Jingle sau cum mi-am gasit geanta marsala

geanta marsala

Eu pe facebook. 23:30 noaptea. Discut cu Aura despre ultimele tendinte in materie de moda si, din vorba in vorba, imi dau seama ca n-am nimic in garderoba pe celebra culoare in 2015, marsala. Grena nu le-a placut sa ii zica. Trebuia marsala, ca sa imi dea mie dureri de cap. Caut pe motorul meu de cautare obisnuit si gasesc numai articole din ziare si de pe bloguri prezentand obiecte vestimentare si accesorii in culoarea vedeta.marsala

Eu vroiam sa cumpar ceva marsala, nu doar sa admir! Ma intorc pe chat si imi intreb prietena de unde imi cumpar eu, de la un magazin online din Romania, o geanta pe marsala. M-am gandit eu ca de geanta oricum aveam nevoie. Dupa cateva de minute de pauza de tastat, vine Aura cu solutia. Ma pune sa intru pe Jingle.ro, un motor de cautare cu produse din magazine online romanesti. Hai sa intru ca sa nu o refuz! Ma uit putin pe site, imi iau elan si tastez „marsala” in caseta de cautare. Apas „enter” foarte hotarata si, culmea e ca, imi afiseaza o pagina cu produse pe care le-a gasit in culoarea dorita de mine: cateva perechi de pantofi, cateva genti, 2-3 perechi de cizme si altele. Super treaba: imi apare la fiecare produs site-ul pe care se vinde, firma producatoare(daca ea e relevanta) dar si pretul. Mi-am ales o geanta pe masura bugetului meu si cred ca o sa se lase si cu o comanda. Pana una alta, am decis sa ma mai joc putin pe site-ul asta care m-a ajutat sa gasesc geanta marsala.
kaki
sortareMi-am adus aminte de obsesia sotului meu pentru pantaloni kaki. Am dat cautare. Mi-au aparut o groaza de pantaloni in culoarea solicitata si ma temeam ca trebuie sa parcurg mii de modele pentru ca erau amestecati  pantaloni barbatesti, de dama si pentru copii. Apoi, am vazut ca, in partea de sus, sub caseta de cautare, aveam filtre si am selectat pantaloni kaki barbati. Am redus cautarile  la vreo 2000 de produse. Partea si mai buna e ca, si in categoria unde am ajuns, ma pot ajuta de alte filtre ca sa restrang si mai mult „aria cautarii”. Aveam disponibile mai multe variante: pantaloni kaki barbati fit, pantaloni kaki barbati chino, etc. Am selectat varianta de pantaloni cargo si a ramas cu doar vreo 400 de produse. Vreti si mai multe filtre? Gasiti in sidebar, pe parta dreapta. Puteti selecta intre ce preturi doriti sa va incadrati, o anumita marca pe care o preferati sau un magazin in care aveti mai multa incredere. Era perfect daca avea si optiunea de sortare a produselor in functie de pret(ascendent/descendent) dar oricum e mai mult decat util acest motor de cautare in materie de shopping online.

sacou2Jingle este disponibil si optimizat si pentru dispozitivele mobile. Poate fi folosit atat pe Android cat si pe IOS asa ca, oricand, oriunde te-ai afla, poti sa iti cauti hainele si accesoriile cu ajutorul lui, filtrandu-le in functie de marca sau culoare. Daca folosesti un PC sau un laptop, poti accesa direct motorul de cautare sau poti instala extensia pentru Google Chrome si Jingle iti va raspunde mereu la un simplu click. Mie, personal, cautarea dupa culoare mi se pare uimitoare. Poti cauta si pe Google spre exemplu dar, dupa cum va spuneam, acolo pierzi timp cu articole care nu au legatura cu magazinele online si trebuie sa accesezi fiecare produs in parte ca sa ii afli pretul, producatorul si alte detalii. Si, uite ceva ce nici un alt motor de cautare nu face! Cauti un sacou la fel ca al prietenei tale dar habar ai cum sa numesti culoarea respectiva? E suficient sa te joci putin in paleta de culori de langa butonul de cautare, pana gasesti nuanta pe care o cauti. Nu trebuie sa ii dai un nume. Jingle va gasi toate sacourile disponibile in nuanta dorita! Pretul e o problema? Posibil sa rezolvam si asta! Daca te uiti putin, cand duci cursorul mouse-ului pe un produs pe care l-ai ochit, iti apare o optiune „alerta de pret”. Doar scrii pretul la care ti-ai permite sa il cumperi si, daca produsul va ajunge la acel pret ca urmare a unei promotii sau reduceri, tu vei fi printre primii care vor afla cand se va intampla minunea. Vei fi instiintat printr-un mail pe adresa de mail folosita la inregistrare. Eu am ales sa ma loghez direct cu facebook pentru ca mi-a fost la indemana fiind deja logata pe reteaua sociala, insa inregistrarea se face foarte repede. sacou

Eu ma duc linistita la culcare pentru ca mi-am gasit geanta marsala si acum o sa fiu in pas cu moda. Ba chiar, risc sa o si intrec! Pe voi va las sa va distrati cu Jingle.ro, sa cautati tot ce va trece prin minte, in orice nuanta. Acum e mai simplu ca niciodata sa gasesti intr-un magazin online romanesc chiloti verzi, ciorapi mov, pijamale fuchsia, pantaloni grej sau geaca magenta. Tu ce ai cautat prima data pe acest motor de cautare? 😀

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Multumim de informatii,interesant site,clatesti ochii,ai de unde alege,lucruri frumoase ,deosebite,culori diverse.

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      de acum, cand te apuci de shopping online, incepi de aici 😛

    • Mihaela
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Eu am o caciula in culoarea anului, dar o geanta pentru sezonul cald nu mi-ar strica. Oricum motorul asta de cautare e o minune pentru ca te ajuta sa economisesti o multime de timp.

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      Miki, esti o norocoasa ca ai caciula marsala :D. Spor la cautari!

    • Hacman Mariana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Superbe produse!Si cum culoarea mea favorita este turcuazul..mi-a facut parca cu ochiul sacoul…o geanta mi-ar prinde bine acum ca tot se apropie iepurasul)))))….cam greu de luat decizii…multe si frumoase))))))))))…chiar avem de unde alege!

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      pai avem de unde alege pentru ca aproape tot ce misca in tara asta in materie de fashion gasim acolo, grupat frumos dupa magazin, brand sau culoare.

    • Mihaica Iuliana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Nu stiam culorile anului 2015…Ah. Nici eu nu am in garderoba mea aceasta culoarea…si nici turcoazul acela pe care il ador atat de mult. Gata, curand voi cauta aceasta culoare si ma voi asorta frumos.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 21/03/2015
    Răspunde

    hihi…de jingle.ro chiar nu stiam…mersi de pont!

  1. Răspunde

    Nu stiam de acest site,am vazut ca au multe produse 🙂 gentiile m-au cucerit <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares