Care sunt costurile de intretinere a unei motosapatoare profesionale?

motosapatoare

Esti un intreprinzator in domeniul agriculturii? Vrei sa stii cat mai multe despre echipamentele de care ai nevoie pentru ca munca ta in gradina sa fie mult usurata, iar tu sa obtii o recolta cat mai bogata intr-un timp scurt? Afla ca motosapatoare sunt unele dintre uneltele indispensabile in gospodaria ta, de aceea, pentru a pregati cat mai repede si mai eficient pamantul pentru insamantare si pentru prelucrare, este foarte bine sa investesti intr-o motosapa performanta. Insa, foarte multi dintre tinerii agricultori si, de regula, cei care sunt la inceput de drum, atunci cand aud de achizitia unor echipamente performante de pregatire si intretinere a pamantului, sunt speriati de costurile pe care le implica achizitia si intretinerea acestora. Pentru a putea cantari avantajele pe care le are achizitia unor motosapatoare, magazinul online Magazia lu’ Costica va ofera cateva repere in ceea ce priveste costurile de intretinere si ingrijire a unei motosapatoare moderne.

Ai grija ce tip de ulei de motor si benzina folosesti

motosapatoare

Cele mai multe dintre problemele care apar in cazul motosapatoarelor sunt cele legate de motor. De aceea, un cost pe care trebuie sa il suporti constant este achizitia unui ulei de motor cat mai bun, dar si a unei benzine cat mai curate si cumparata doar din locuri sigure. Trebuie sa tii cont ca o motosapa trebuie cat mai bine intretinuta, pentru ca randamentul pe care il da sa fie unul scontat. Este foarte important sa acorzi o grija sporita felului in care ai grija de instrumentele de gradinarit, de aceea, in cazul motosapatoarelor, o buna intretinere consta in ungerea constanta a elementelor motorului si intr-o investitie inteligenta in tipul de benzina folosit. In cazul uleiului, este bine sa fie schimbat dupa primele 20 de ore de rodaj, mai ales atunci cand motosapatoarea este noua. De asemenea, tot in cazul unei motosapatoare, ai grija ca uleiul folosit sa fie unul potrivit pentru tipul de motor al echipamentului de gradinarit.

Investeste timp pentru curatarea motosapatoarei de fiecare data dupa ce a fost folosita

Pentru multi dintre agricultori, este foarte important sa obtina un profit cat mai mare intr-un timp cat mai scurt si roade ale pamantului intr-o cantitate pe masura asteptarilor. Insa acest lucru nu este posibil decat prin folosirea unor utilaje de prelucrare a pamantului performante si care sa se preteze tipului si suprafetei pamantului de lucrat. Iar pentru ca echipamentele in care ai investit o suma destul de mare sa poata rezista in timp, iar costurile tale sa fie amortizate, trebuie sa acorzi un timp pentru curatarea aparatului. Astfel, de fiecare data dupa ce a fost folosit, este bine ca atunci cand iti termini treaba, sa cureti motorul cu grija, dar si accesoriile cu care motosapatoarea a venit la pachet, astfel incat sa nu ramana urme de pamant, iar in filtrul de aer sa nu existe frunze sau alte plante mici. De asemenea, un nou cost pecare ar trebui sa il suporti este, din nou, legat de schimbarea uleiului. Mai ales atunci cand se termina sezonul de vara si toamna, atunci cand pamantul este foarte des lucrat, este bine ca inainte sa depozitezi motosapatoarea in garaj, sa ai grija sa ascuti toate cutitele, sa le ungi atent si sa schimbi o parte din uleiul din componenta motorului.

atelierulfamiliei.ro

Cauta cele mai bune oferte de motosapatoare si scapa de costurile mari de intretinere

Daca vrei sa investesi intr-o motosapa performanta si sa nu suporti costuri foarte mari de achizitie, intra in magazinul online Magazia lu’ Costica si fa o alegere inteligenta. Pregateste pamantul de insamantare si ai grija de culturile tale atat in sezonul cald, cat si in sezonul rece, cu ajutorul motosapatoarelor de la cei mai mari producatori. Mai mult decat atat, pentru ca tu sa nu suporti toate cheltuielile in cazul stricarii uneia dintre componentele principale ale motorului, Magazia lu’ Costica iti ofera si garantie, la orice produs comandat. Ai grija de culturile tale si foloseste numai echipamente de cea mai buna calitate!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ionela bortofleac
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Ma roade un gand,de a face un proiect pt agricultura,din fonduri UE,imi vor fi de folos si astfel de informatii

    • Hacman Mariana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Bine macar ca mai exista si produse de calitate la super pret! Eu deocamdata nu am nevoie de asemenea unealta dar’ bunicii mei cu siguranta vor fi interesati…o sa intru pe site sa vad cu ce se mai lauda)))) minunat e faptul ca beneficiem si de garantie…

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Un produs grozav,pentru cei ce se ocupa cu agricultura e o minune ce le usureaza munca,un real ajutor.

    • Mariana Cioranu
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Am intrat pe site si mi-a placut ce am gasit .Intr-adevar daca vrem sa avem grija de culturile noastre trebuie sa folosim echipamente de cea mai buna calitate.

    • Mihaica Iuliana
    • 28/05/2015
    Răspunde

    Nu stiu cat vor da ai mei pe intretinerea motosapei achizitionate insa stiu ca sunt foarte atenti atat la cum o folosesc cat si la combustibilul cu care o alimenteaza. Cand tatal meu merge alimenteza masina cu benzina are cu el si un bidon de 5 litri pe care il incarca mereu…a facut o mica rezerva acasa. Daca il intrebi ce face cu atat benzina pusa deoparte iti raspunde frumos : „este pentru fata mea harnica” ….asa o numeste el.

    • ghizdavu iuliana simona
    • 29/05/2015
    Răspunde

    Cu siguranta matusa mea care locuieste la tara si are o gospodarie foarte mare v-a fi interesata de aceasta motosapa

    • Hacman Radu
    • 29/05/2015
    Răspunde

    pentru agricultori e geniala!Le ar usura foarte mult munca!faci un sacrificiu sa o cumperi dar merita!

    • Hacman Mariana
    • 29/05/2015
    Răspunde

    E buna pentru sotul meu cand are de prasit cartofii))))tre sa-i gasesc si eu ceva de munca))))nu de alta…ca sa se mentina in forma)))lasand gluma la o parte, chiar merita investit intr-un asemenea utilaj!

  1. Răspunde

    Un produs de calitate costa mult dar stii ca sunt mai bune de cat fake-urile. Dai un ban dar merita…Noi stam la curte iar sotul meu ca orice barbat si-a cumparat cele necesare drujbe, cositoare, flexuri, ferastrae…cate si mai cate, dar toate sunt de firma si rezista nu se strica asa usor. O motosapatoare mi-ar trebui dar…mai incolo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares