Surprize și reduceri Newchic în perioada aniversară

oferte aniversare newchic haine ieftine

Când e ziua ta, faci cinste, nu? Un suc, o bomboană, ceva tot trebuie să oferi prietenilor sau colegilor pentru a marca momentul. Ei bine, de ce un magazin online nu ar face și el cinste când e ziua lui? O să fiu mai clară. Este vorba despre Newchic.com care pe data de 8 august sărbătorește 3 ani de viață. Cu această ocazie a pregătit tot felul de surprize pentru clienții săi.

Chiar dacă am fost dezamăgită de pantofii primiți de la ei zilele trecute (v-am povestit pe Facebook), nu pot să nu îmi amintesc și de lucrurile faine pe care le-am achiziționat de la ei la prețuri foarte mici (de exemplu geanta pe care o port de 2 ani, de fiecare dată când merg la shopping, și arata ca noua m-a costat doar 12 dolari). Îi ajută mult și faptul că oferă transport gratuit, deci sigur vor fi mulți care se vor bucura să afle de surprizele pregătite pe site pentru perioada următoare. oferte aniversare newchic haine ieftine

Startul s-a dat pe data de 3 iulie când a începu jocul PK game în cadrul căruia cei care votează pot câștiga reduceri de 15% sub formă de cupon care poate fi folosit la orice comandă pe site. Jocul continuă până la 31 iulie, deci aveți timp să cumpărați mai ieftin produsele dorite.

Pe 4 iulie au apărut pe site ofertele speciale la accesoriile pentru femei și pe 11 iulie ofertele la produsele pentru casă. Nici bărbații nu au fost uitați și surprizele și reducerile pentru ei s-au lansat la apă pe 18 iulie. Pentru doamne reducerile și surprizele continuă de pe data de 25 iulie, când veți găsi pe site prețuri mult mai mici la toată gama de haine de damă.

reduceri newchic pareri haine

Fiți cu ochii pe site și în perioada 1-7 august pentru că se vor da multe vouchere de 10$, 20$ și 50$, iar pe 11 august există o oportunitate și mai mișto și vă puteți alege cu lucruri gratis. Mai multe detalii nu știu nici eu pentru moment, dar când aflu dau de știre. Nu uitați nici de ofertele fulger de pe site, dar nici de sfatul meu de a analiza întotdeauna prețurile înainte de a plasa o comandă. La produse aveți poze pe care le puteți mări pentru a vedea detaliile și verificați și dacă există review-uri sau poze de la clienții anteriori. Acestea sunt mai mult decât utile.

Spor la shopping!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Am sa ma uit si eu dupa cateva chestii. Sunt curioasa de ofertele de e site

    • Carmen
    • 23/07/2017
    Răspunde

    Suna bine, mi-am instalat aplicatia. Momentan ma „jucam” doar cu Aliexpress, unele produse chiar imi plac, chit ca astept cam mult. Vroiam pantofi dar s-au ratacit pe drum :(, haine inca nu sunt impresionata, am luat un sacou de carpa, necaptusit, bavetica ptr copil si o lenjerie modelatoare, in rest prostioare, dar au venit relativ repede intr-o luna. Spor la cumparaturi, ma apuc sa stau si eu la panda 🙂 . Multumesc frumos!

    1. pentru maruntisuri mie imi e mai la indemana ebay ca mi se par mai multe produse acolo si sunt mai seriosi.

    • Valeria Chertes
    • 23/07/2017
    Răspunde

    Asteptam sa vedem ce ne ofera, ce reduceri vor fi.

  2. Răspunde

    Ia sa comand si eu ceva, ca am niste banuti pusi la pusculita

    1. ai grija sa nu ii spargi pe toti si sa dai vina pe mine!

    • ghelbere elena
    • 24/07/2017
    Răspunde

    Au lucruri foarte frumoase si la preturi foarte bune. Am vazut niste rochii superbe.

    1. mie imi place ca au si masuri mari pentru mine

    • Amy
    • 24/07/2017
    Răspunde

    Am si eu de primit cateva chestii dragute de la NewChic, e prima comanda la ei si abia astept sa vad produsele si calitatea lor. Hainele sunt frumoase, intr-adevar, dar tre’ sa fii cu ochii in 4 pe specificatii, pentru ca 80% din ele sunt sintetice, iar vara nu cred ca si-ar dori nimeni sa poarte o bluza/rochie din polyester. 😀

    1. eu sigur nu. N-as purta plastic in niciun anotimp.

  3. Ma bucur cand clientii sunt apreciati si sunt recomponsati cu diferite ocazii.

    1. mai ales daca sunt si reduceri pe bune si nu false. Au si ei si minciunici pe site 😀

  4. Răspunde

    Ne-am cam facut de cap in ultimul timp cu hainele noi, dar parca mereu sunt prea putine si cel putin eu… parca mereu nu am cu ce ma imbraca. Oare cand o sami fac curaj sa comand ceva de afara?

    1. eu nu mi-am facut deloc de cap. Chiar mi-am luat putine haine anul asta.

  5. Tocmai am vazut niste recipiente (€4.27) pentru frigider, care se prind interesant inauntru. Nici nu am mai vazut asa ceva. Mi se par utile, mai ales ca uneori e cate o debandada la noi. Toate-s amestecate , tot de-o farfuriuta si de-o caserola cu tot felul.

  6. sa stii ca n-am comandat nimic de la ei pana acum. dar nu mi-ar strica. sa vad ce banuti mai am pe paypal

    • Iacob Elena
    • 26/07/2017
    Răspunde

    Lucrusoare foarte frumoase! Banutii sa nu lipseasca!

    1. ca bien zici! Bani sa fie!

  7. Răspunde

    Nu mi-am luat niciodată de la ei… mă cam enervează faptul că trebuie să stau ore în șir la poșta vamală. Mă cam tentează câteva chestii foarte drăguțe și ieftine în același timp.

    1. la vamala e asa coada? La noi acolo e liber, la oficiul local e moarte de om.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares