Sugestie de cadou pentru Sf Marie – cani personalizate

cani personalizate

Nu mai e mult pana pe 15 august, de Sf. Marie(cum numim noi sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului). Ca majoritatea romanilor, am si eu sarbatoriti in familie si m-am tot gandit ce cadouri sa le fac pentru ca sunt destui la numar(5) si nu am bani de cadouri prea scumpe. Pentru ca as vrea sa le cumpar cam acelasi tip de cadou ca sa nu se supere vreunul ca al lui e mai ieftin decat al celuilalt si pentru ca imi place sa fac daruri care sunt deopotriva utile si frumoase, de data asta am sa mizez pe niste cani personalizate. In plus, stiu exact de unde sa la comand online, si anume de pe PhotoFancy.ro.

cani personalizateAm mai comandat si cu alte ocazii de la ei, ba un ceas personalizat de perete, ba cani personalizate pe post de cadouri de Craciun pentru prieteni, ba o husa personalizata pentru cumnata mea sau un hanorac cu imprimeu personalizat pentru al meu sot. Fiind multumita de experientele mele anterioare cu PhotoFancy, de aspectul produselor si de modul in care au fost ambalate pentru a ajunge in siguranta la mine, n-am nici un motiv sa comanda canile dorite in alta parte.

Oricum, pe alte site-uri nu au atatea modele de cani cate am gasit aici: cana de cafea, pahare, halbe de bere, cana de sticla, cana pentru dulciuri, cana termosensibila, cana Jumbo XXL, cana termos sau chiar termos in sine, toate pot fi personalizate cu mesajul sau imaginea dorita.

Inca nu stiu ce tip de cana am sa aleg pentru fiecare dintre sarbatoritii mei dar am inceput sa lucrez la editarea pozelor pe care o fac direct pe photofancy.ro. Nu imi trebuie un program instalat in calculator si nici nu e nevoie sa prelucrez imaginile pe un alt site si apoi sa le incarc aici. Fac totul pe acelasi site si ma joc cu diverse mesaje si imagini pana iese ce imi place si abia apoi comand produsul personalizat cu imaginea la care am lucrat.cani personalizate cu poza

Daca stau bine sa ma gandesc, cred ca unchiului Marin i-ar prinde bine o halba de bere imprimata cu poza lui de la pescuit. E putin cam intunecata dar o sa o editez pe site si o rezolv. Pentru matusa Mariana as alege un print cu un colaj cu pozele celor doi copii ai, cred ca s-ar bucura sa ii aiba „la vedere” dimineata cand isi bea cafeaua. Pentru cumnatul meu cel pasionat de fotbal, s-ar potrivi tot o halba de bere personalizata cu imaginea unei mingi de fotbal pe gazon, cu numele lui scris pe minge. E super simplu sa personalizez imaginea pe site-ul photofancy si sa comanda o cana imprimata cu ea. O mai am pe bunica si pe soacra-mea. Lor chiar nu stiu ce sa le printez pe cani dar stiu ca am sa aleg canile de cafea pentru ca sunt la reducere.

Ce ziceti de ideea mea de cadouri sub forma de cani personalizate? Presupun ca si voi sunteti in cautare de cadouri ieftine si de efect pentru sarbatoritii vostri, asa ca va recomand sa aruncati un ochi pe site-ul despre care va vorbesc pentru ca acolo puteti comanda o sumedenie de cadouri personalizate, de la brelocuri si brichete pana la tablouri, ceasuri de perete, textile(tricouri, hanorace, perne), huse smartphone, genti, calendare, albume foto si chiar ochelari se soare si prosoape de plaja. Cred ca unui tanar i-ar placea sa primeasca in dar un prosop de plaja imprimat cu un mesaj haios sau cu …chipul unei fete si unei domnisoare i-ar placea ca iubitul ei sa poarte pe plaja ochelari de soare cu lentilele imprimate cu chipul ei. O multime de produse asteapta sa fie personlizate cu imaginile si textele alese de tine, pentru a deveni cadouri utile si frumoase.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Ungureanu Lidia
    • 07/08/2015
    Răspunde

    Imi surade ideea!!

    • Dumitrescu Claudia
    • 07/08/2015
    Răspunde

    SI MIE IMI PLAC ACESTE CADOURI MICI DAR CU PERSONALITATE,ACUM TREB SA NUMAR MARIILE :)UNA E FATA MEA DAR E MICUTA SA VEDEM CE GASESC :p

      • cristina
      • 07/08/2015
      Răspunde

      pai ii poti personaliza una din canile mici cu lingurita cu imaginea personajului preferat din desene animate

    • Andrada Ploesteanu
    • 07/08/2015
    Răspunde

    Ce tare! Nu stiam de site-ul asta. Arunc si eu o privire. Cred ca mamei o sa ii personalizez un calendar pentru birou, sa stie in fiecare zi cat o apreciez! Fain tare, multu’ de sugestie!

    • Tudor Alexandra
    • 07/08/2015
    Răspunde

    As vrea si eu o husa pentru smartphone, sa vedem ce scoruri sunt si cat este transportul doar pentru atat. 🙂

    • Mariana Cioranu
    • 07/08/2015
    Răspunde

    Imi place ideea ta .O sa vizitez saite-ul .Si Mi-ar place sa am si eu o cana de cafea personalizata.

    • Cristina Sece
    • 08/08/2015
    Răspunde

    Am luat și eu de la Photo Fancy anul trecut, tot căni personalizate și cei care le-au primit au fost încântați!

  1. si pe mine ma incanta 🙂 i-a sa ma documentez mai bn

  2. O idee de cadou tare inspirata, imi place.

    • Hacman Mariana
    • 20/08/2015
    Răspunde

    o ideeee buna daca tot mai avem luna viitoare o mare sarbatoare cine stie poate am si eu noroc…un cadou frumos,o amintire placuta…

    • Hacman Radu
    • 28/08/2015
    Răspunde

    daca tot mai avem o Sfanta Marie,bineinteles aceasta se tine,nu adormirea…un cadou frumos o amintire placuta…

    • Oprea Alexandru
    • 28/08/2015
    Răspunde

    Anul acesta am avut la Marii…de nu le mai stiu numarul, m-au cam scuturat de bani. Le-am luat la fiecare cate ceva.

    • paola paola
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Cred ca cele mai frumoase cadouri sunt cele facute din inima si cele personalizate, asa ca ar fi o idee buna de cadou sugestia ta 😉

    • Mihaica Iuliana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Le-am luat detoate sarbatoritilor nostrii insa de cani nu ne-a dat prin gand, sincer…poate data viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares