Salopete, dungi și rochii cu imprimeuri

salopete

Salopetele se poartă în primăvara 2015, rochiile cu imprimeuri florale nu cred că se demodează vreodată iar dungile dau tuturor ținutelor un aer tineresc.

Găsiți aici toată gama de salopete, salopete pe multe culori, salopete mai elegante sau salopete casual și chiar salopete de club. Mie mi-a făcut cu ochiul această salopetă lungă elegantă bleumarin, salopeta albă scurtă dar cu o notă aparte de stil și feminitate și salopeta bleumarin cu bretele subțiri și cu dantelă.

pizap.com14280650587331

inpuff.ro

Aici sunt toate rochiile cu imprimeu floral din promoția actuala, Veți găsi rochii pentru orice stil vestimentar, mai lungi sau mai scurte, cu imprimeuri vesele și colorate sau cu imprimeuri mai discrete și elegante. Rochia albă cu imprimeu negru în partea de jos e o rochie în care aș vedea îmbrăcată o doamnă mai serioasă, rochia verde cu imprimeu colorat unei doamne mai îndrăznețe și rochița alba cu imprimeu colorat și fundiță în talie, cred că se potrivește unei domnișoare ștrengare. pizap.com14280650142471

Aici aveți toate produsele din oferta cu dungi elegante, tot felul de bluze unele de zi, altele de seară, de stradă sau pentru evenimente speciale, tricouri sau rochii cu dungi. Îmi place mult rochia neagră, conică, cu imprimeu cu dungi albe, tricoul cu mâneca scurtă si dungi kaki și bluza neagră cu mânecă lunga și dungi albe orizontale. pizap.com14280649252131

Surprise!

Big Sale for jumpsuits,all-over print dresses and stripe apparels!

 

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Imi place articolul,cumva putem spune faptul ca moda se reintoarce,se purtau candva vestimentatii in dungi,rochiile cu imprimeu floral sunt foarte frumoase.

    • Cristina Sece
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Am câteva rochițe cu imprimeu floral și-mi plac, îmi dau o stare de bine dar din păcate cred că apuc să le port la primăvară cu vremea de afară.

    • Mariana Cioranu
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Un articol bun si ce ti-a placut tie sa stii ca imi place si mie.Salopeta bleumarin este superba la fel si rochita neagra conica.Nu am rochite cu imprimeu floral si trebuie sa-mi cumpar.

  1. Răspunde

    Faine salopetele mi-as dori si eu una, am click-uit prin salopete, au preturi tare bune.

    • Hacman Mariana
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Frumoase toate produsele!Nu am rochite cu imprimeuri florale ..cred ca ar trebui sa mi cumpar macar 2..

    • Scutaru Vanda
    • 04/04/2015
    Răspunde

    Rochiile cu imprimeuri florale vor ramane tot timpul la moda. Mai ramane sa alegem si modelul rochiei….in functie de talie, etc….

  2. Răspunde

    Ce frumoase sunt toate,nici nu stii ce sa alegi 🙂
    Modele cu flori si dungi imi plac in mod deosebit <3

    • Mihaela
    • 06/04/2015
    Răspunde

    Articolul tau a picat la tanc, pentru ca imi doresc demult o salopeta dar nu stiam de unde sa o iau.

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Da Criss, am auzit si eu ca se poarta salopeta in aceasta primavara. Desi imi doresc foarte mult o salopeta cu pantalon lung…si de foarte mult timp, mereu am pus pe lista de prioritati altceva si uite asa am amanat pana in momentul de fata. Tot fara salopeta am ramas si cred ca voi ramane si anul acesta.

  3. Răspunde

    Sincer, nu m-au pasionat niciodata salopetele, poate din cauza complexului meu si al formsi sub forma de para care nu imi avantajeaza o parte din corp dar rochitele nu imi scapa 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares