Esti geek blogger? Fii un geek premiat!

Nu știi sigur dacă ești geek? Geek e un tip pasionat de tehnologie, jocuri, electronica, dornic să testeze printre primii ultimele noutăți și gadgeturi. Dacă te regăsești în descriere, înseamnă ca ești un geek și nici nu ai știut până astăzi. De câte ori nu ai văzut la un prieten o tabletă nouă sau o tastatură și ai ars de nerăbdare să o testezi tu însuți, să vezi ce poate? Acum, nu mai e cazul să îți stresezi cunoscuții pentru a avea ocazia de a testa un produs anume și a scrie pe blog despre el. nJoy a pregătit o surpriză pasionaților de tehnologie, ca mine și ca tine, și organizează o campanie de testare de produse. Cum stă treaba? Organizatorul vrea părerea ta despre produsele sale, ți le trimite gratuit să le testezi una-doua zile, așteaptă de la tine un review și apoi te înscrie și în tragerea la sorti pentru super premii pentru dependentul de tehnologie din tine. Hai, că suna bine! Ți-am captat atenția?

nJoyCe ai tu de făcut? În primul rând, da-le un mail organizatorilor, pe adresa ioana.pelin@njoy.ro, spune-le că ești geek, dă-le datele tale personale și spune-le ce produs din cele disponibile vrei să testezi! Găsești aici regulamentul complet al  campaniei nJoy The Order of Geeks, de unde afli ce produse se oferă pentru testare. Până pe 31 mai, toți cei care trimit un mail de înscriere în campania de testare, vor primi câte un screen cleaner(un pachet de șervețele nJoy TT20) iar, cei mai iuți de mână 50 de geeks care trimit mailul de înrolare, primesc automat un mouse nJoy TG9 gri. Acum că te-ai înscris, aștepți cuminte să vină curierul să îți aducă gadgetul/produsul pe care ai dorit să îl primești în teste. Când sosește, desfă-l cât mai repede, pune-l la treabă, fă-i poze și filmează-l în acțiune! De ce repede? Pentru că rămâne la tine doar 1-2 zile. Apoi se întoarce la organizator sau trece la alt geek care l-a solicitat. Notează tot despre cum funcționează, dacă are vreo problemă, ce ți-a plăcut sau ce ar trebui îmbunătățit la el, nu care-cumva să omiți ceva. Apoi, îl ambalezi frumușel în cutia în care l-ai primit, faci comandă la curier și acesta îl va ridica și livra înapoi organizatorului pe cheltuiala acestuia. Ai înțeles perfect: testezi gratuit! Unii s-ar putea să spună că nu e vreo mare brânză să testezi un produs 2 zile și apoi să îl dai înapoi. Dacă te-ai gândit măcar o clipă la asta, nu ești geek, asta e clar!

În schimb, dacă îți place ideea de a testa două-trei produse IT&C, mai vin cu o veste bună: după testare, se lasă cu premii! La înscriere, alegi o grupă din care vrei să faci parte. Sunt trei grupe de geeks și, pentru fiecare din cele trei grupe, nJoy pune la bătaie trei premii. Poți opta să fii parte din grupul The Geek Expert și ai șansa să câștigi o consola XBOX, o camera video sport sau un router Asus, poți să te declari un Geek Superstar și să aspiri la o placă video Asus, un telescop sau un network storage sau poți să fii Geek Enthusiast și să intri, cu ajutorul review-urilor tale, în cursa pentru Espressor automat, un HDD extern sau o boxă portabilă wireless. În cazul grupelor The Geek Superstar și The Geek Expert sunteți invitați să testați câte trei produse (dintre care obligatoriu câte un UPS și alte două produse la alegere) iar în cazul grupei The Geek Enthusiast veți testa două produse la alegere. 5ge0PKR Cum le poți câștiga? Pur și simplu exprimându-ți părerea despre produsele testate, printr-un review pe blogul tău personal și câte un comentariu despre produs pe paginile dedicate produsului respectiv din trei magazine online. Treaba ta e simplă și plăcută. Unde mai pui că e și complet gratuită! Restul ține de noroc. Testezi fără nici un cost produsele preferate și ai șansa la premii tentante. Dacă încă mai ai întrebări despre campanie, iată aici tot ce trebuie să știi despre campania nJoy The Order of Geeks!  Eu sunt gata de testare și te provoc să ne duelăm în review-uri! Fie ca cel mai geek să fie și cel mai norocos la premii!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Mariana Hacman
    • 03/05/2015
    Răspunde

    Oau! Genial! Merita sa incercam…poate norocul ne surade…niciodata nu se stie…succes tuturor…in special tie Cris! Multumim de informatii!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 04/05/2015
    Răspunde

    Interesante informatii despre acest lucru,celor ce sunt pasionati si scriu despre aceste lucruri le doresc succes! Eu una astept sa citesc articolele tale draga Cristina,mult succes!

    • Rodica Granpier
    • 04/05/2015
    Răspunde

    Nici eu nu sunt pasionata de aceste lucruri,mai degraba citesc cu drag ceea ce scriu altii despre produse,decat sa ma pun eu sa scriu :))))) ,un articol interesant si foarte util pentru cei interesati!

    • Ciubotaru Marinica
    • 04/05/2015
    Răspunde

    interesant,astept sa fiu norocoasa….

    • Mihaica Iuliana
    • 06/05/2015
    Răspunde

    Ms Criss pt info. Eu chiar sunt pasionata de tehnologie. Voi trage si eu cu ochiul acolo si poate curand voi castiga ceva si eu.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 06/05/2015
    Răspunde

    Iti urez succes draga Cris, sa scrii cat mai multe articole utile si sa si castigi in urma lor!

  1. Răspunde

    bv tie succes la concursuri !

  2. Răspunde

    Multumim de informatie,este foarte utila! :-*
    Succes! :-*

    • Agache Lucica
    • 08/05/2015
    Răspunde

    Un articol bun,interes pot spune ca am pentru orice,dar este important sa mai citim aceste articole postate,avem multe lucruri bune de invatat din ele.Multumesc si sa aveti succes in tot ce va doriti.

  3. Răspunde

    Astept si eu coletul de la ei 🙂

    • ghizdavu iuliana simona
    • 10/05/2015
    Răspunde

    foarte interesant articolul,bafta tuturor

    • Hacman Radu
    • 18/05/2015
    Răspunde

    cu totii visam la un asemenea noroc..dar na tre sa inchidem ochii)))))))succes tuturor

    • Mihaica Iuliana
    • 21/05/2015
    Răspunde

    M-am inscris si eu Criss ai stau cuminte asa cum ai zis tu sa vedem si deznodamantul, sper sa fie favorabil si pt mine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares