Fii trendy cu bijuterii hippie handmade!

Nu sunt genul care poarta neaparat ce dicteaza altii, chiar daca ei sunt designeri renumiti. N-am sa port niciodata colanti daca stiu ca nu ma avantajeaza, la fel cum nu am sa port niciodata bijuterii de inspiratie gotica pentru ca ma deprima. Totusi, atunci cand vibrez in acord cu tendintele in vigoare, caut sa ma aliniez si eu la standarde si sa pun pe mine ce se poarta pe podiumurile de moda. Printre tendintele verii in materie de bijuterii se numara bijuteriile cu accente hippie. Fiind bijuterii ieftine si colorate, imi plac si mie si mi se par foarte potrivite, in special pentru tinutele casual de vacanta.

De unde iei bijuterii hippie? Poti sa o iei la pas prin magazine si sa tocesti doua perechi de sandale cheltuind banii de alte doua, pe un colier si o bratara pe care le poti face si tu foarte simplu acasa. Cine nu stie ce inseamna hippie? Margele si pietre colorate, lemn, pene, franjuri, modele florale(flower power), ceramica, os, piatra, pietre semipretioase. Daca suntem hippie, suntem anti-razboi, pro iubire, pro umanitate si nu ne intereseaza valoarea materiala a lucrurilor, de asta mergem pe materiale simple si cat mai naturale.

Cum iti faci singura bijuterii hippie? Nu trebuie sa fii as in materie de handmade. Trebuie doar sa iti cumperi materialele necesare, sa cauti tutorialele pe internet si sa iti faci putin timp in care sa lucrezi la propriile tale bijuterii cu accente hippie. Ia priviti aici, cat de simplu se poate obtine un colier din piele cu margele! Eu as face colierul cu margele colorate din lemn. Poti sa faci nu stiu cate combinatii, folosind snururi din piele de culori diferite, margele de culori diferite, fie ele de lemn sau semipretioase. Gaseseti sa cumperi margele online de orice tip si de orice culoare, la preturi foarte mici si poti confectiona din ele bijuterii pe care le-ai vazut in vitrine la preturi de cateva zeci de lei si nu ti le-ai putut permite. Ai nevoie de margele, de snururi din piele, de o foarfeca, inchizatori pentru coliere si  chef de treaba. Nimic mai mult. In acelasi fel poti realiza bratari superbe de inspiratie hippie. Vei gasi zeci sau sute de filmulete in care se explica procedeul de realizare a unor astfel de bijuterii. Depinde doar de tine sa alegi ce iti place si sa iti comanzi necesarul de produse pe gemsale.ro. Chiar acum mi-a venit o idee super simpla si ieftina. Cumpar baze pentru pandantive din lemn si, cu ajutorul unor tortite de cercei, al catorva zale si al unor vopseluri bune, pot sa imi fac cercei hippie din lemn, in toate culorile posibile. Poti sa faci un colier ca cel de mai devreme si sa il combini si cu altele, De fapt, nici nu da bine un singur colier sau o singura bratara. Parca nu e hippie ce e la singular in materie de bijuterii. Eu, spre exemplu, dintr-un snur simplu din piele neagra, mi-as face un colier cu un charm cu zodia mea.

atelierulfamiliei.ro
bijuterii hippie handmade


Nu cred ca e nevoie sa va mai spun eu cat de simplu sunt de facut si cerceii si colierele de mai sus. Snururi, fire, inchizatori cercei, pietre semipretioase, margele colorate din lemn, baze pentru pandantive si cercei din lemn, inchizatori si zale. Cam de asta ai nevoie. Mai adauga un set de clesti pentru bijuterit ca sa iti fie mai usor sa inchizi buclele si inchizatorile,

Materialele si accesoriile stii unde le gasesti, asa ca nu-ti mai ramane decat sa intri pe gemsale.ro, sa comanzi produsele necesare si sa treci la treaba ca sa iti pui la punct colectia de bijuterii hippie colorate inainte de plecarea in vacanta. La comenzile de peste 100 de lei, ai reducere 10% si transport gratuit prin posta romana. Si, crede-ma, la preturile mici pe care le au, o sa-ti cumperi margele, snururi si pietre sa ai de treaba pana la toamna! In plus, te vei putea lauda cu bijuterii la moda, ieftine, facute de manuta ta. Slabe sanse sa dai nas in nas cu cineva care sa aibe bratara identica celei pe care o porti tu. Hai, la treaba!

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghizdavu iuliana simona
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Sa stii ca mi-ai dat o idee buna ,poate ma apuc si eu sa fac astfel de bijuterii ,am intrat pe site-ul lor si materialele nu sunt scumpe

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      poti sa incepi cu idei simple ca cele experimentate de mine si, in timp, vei invata tot mai mult si vei prinde curaj la margelit.

    • Hacman Radu
    • 29/05/2015
    Răspunde

    o ideee buna ,sa-i gasesc ceva de lucru util sotiei mele sa nu mai fie suparata ca se plictiseste…o pun la treaba,sa mi faca si mie ceva frumos))))ceva pentru pescuit..sa atraga pestii)))

    1. Răspunde

      Nu e atat de usor pe cat pare. Bijuteriile au design simplu, dar procesul de a le face este foarte complex. Cauta niste tutoriale pe net si vei vedea. 🙂

    • Hacman Radu
    • 29/05/2015
    Răspunde

    o ideee buna ,sa-i gasesc ceva de lucru util sotiei mele sa nu mai fie suparata ca se plictiseste…o pun la treaba,sa mi faca si mie ceva frumos))))ceva pentru pescuit..sa atraga pestii)))

      • cristina
      • 30/05/2015
      Răspunde

      din cate vad mai jos, mai bine iti pui pofta in cui 😀

    • Hacman Mariana
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Se pare ca mi-a gasit sotiorul meu de munca)))Dar Doamne fereste daca mi-l ia vreo pestoaica,daca-i fac asemenea minunatie)))))M-a pus pe ganduri))))asa ca mai bine-i fac fiicei melew ceva frumos!))))

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      de ce sa ii faci tu? de ce sa nu impartiti aceasta activitate de creat bijuterii handmade personalizate?

    • Mihaica Iuliana
    • 30/05/2015
    Răspunde

    Multumesc pentru info Criss, si eu m-am apucat de 2 luni sa imi fac singurica acasa bijuteriile pe care mi le doresc. Am cateva care imi plac tare mult cum au iesit.

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      e imposibil sa nu fie bijuterii frumoase de vreme ce sunt bijuterii in care punem o parte din sufletul nostru.

    • Mihaica Iuliana
    • 30/05/2015
    Răspunde

    Chiar acum cateva zile am cumparat margele, unelte si inchizatorile de care aveam mare nevoie…nu de pe acest site …insa si aici sunt accesibile le pret, parca ceva mai accesibile decat de unde am cumparat eu.

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      sper sa tii minte site-ul si data viitoare sa cumperi de aici mai ieftin 🙂

  1. Răspunde

    O idee minunata, sa-ti creezi singura bijuteriile cum vrei 🙂 Esti in pas cu moda cu bani putini si porti ce-i place.
    Eu de obicei port ce-mi place si ma imbrac in ce ma simt bine.

      • cristina
      • 02/06/2015
      Răspunde

      o bijuterie pe care ti-o faci singura din aceste accesorii de margelit si pietre semipretioase te costa undeva la 20 de lei. Din magazin o iei la pret triplu.

    • cristina
    • 18/10/2015
    Răspunde

    Cumpar produse handmade.
    shiroyuki@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares