Karla.ro – rochii măsuri mari la prețuri mici

rochii karla

Update – Magazinul Karla a fost inchis.

Karla.ro este un magazin despre care eu am mai scris și despre care am hotărât să scriu din nou acum, la început de primăvara, când ”ne dăm la rochiță și sanda”, din simplul motiv că toată lumea ar trebui să știe că pe Karla se găsesc rochii frumoase pentru orice sezon, la prețuri foarte mici. Celor care aveți de gând să lăsați din nou comentarii negative despre rochițele de pe acest site, țin să vă spun că nu știu de unde vă vin părerile respective dar sigur sunt greșite sau doar rău intenționate. Eu am câștigat până acum vreo 4-5 rochii Karla și nu m-a dezamăgit nici una. Nu aș îndrăzni niciodată să mint în privința unui produs pe care l-am testat, din simplul motiv ca și eu caut adesea păreri despre produse pe bloguri și, dacă îmi cumpăr ceva ce nu îmi place, îmi vine să-l înjur pe cel care a scris ce produs minunat e.

Karla e magazinul din care oricine își poate permite să își cumpere o rochie, Nu toți avem bani să ne îmbrăcam din Unirii sau, eu mai știu, din ce alt magazin scump. Normal că nu spune nimeni că o să-ți cumperi rochii din matase la banii ăștia dar materialele din care sunt făcute mie mi se par destul de bune. Am avut și rochii din poliester, și rochii din bumbac simplu subțire și rochii din dantela, unele potrivite pentru zi, altele de club, altele pretându-se inclusiv pentru un eveniment de seară și chiar rochii office cu aer foarte elegant. În fond, când zic rochii Karla.ro, la asta mă gândesc, la eleganța pe care și-o poate permite oricine. Iată galeria rochiilor Karla care mi-au trecut prin mână până acum! Făcând click pe fiecare dintre ele, puteți vedea poza la mărime mai mare pentru mai multe detalii. Ultima dintre ele, rochia alb cu negru, chiar o păstrasem pentru mine, gândindu-mă că poate mai slăbesc(ea fiind măsura 48) dar am decis să o ofer unei cititoare, printr-un concurs pe care îl găsiți pe pagina de facebook a blogului. E o rochie prea frumoasă să nu fie purtată și să aștepte în șifonier până mă hotărăsc eu să țin dietă.

Iată și câteva imaginii în detaliu, în care puteți observa calitatea materialului, a cusăturilor, precum și eticheta. Rochiile sunt fabricate în Romania și cred ca imaginile spun totul. Rochia oferita ca premiu, poate numele Alexia Plus, este elegantă prin combinația alb-negru dar și prin croială, putând fi purtată inclusiv ca rochie office. Detaliul negru, din partea de sus a rochiei, are rolul de a marca bustul și subția silueta, iar fusta din voal este ampla și capabilă să ascundă imperfecțiunile siluetei. Nu veți avea nevoie de jupă, voalul fiind dublat de un alt material prin care nu se vede nimic.

O alta rochie tot de pe acest site, și-a cumpărat și cumnata mea anul trecut, aceasta rochie roșie, pe care o are și acum. Este dintr-un material moale care nu se șifonează, subțirica și răcoroasă, de vară.

rochie Karla

Eu am să îmi cumpăr o rochie cu un număr mai mare, în locul celei pe care am decis să o cedez unei doamne mai ”balerine”. De fapt, în calitate de ”pufoșenie”, ca să nu mă numesc altfel, asta e cea mai mare bucurie a mea, că pe Karla.ro găsesc inclusiv rochii măsuri mari pentru doamne XXL, la prețuri foarte mici și au și croieli tinerești. Minunățiile de rochii de mai jos sunt disponibile și în mărimi mari, de la 44 la 50. Pentru că și noi, cele care nu avem măsurile 90-60-90, ne dorim să purtam haine drăguțe, ieftine, în care să ne simțim comode dar atrăgătoare.

Orice stil de rochie ai cauta, acum știi că o găsești pe Karla.ro, inclusiv aceste rochii mărimi mari care, în alte magazine sunt foarte scumpe și extrem de urâte, cu niște croieli de nu le-ar îmbrăca nici mamaie. Rochii casual, rochii elegante, rochii office, la cele mai mici preturi și măsuri de la 36 la 50. Să tot fii la modă!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Superbe rochii gasesti in acest magazin,am mai citit despre el,merita vizitat si de cumparat.

    • Mariana Cioranu
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Chiar ma intereseaza acest site.Si eu port o marime mai mare la haine.Acum citiva ani m0am infometat si ajunsesem la 50 Kg,iar acum am pus destul de mult .Am o problema cu rochitele.Merita sa vizitez saite-ul.

    • Hacman Mariana
    • 03/04/2015
    Răspunde

    Ai dreptate,pe acest site gasim tot ce ne dorim….superbe rochite!

    • Mihaela
    • 06/04/2015
    Răspunde

    Rochiile sunt intr-adevar foarte frumoase si oricine isi gaseste la ei o rochie pe masura.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 16/04/2015
    Răspunde

    sunt rochii foarte frumoase si de calitate pe acest site.merita vizitat si de ce nu chiar comandat de aici!

    • Mihaica Iuliana
    • 16/04/2015
    Răspunde

    Da, ai dreptate, chiar sunt preturi accesibile, desi sunt marimi mari si foarte interesante modele. Imi plac. Desi eu sunt foarte micuta, extraordinar de micuta ,ma voi gandii sa fac cadou o astfel de rochita mamei mele…ea deja nu mai este deloc micuta, hehehe

  1. Răspunde

    Rochita alba cu negru a ajuns la mine in urma concursului tau de anul trecut si sa stii ca se comporta foarte bine la spalat la temperaturi mari ca am avut niste ramasite de mancare si regurcitari pe ea (de la bebe nu de la mine :D) dar acum arata iar ca noua 🙂

    • Achim Maria
    • 27/07/2015
    Răspunde

    Poti sa mai adaugi si http://nott.ro/ masurile sunt de la 42 pana la 60. Sunt doar pentru femei…
    Aveti grija sa intrebati (in caz ca va intereseaza ) care sunt cu etichetele taiate. Gasiti si tot felul de branduri si nu au voie sa vanda cu etichetele intregi…unele sunt taiate pe jumatate iar altele in totalitate. Au chestiile astea si in termeni si conditii dar au si haine cu etichete noi…acum tine de fiecare daca va intereseaza

    • Monica
    • 01/08/2015
    Răspunde

    Mi-am cumparat o fusta de pe site acum un an de zile si era groaznica, am returnat-o si nici pana acum nu mi-au restitut banii. Eu cumpar haine online tot timpul. E singura firma care mi-a tras teapa. Rusine

    • dana
    • 31/08/2015
    Răspunde

    Credeam ca sunt singura careia acest magazin de tot c*****l i-a tras teapa, dar se pare ca suntem mai multe. Eu am trimis , deja, o reclamatie la protectia consumatorilor si sper sa-mi recuperez banii. Altfel, nu stiu ce o sa fac, dar cred ca merg la ei, la sediu, cu politia.
    Nu mi-am imaginat, nicio clipa, ca se mai pot face astfel de magarii. RUSINEEeeeeeeeeee!!!!!!

    • Anna
    • 21/09/2015
    Răspunde

    Buna,
    Tocmai am primit comanda de la Karla si sunt chiar foarte multumita. Eram foarte stresata dupa ce am citit mai multe reviewuri negative legate de firma si calitatea produselor. Rochiile sunt super la capitolul calitate/pret, sunt intradevar cusute bine, vin foarte ok iar la capitolul marimi cred ca mai bine comanzi cu o marime mai mare daca „fetele” sunt mai maricele:). Recomand, eu una am sa mai fac comanda.( am primit inclusiv o esarfa cadou :)) )

    • dana
    • 21/09/2015
    Răspunde

    Mi-am recuperat banii, dar dupa ce le-am facut plangeri la Protectia Consumatorului, Politie si ANAF (pentru ca nu mi-au dat factura fiscala). De la Politie mi-am retras plangerea, pt ca m-a „rugat” Inspectorul respectiv (sa nu ramana cu dosarul deschis), evident dupa ce mi-au restituit banii.
    Nu va lasati pacaliti, luptati pentru drepturile voastre. Nu poate nimeni sa va bage mana in buzunar, fara sa fie sanctionat.

    • Barbalata Mirela
    • 18/05/2016
    Răspunde

    Ma uitam pe blogul tau si am dat de acest articol. Nu stiam de situl acesta (cel putin nu imi aduc aminte)….sunt super rochiile iar preturile sunt accesibile 🙂

    • cozma mariana
    • 16/07/2016
    Răspunde

    Am mai cumparat de pe acest sait,sunt multumita de rochita,acu iarasi am mai facut o comanda dar tot o astept de aproape trei saptamini si nu mai apare,a trecut si evenimentul la care- mi trebuia nustiu ce sa fac?

    1. pai presupun ca nu ai platit deja, nu? Anuleaza comanda sau, daca vine, nu o ridici daca nu vrei si gata! Sa fie sanatosi daca nu au sunat macara, inseamna ca nu au nevoie de clienti.

    • Cris
    • 18/12/2016
    Răspunde

    Ajuta-ma , te rog , cu un sfat . Rochiile tale au marimea pe care o porti tu de obicei ? Conform tabelului lor , eu ar trebui sa comand cu 2 masuri mai mare .

    1. Buna, Cris. Si eu cand am luat pentru cumnata am luat cu un numar mai mare. Sfatul meu este sa urmezi tabelul. Sigur ca depinde si de croiala si de mai multi factori…

    • Anca
    • 03/04/2017
    Răspunde

    Am cumparat o rochie de pe site asta si sunt foarte multumita!recomand

    1. cam rar păreri pozitive vad. O sa zica lumea ca mintim noi 🙁

    • Anca
    • 09/04/2017
    Răspunde

    Eu am comandat rochia estella pe albastru si sunt foarte multumita. Măsurătorile făcute acasă cu ce este pe tabel sau potrivit in 3 zile am avut rochia.vreau si pe roșu una dar in catalog nu este numai aici am văzut.știe cineva cum sa o comand si pe rosu?mulțumesc

    1. n-am nici cea mai vaga idee pentru ca eu port 52-54 si nu prea au pentru mine.

    • Adina Teusdea
    • 31/08/2018
    Răspunde

    Surprinsa neplacut sa aflu ca firma asta chiar nu returneaza banii! Credeam ca sunt un caz izolat dar vad ca si altora li s-a intamplat acest lucru. In 23 mai mi-au trimis un email ca au receptionat coletul pe care l-am returnat si ca imi vor vira suma platita de mine in cont si de atunci astept….Astazi e 30 august. In ultima vreme nici nu mai raspund la e-mailuri. Chiar trebuie sa apelez la OPC? E jenant…

    1. Sigur ar trebui sa faceti asta. A trecut mult prea mult timp. Imi pare rau…

    • Daniela
    • 16/03/2023
    Răspunde

    Bună, știi oare ce s-a intamplat cu magazinul? Imi plăceau rochiile și croiala
    au schimbat rebranduit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares