De Paște, alege un pantof la moda 2015 Mopiel!

pantofi piele mopiel

Mai sunt doar șapte zile până la Paști și am eu un feeling că mulți încă nu v-ați cumpărat încă pantofi noi, cum cere tradiția. De unde vine acest obicei care e placul tuturor dar mai ales al femeilor? De ce ne înnoim de Paște? Cred că unii se înnoiesc doar pentru că sunt superstițioși(se spune că dacă porți haine și pantofi noi în ziua de Paști, îți merge bine tot anul). Dacă alegi să porți un pantof dama Mopiel, posibil să îți meargă și mai bine. Ce au special pantofii Mopiel? Ajungem imediat și acolo. Eu cred că treaba cu purtat haine și pantofi noi cu ocazia acestei sărbători, pleacă din tradiția populară care cerea ca, de Paște, să mergi la biserică într-o ținută impecabilă, purtând cele mai bune și mai frumoase haine pe care le. Bunicile noastre coseau toată iarna broderii pe cămăși noi pentru acest eveniment. Și eu am crescut cu acest obicei și mă trezeam cu mare emoție în dimineața de Paște ca să îmi încalț pantofii cei noi și costumașul făcut de mama. Am rămas cu această tradiție și caut, pe cât îmi permite bugetul, să ma înnoiesc și acum de Paște.

Hăinuțe mi-am cumpărat deja, mai am nevoie de pantofi. Mi-a fost mai greu să aleg, mai ales că nu cercetasem încă tendințele pentru sezonul primăvară-vară 2015 și nu știam exact ce se poartă. Dacă tot dau un ban, de ce să nu îmi cumpăr ceva care să fie și la modă? În definitiv, la biserică nu stau cine știe cât; pantofii mi-i cumpăr pentru tot sezonul și vreau să mă fac remarcată cu ei pe stradă, să nu aud șușoteli în spatele meu de tipul ”ia uite-o p-asta ce are în picioare: nu se mai poartă pantofii ăștia de zece ani!”. M-am pus la curent cu ce se poartă în materie de pantofi și am pornit în căutarea perechii perfecte de pantofi la moda, frumoși și rezistenți.

Fiind de felul meu mai comodă, prefer pantofii cu talpă joasă dar care să nu arate a pantof bărbătesc.  Știind că se poartă mult imprimeurile florale în această primăvară, mi-am amintit că văzusem în colecția Victorie Beckham niște pantofi masculini cu imprimeuri florale și am căutat așa ceva pe piața de la noi. Chiar am găsit la Mopiel niște minunății de pantofi cu talpă joasă, cu șiret, din piele naturală și material textil și mai au și un super preț redus dacă te gândești că sunt genul de pantofi pe care nu îi găsești pe toate drumurile, pantofi cu imprimeuri florale(de inspirație rusească) ce pot scoate din anonimat pe oricine îi poartă. Nu numai că sunt de bună calitate acești pantofi din piele ieșiți dintr-o fabrică românească din Buzău, dar ei respectă tendințele celor mai mari designeri europeni și sunt foarte căutați atât în Europa cât și în afara ei. Noua colecție de incaltaminte online Mopiel a fost prezentată și în cadrul celui mai mare târg de încălțăminte de la Milano și toate casele de modă europene au apreciat-o.

atelierulfamiliei.ro

Am ales acești pantofi negri, din piele, cu imprimeu floral colorat, pantofi care parcă îmbie primăvara să se instaleze mai repede. Au un aer tineresc, sunt din cale afară de comozi, sunt dintr-un material bun și sunt perfect purtabili și la biserica, și la munca și la mall Haideți să vă arat cum am de gând să combin acești superbi pantofi la trei ținute diferite potrivite pentru tot atâtea ocazii. pantofi piele mopiel O ținută cuminte de mers la biserică în noaptea sau în ziua de Înviere, compusă din pantofii cu motiv floral Mopiel, asortați cu o fustă dreaptă cu motive florale pe poale(pentru că ocazia cere o fustă de lungime medie, decentă), cu o bluză albă simplă, un sacou negru, geantă din piele și pălărie. O ținută elegantă, decentă și, în același timp, colorată. Cuminte și îndrăzneață simultan. pantofi piele mopiel Avem o a doua ținută cu aceiași pantofi Mopiel de calitate, o ținută cât se poate de feminină și atrăgătoare, menită să atragă atenția asupra unei doamne sau domnișoare care alege să o poarte seara la o ieșire în oraș. Am combinat pantofii cu o rochie bleumarin amplă, cu jachetă lungă neagră, un plic mare negru cu motive florale, o curea galbenă care să accentueze talia și cerceluși mici  trandafirași galbeni. pantofi piele mopiel

Într-o a treia ținută, pantofii mei viu colorați de la Mopiel, se pot combina cu o pereche de blugi evazați(la mare modă și ei în acest sezon), un top cu imprimeu cu flori, o jachetă biker cu franjuri și o geantă semicirculară cross-over și suntem gata de o plimbare la mall.

Iată cum, acești pantofi atât de apreciați de designerii europeni, doriți în toată lumea, accesibili ca preț pentru că sunt fabricați la noi în țară, pot satisface gusturile tuturor doamnelor și domnișoarelor, asortându-se bine la mai multe stiluri vestimentare. Eu va recomand tuturor să investiți într-o astfel de pereche de pantofi. Ai pantofi noi de Paște, de cea mai bună calitate, din piele naturală, comozi, rezistenți, pantofi la modă la cel mai mic preț posibil. Pantofii aplaudați pe podiumurile de la Milano sunt la doar un click distanță.

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 06/04/2015
    Răspunde

    Superbi acesti pantofi! Am intrat pe site-ul lor si crede-ma i-as lua pe toti,la cat de frumosi sunt,deci merita vizitat si cumparat!

      • cristina
      • 06/04/2015
      Răspunde

      eee, oricum noi, femeile, unde vedem pantofi frumoși, ne-am duce cu TIR-ul :))

    • Daniela
    • 06/04/2015
    Răspunde

    Minunati pantofi,frumosi ,eleganti si cred ca si comozi.

      • cristina
      • 06/04/2015
      Răspunde

      sunt comozi din toate punctele de vedere, au și talpa joasă și sunt și din piele de buna calitate

    • Hacman Mariana
    • 06/04/2015
    Răspunde

    Minunate produse!Din pacate eu mai am de asteptat mult si bine ….grea trecerea de la ghete la pantofiori….la Gura Humorului ninge de trei zile…iepurasul vine cu sania anul acesta…vreau si eu sa vina primavaraaaaaaaaaaa….frumoasa alegerea ta…..

      • cristina
      • 06/04/2015
      Răspunde

      Mariana, au și ghete cu imprimeuri florale, la fel de frumoase. Totuși, eu îți recomand pantofii pentru că iarna asta trebuie să plece la ea acasă la un moment dat.

    • Mariana Cioranu
    • 07/04/2015
    Răspunde

    Imi plac pantofii pe care ti i-ai ales .Asemenea pantofi mi-ar place si mie mai ales ca nu mai pot sa merg incaltata pe tocuri.Cit despre tinutele pe care le-ai prezentat sint foarte frumoase.

    • Goleanu Anisoara
    • 08/04/2015
    Răspunde

    Pantofii Mopiel par comozi, sunt frumosi si parca vin odata cu primavara! Au culoare si sunt speciali.

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Faini pantofi Criss, sa ii porti sanatoasa si sa te bucuri de ei. Si mie imi plac pantofii cu talpa joasa, mereu adopt o pereche de pantofi cu talpa joasa. Din tinutele afisate de tine, a treia combinatie ma incanta foarte tare.

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Ei, si acum sa iti recunosc ceva…? Eu anul acesta nu m-am inoit cu nimic cumparat…m-am inoit din premii, desi recunosc ca m-ar fi facut mare placere. Am primit o gecuta, 2 esarfe cu cea de la u, 2 gentute, si partofelul tot de la u…Poate anul viitor ma voi afla intr-o pasa mai buna. Pupici

  1. Răspunde

    Foarte frumoase modelele cu imprimeuri florale, imi plac enorm ghetutele :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares