Cum îmi aleg bijuteriile? (P)

pietre semipretioase bijuteriiCa femei, iubim bijuteriile. Iubim să ne cumpărăm cele mai frumoase bijuterii din argint sau aur, iubim să le asortăm în funcție de îmbrăcămintea aleasă și le purtăm cu plăcere și cu o oarecare mândrie. În definitiv bijuteriile ne și dau o stare de bine, nu doar că arată bine pe noi.

Eu îmi aleg bijuteriile în funcție de anumite criterii, criterii pe care ți le voi spune și ție, în cazul în care vrei să-ți cumperi bijuterii frumoase de pe kolok.ro sau de pe alte site-uri și magazine.

Atunci când îmi cumpăr bijuterii, țin cont în primul rând de materialul din care acestea sunt fabricate. Dacă vreau să merg la un eveniment important și voi purta o rochie elegantă, nu voi opta pentru bijuterii din material textil, ci îmi plac cele din argint sau aur. Se potrivesc mult mai bine acestui stil.

atelierulfamiliei.ro

Totodată, când cumpăr bijuterii ca cerceii și/sau coliere, țin cont și de forma feței pe care o am. Asta ar trebui să faci și tu. Nu sunt potrivite pentru toate femeile bijuteriile ca cerceii lungi sau colierele groase. Dacă vei ține cont de forma feței, vei arăta mult mai bine. Găsești foarte multe informații pe internet despre ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de forma feței.

Prețul bijuteriilor nu îmi spune mare lucru, însă are o oarecare importanță. Dacă vreau cu adevărat ceva scump, îmi cumpăr. Însă, de multe ori caut să-mi cumpăr și bijuterii ieftine, deoarece arată incredibil de bine.

Când aleg să-mi cumpăr bijuterii țin întotdeauna cont de ceea ce îmi place. Nu-mi cumpăr niciodată o bijuterie doar pentru că are un preț bun sau pentru că ar merge bine cu o anumită ținută. Dacă mie nu îmi place, dacă nu mă definește și dacă mă face să mă simt incomod, nu cumpăr.

E important să alegi bijuteriile potrivite pentru tine, indiferent de care sunt criteriile după care alegi. Important e să fii mulțumită de alegerea făcută și să ți se potrivească ceea ce cumperi.

Dacă ești în căutarea unor bijuterii inedite, încearcă și site-urile online, deoarece gama de produse este mult mai largă.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Daniela Dodoi
    • 14/03/2016
    Răspunde

    Nu am tinut niciodata cont de aceste lucruri.Iau ce-mi place ,ce imi sta bine si cand ma plictisesc de ele le dau prietenelor mele.

    • dumitrescu elena
    • 14/03/2016
    Răspunde

    drept sa spun niciodata nu m/am gandit ca sa.mi aleg bijuteriile dupa forma fetei ,dar este interesant ,mie imi plac mult bratarile si nelusele cu forme mai ciudate si culori ,

    • Lamiita P
    • 14/03/2016
    Răspunde

    Imi plac bijuteriile, in general imi plac bijuteriile din argint dar daca imi place ceva, nu refuz. Imi plac si gablonturile. Am vazut pe site modele super dragute si mai scumpe dar si la preturi mai mici.

  1. Răspunde

    Eu le aleg in functie de model si de pietrele norocoase ale zodiei mele. 🙂

  2. Inainte aveam si eu mania gablonturilor, cumparam fara numar. Acum port doar verigheta, inelul de logodna, un lant cu o cruciulita si cercei bobite.

    • Mara
    • 14/03/2016
    Răspunde

    Apropo de bijuterii ieftine : am cumparat de pe un site chinezesc un inel placat cu argint, cu o piatra care imita un briliant cu 2,36$ cu transport gratuit. La lumina zilei inelul atata bine iar piatra este comuna dar seara, la lumina artificiala, piatra straluceste in culorile curcubeului mai frumos decat ar face-o un briliant adevarat! Imi place atat de mult incat, uneori, seara, il pun pe deget si ma joc cu el pe deget numai pentru a admira reflexiile pietrei <3

    • stoica claudia
    • 14/03/2016
    Răspunde

    Multumim pentru sfaturi ,o sa tin cont cand o sa imi cumpar bijuterii,frumos articol.

    • ghelbere elena
    • 15/03/2016
    Răspunde

    Nu sunt inebunita dupa bijuterii. Singura bijuterie pe care o port in permanenta este o pereche de cercelusi primiti de la mama mea. Cand ii scot din ureche simt ca parca as avea intentia de a o uita pe mama.

  3. Multumim pentru sfaturi Cristina!
    Pana acum nu am tinut cont de forma fetei atunci cand am cumparat o bijuterie!

    • Aida Dolce
    • 15/03/2016
    Răspunde

    Eu am achizitionat bijuterii on line si am fost f multumita

    • Barbalata (Puiu) Mirela
    • 17/03/2016
    Răspunde

    Eu una nu ma dau in vant dupa aur. Argintul imi place dar, din pacate, de cele mai multe ori fac alergie. Am multe ” gablonturi” unele de calitate foarte buna altele mai putin.
    Inelul de logodna este din aur iar verigheta nu. Din fericire nici sotul meu nu este cu aurul. Asa ca port ceea ce imi place, ceea ce ma face sa ma simt bine si, in nici un caz scump. Decat sa dau bani pe bijuterii, mai bine plec cu sotul un weekend pt relaxare.

    • Ardeleanu Ana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    De obicei aleg ceea ce imi place si ma simt confortabil. Intr-adevar forma fetei, joaca un rol esential in alegerea lor. Nu sunt adepta bijuteriilor scumpe.

    • Hacman Mariana
    • 17/03/2016
    Răspunde

    De obicei i-au in calcul si acest aspect,daca mi se potriveste o bijuterie,…Eu una ador bijuteriile…nu prea ma omor dupa cele din aur prefer argintul…o sa tin cont de sfaturile tale ..multumim…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares