Reclame la produse de slabit? Nu mai credeti in tot ce vedeti!

Daca acum un an, toata lumea vorbea despre cat a slabit Minodora si ea aparea la toate emisiunile povestind cat de greu i-a fost cu dieta si cu ore intregi de munca la sala, anul asta subiectul este acelasi doar persoana e diferita: Oana Radu. Daca nu o stiti pe Oana, e fata grasuna de la Vocea Romaniei, care a reusit sa slabeasca peste 50 de kilograme cu o dieta oarecum asemanatoare cu dieta dukan. Si Oana a povestit in repetate randuri despre dieta pe care a tinut-o, asa ca nu e un secret pentru nimeni ca fetei i-a fost greu sa renunte la tot felul de mancaruri si obiceiuri care duceau la ingrasare.

imagesAcum, istoria se repeta si au inceput deja sa apara reclame la medicamente, ceaiuri si centre de infrumusetare minune care promit doamnelor si domnisoarelor ca, daca le vor folosi, vor fi la fel de slabe si de frumoase ca si Oana Radu. Banuiesc ca ea isi ceva bani pe reclama si nu sunt de acord nici cu treaba asta. E ca si cum ai face un piure delicios si, cand iti cer invitatii reteta, le spui ca ai facut piure la plic. Normal ca lor nu o sa le iasa si iti bati joc de ei pe fata. Dar, ceea ce nu pricep e cum au oamenii astia tupeu sa incerce sa vanda produse care nu au nici o treaba cu procesul de slabire al vedetelor respective si cum ar putea sa creada cineva in minciunile lor, in masura in care se uita cat de cat la TV si le-a vazut pe cantarete povestind despre cum au reusit sa dea jos kilogramele in plus dupa luni intregi de regim si activitate fizica intensa.

Faceti-va o favoare si nu va lasati pacaliti de promisiunile mincinosilor care nu fac altceva decat sa exploteze e schimbare de aspect care nu li se datoreaza! Nu va lasati nici rudele sau apropiatii sa dea banii pe produse si servicii minune care promit sa ii ajute sa slabeasca fara efort. Ganditi-va ca, daca ar fi asa, atatea alte vedete, care au destui bani, si-ar cumpara pastile si ar slabi peste noapte! Aceste suplimente pot cel mult sa ajute putin, in cazul in care sunteti hotarati sa tineti dieta!

bottegaverde.ro
Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Ai dreptate,toate sunt facute pentru a cumpara produsele,de slabit nici o sansa,deci mananca cumpatat,nitica miscare si altfel se pune problema.

    • Lamiita D
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Ce e asa greu de inteles ? BANUL VORBESTE PESTE TOT

    • Hacman Mariana
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Pentru a slabi sanatos trebuie sa avem o alimentatie bayata mai mult pe fructe si legume,fara sucuri,acidulate…si facand mult sport nu sa bem tot felul de prostii,ceaiuri,pastile….care nu fac altceva decat sa ne puna sanatatea in pericol..

    • Tudor Alexandra
    • 06/07/2015
    Răspunde

    Ai mare dreptate! Pe orice site as intra, e imposibil sa nu apara tot felul de ferestre sau articole cu „modul miraculos in care Oana Radu a slăbit in doar 1 luna cu nu stiu ce medicament”… Sa-ti zic o faza la Herbalife, au facut tombola in Braila Mall si am ales si eu un talon din acela cu „premiu garantat”… Premiul a fost o evaluare de sănătate la sediul Herbalife din Braila, unde m-a cântărit, mi-a explicat ca cică „desi eu sunt slaba,sunt grasa pe interior” si a incercat practic sa imi bage pe gât niste batoane de-ale lor,care aveau un pret miraculos: 69 de lei 6 batoane… Si de cate experiențe de genul asta nu am avut parte..

  1. cea mai buna dieta este sportul, Pornirea este grea, dar pe parcus facut cate putin si marind pasul pe parcurs eu zic ca se ajunge unde dorim. zic 😀 ?

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    CrisS stim si noi povestea. Alex incearca sa slabeasca de mai bine de doi ani cu pastile care promit marea cu sarea. Desi face mai toata ziua sport ca mere non-stop nu se cunoaste deloc.

    • Mihaica Iuliana
    • 17/07/2015
    Răspunde

    Acum de doua luni incercam cu mese mai putin copioase si o pastiluta pe baza de plante care reduce semnificativ pofta mare de mancare, pot spune ca a dat jos 3 kg…speram sa mai dea inca 12 kg pana la nunta.

    • Oprea Alexandru
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Ete cu asta m-ai nimerit…eu nu cred nimic din ce ne aburesc astia la tv,,,fara regim alimentar adecvat nu faci nimic, sa nu mai vb de miscare si liniste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares