vad schimbari inca de la primele utilizari. Il comand de pe https://rfresh.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares