Alegerea inteligenta in materie de gustari dulci – Gerlinea

gerlinea pentru slabit

Poate ca putini dintre voi stiti ca, acum cativa ani, in incercarea disperata de a slabi, am tinut o dieta destul de drastica prin care am si slabit multe kilograme la vremea aceea, dar o dieta periculoasa care mi-a dat tot metabolismul peste cap. Ca multe alte femei, nici eu nu puteam renunta la dulciuri, asa ca am decis sa ma axez pe un regim cu mere si inghetata.

Dupa trei luni de dieta eram fericita ca slabisem dar incepusem sa ma simt rau si nu stiam de ce. Pentru ca, in afara de vitaminele din mar si cele cateva proteine ratacite printre E-urile din inghetata, corpul nu mai primea substantele necesare unei bune functionari. Daca as fi avut atunci mintea de acum si produsele care se gasesc acum pe piata in materie de nutritie, cu siguranta viata mea ar fi fost alta. Varietatea in alimentatie nu e o tendinta, ci un must have. Indiferent ca incerci doar sa mananci sanatos, sa te mentii in forma sau sa dai cateva kilograme jos, nu trebuie sa te privezi vreodata de proteine, minerale si vitamine pentru ca iti faci mai mult rau decat bine.

In prostia mea de atunci, credeam ca am gasit reteta perfecta pentru slabit: inghetata cu putine calorii. Or fi fost ele putine dar erau calorii goale, fara mai nimic hranitor in ele. Astazi, exista multe produse de nutritie care iti pot satisface pofta de dulce aducand un aport scazut de calorii si un flux mare de vitamine si minerale de care corpul uman are nevoie. Printre ele, produsele de la Gerlinea sunt preferatele mele pentru ca au si gust bun. Numai cine a incercat batoane de pe la alte firme stie ce gust oribil pot avea. Nu e cazul produselor Nutrivita.

atelierulfamiliei.ro

Daca ati citit articolele mele anterioare ar trebui sa stiti deja ca produsele nu sunt dedicate exclusiv celor care vor sa slabeasca ci sunt produse sanatoase care pot fi consumate de catre oricine, mai ales ca au si diversitate mare de arome/umpluturi. Numai daca ne referim la batoane, veti gasi suficiente sortimente de batoane cu ciocolata pentru a-l alege pe cel care va place mai mult: batoane cu miez de migdale, batoane cu miez de cocos, cu ciocolata neagra sau caramel. Ba mai mult, de curand s-au lansat doua sortimente noi pe care nici eu nu am apucat inca sa le testez(pana acum batonul cu inima de cocos este pe locul 1 in preferintele mele): batonul cu alune si vanilie si batonul cu cafea si ciocolata neagra.batoane Gerlinea

Cum unde le gasiti? Pe Gerlinea.ro, acolo unde consumatorii de produse Gerlinea se pot inscrie si in tragerea la sorti pentru un week-end in doi pe Coasta de Azur si alte sute de premii(genti de plaja, palarii si slapi). Daca tot consumi batoane delicioase si slabesti pentru a afisa o silueta impecabila, n-ar strica o geanta sau o palarie care sa atraga atentia asupra ta pe plaja si cu atat mai putin ti-ar strica un week-end intr-una din cele mai frumoase zone din Europa.

Mie mi se pare ca aveti toate motivele sa incercati produsele Gerlinea daca nu ati facut-o pana acum. Le gasiti la ei pe site dar si in marile magazine. Le puteti consuma fie ca substitut al unei mese, fie ca o completare a unei diete sarace in calorii si substante nutritive, fie pur si simplu pe post de desert delicios dar sanatos.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Andrada Ploesteanu
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Da, da, da! Foarte tare articolul! Si eu am incercat o gramada de diete care, mai degraba, m-au lasat cu un stomac sensibil si efectul yo-yo. In final, un regim sanatos si variat, combinat cu sport regulat m-au adus unde vreau. Asa ca acum mi-e usor sa ma mentin cu delicioasele batoane Gerlinea. Cum ai zis si tu, iti satisfac pofta de dulce fara sa iti saraceasca organismul. Mie imi place sa le mananc si inainte sa merg la sala pt un plus de energie!

    • Ungureanu Lidia
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Mi-ai starnit cuiozitatea…trebuie sa incerc si eu acete batoane.

    • Aniela
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Eu nu am nevoie sa slabesc ci de tonifiere prin sport,chiar sunt curioasa ce gust au si ce ingrediente,cred ca o sa le incerc si eu.

    • Mariana Cioranu
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Si eu acum citiva ani am slabit mult 25 de Kg dar nu am tinut dieta drastica mincam orice dar in cantitati foarte mici .Apoi am ajuns sa ma infometez dar si eu am avut probleme .Acum nu am mai tinut nimic si m-am cam ingrasat .Si cred ca ar trebui sa incerc iar sa tin dieta .

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/08/2015
    Răspunde

    Si eu am tinut diete,am slabit,am pus la loc,dar acu din cauza unor probleme de sanatate care au revenit nu mai pot tine cure ,dar as alege aceste batoane ca desert,sunt curioasa cum sunt.

    • Hacman Mariana
    • 06/08/2015
    Răspunde

    o sa le incerc si eu,familia mea…si la urma iti vom spune care ne-a placut mai mult,cu siguranta cel cu cocos…multumim Cris!

    • Cristina Sece
    • 06/08/2015
    Răspunde

    La mine a funcționat Dieta Rina. Deși am terminat dieta prin luna aprilie până în prezent nu s-a creat efectul de yo-yo și am revenit la mesele regulate , fără prea multe gustări . O să încerc batoanele Gerlinea!

    • Tudor Alexandra
    • 07/08/2015
    Răspunde

    Eu ador cocosul in toate combinațiile posibile, deci chiar daca nu am incercat inca batoanele Gerlinea, ma declar de pe-acum mulțumită de ele! 😀 :))

    • Mihaela
    • 09/08/2015
    Răspunde

    Eu nu am nevoie sa slabesc dar imi plac foarte mult produsele lor pentru ca imi tin de foame atunci cand nu am timp sa mananc.

  1. Sunt foarte curioasa de gustul lor, eu mananc multe dulciuri, doar ca la mine inca nu se depune.

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    probabil cel cu cocos este cel mai bun..eu sunt de parere ca pentru a slabi sanatos este nevoie de multa miscare alimentatia sa fie bazata mai mult pe fructe si legume,fara prajeli,sosuri ,condimente sau grasimi…

    • Oprea Alexandru
    • 28/08/2015
    Răspunde

    In materie de slabit ma cam intereseaza orice. De mai bine de un an ma lupt sa mai slabesc si nu reusesc.

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Cred ca e singura gustare pe care as manca-o si nu m-as simti vinovata dupa aia 🙂

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    De data aceasta nu am fost aleasa sa le testez, desi voiam si eu sa fiu aleasa si sa le dau spre testare iubitului meu…Poate il ajuta cu ceva si pe el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares