Apariții noi la Leda Edge și Corint Junior

noutati de la Corint

Nici nu termin bine o carte, că deja încep alta. După cum știți deja, editura Corint ocupă deja un loc important și tot mai mare din biblioteca mea. Nu m-am propus sa fie așa, dar au cărți care mă atrag ca un magnet și vin mereu cu noutăți. Câteva titluri noi mi-au atras atenția și vreau să vi le prezint și vouă, pe scurt.

În colecția Leda Edge au apărut:

Un tron întunecat de Kendare Blake

Acest roman este continuarea de la Trei coroane întunecate, o carte pe care am apreciat-o foarte mult și la care abia așteptam să văd cum va evolua povestea în acest al doilea volum. Este prima pe lista mea din noile titluri.

Credeați că lupta s-a sfârșit? În lumea lor magică întunecată, Katharine, Arsinoe și Mirabella o contină. Katharine cea toxică, sora cea mai plăpândă, este acum mai puternică decât oricând. Naturalista Arsinoe, descoperind adevărul despre puterile ei, trebuie să-și dea seama cum să-și folosească talentul secret în propriul interes, fără să îl dezvăluie însă nimănui. Elementala Mirabella se confruntă cu atacuri pe care nu le poate împiedica și care îi pun în pericol pe cei din jurul ei. Mister, intrigi, comploturi, crime, răzbunări și trădări, totul este permis în lupta celor trei surori pentru coroană.

libris.ro
Oferta zilei la carti


Un tron intunecat

PS: Imi placi de Kasie West

Oră plictisitoare de chimie. Concentrată asupra propriilor gânduri și nicidecum atentă la lecția care se predă, Lily își scrie pe bancă un vers dintr-o melodie preferată. A doua zi, surpriză! Cineva a adăugat versul următor!

În scurt timp, între Lily și corespondentul anonim începe un schimb intens de mesaje, în care ei își împărtășesc secrete, descoperă preferințe muzicale comune, își destăinuie dorințele și visează împreună. Lily se simte tot mai atrasă de cel (sau cea) care îi scrie. Despre cine să fie vorba? În timp ce eroina cărții încearcă să dezlege misterul și să jongleze cu școala, prietenii, dușmanii și ciudata ei familie, descoperă că problemele inimii sunt greu de descifrat.

PS - Imi placi

Mostenitoarea (vol.4 din seria Alegerea) de Kiera Cass

Cu optsprezece ani în urmă, America Singer a participat la Alegere și a câștigat inima prințului Maxon. Acum a venit vremea ca și prințesa Eadlyn să aibă propria sa Alegere. Eadlyn nu se așteaptă ca Alegerea ei să fie ca povestea de dragoste a părinților săi… dar când începe competiția, e posibil să descopere că poate nu e chiar atât de greu să își găsească propriul basm cu Făt-Frumos.

Mostenitoarea

Ecouri eterne de Angela Corbett

O dragoste atât de puternică, încât nici eternitatea nu o poate distruge.

Au trecut aproape patru luni de când Evie Starling a aflat că este o Urmăritoare cu puteri nemaivăzute și de când a reușit să învingă Clanul lui Caleb din Rezistenţa Daevos ai cărui membri îi luau prizonieri pe ceilalţi asemenea ei. Numai că răpirile continuă și, pe măsură ce forţele răului reîncep să apară, Evie își jură să rezolve misterul dispariţiilor. Aceia care ar trebui să o ajute, Alex și Emil, sufletele sale pereche, complică totul impunându-i să înceapă să se întâlnească, pe rând, cu fiecare. Măcinată de sentimente contradictorii, Evie trebuie să facă faţă și imaginilor dintr-o viaţă trecută, amintiri care, în loc să o ajute să facă o alegere, încurcă și mai mult totul.

Ecouri eterne

De la Corint Junior avem:

Enciclopedia pentru copii

Secretul unei educații solide este accesul la informații, iar Enciclopedia pentru copii este o carte de referință. Ideal ca ajutor la teme sau doar pentru a fi răsfoit în timpul liber, acest volum oferă informații din domenii extrem de diverse: Geografie, Istorie, Știință, Tehnologie, Corpul uman.  Textul conține informații foarte interesante și sunt prezente fotografii și desene atrăgătoare. Rezultatul este o enciclopedie minunată, care îi va atrage, fără îndoială, pe copiii curioși.

Enciclopedia pentru copii

Fantomele din Hanul Pungașilor

Milo, copilul adoptat al administratorilor unui han frecventat de contrabandiști, așteaptă cu nerăbdare bucuria aceea specială care se instalează înaintea sărbătorilor de iarnă. Dar nu e deloc zăpadă, și e greu să intri în atmosfera vacanței de iarnă atunci când tot ce ai la îndemână e o amărâtă de chiciură. Apoi mai e și solitarul musafir de la hanul părinților săi, un student la Arte care pare hotărât să nu plece de la han până nu desenează absolut toate vitraliile.

Milo nu își dorește decât o vacanță de iarnă la fel ca cea de anul trecut, când casa lor era plină de musafiri secretoși și mistere neașteptate. Nu există însă nicio șansă ca toate lucrurile acelea să se întâmple din nou. Dar chiar atunci se aude soneria.

Fantomele din Hanul pungasilor

Benji Franklin. Cum să devii mai bogat (și să construiești rachete superputernice!)

După ce creează o revoluționară aplicație pentru calculatoare, Benjamin „Benji“ Franklin devine MILIARDAR! Mogulul de numai doisprezece ani are acum lumea la picioare. Dar când un asteroid amenință Pământul, Benji va avea nevoie de întreaga lui avuție (și de o rachetă super-puternică!) pentru a evita un dezastru planetar.

Benji Franklin2

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Niste minunății de cărți.

    • Anda Stanciu
    • 15/03/2018
    Răspunde

    Mulțumim de recomandare

  2. Răspunde

    Cei de la Corint au niste carti super faine. Si cele pentru copii sunt foarte faine. Si au abia astept sa citesc continuarea la ”Trei coroane intunecate” desi nu pot spune ca mi-a placut foarte mult prima parte dr m-a intrigat finalul si as vrea sa aflu ce se mai intampla.

    1. Mie chiar mi-a placut cartea aia. Bine, eu mereu sunt pe dos. In liceu am fost singura care s-a bucurat ca i-a picat Concert din muzica de bach la teza.

  3. Răspunde

    Catrile pentru copii reprezinta o atractie pentru mine. Chiar imi doresc sa ii iau cat mai multe carticele Cristinei

    1. Imi imaginez ca la varsta ei sunt foarte atractive.

      1. Răspunde

        Sa stii ca de curand a inceput sa mai stea sa asculte povesti. Pana acum vroia sa-i citesc numai alba ca zapada dintr-o anumita carticica si atat

    • ghelbere elena
    • 16/03/2018
    Răspunde

    Apar atat de multe carti interesante, frumoase incat chiar daca am avea bani sa le cumparam pe toate nu am putea sa le citim.

    1. Si asta e adevarat. Ca eu tot strang, dar nu apuc sa citesc cat as vrea eu.

  4. Răspunde

    Super recomandari, Enciclopedia pentru copii mi se pare tare faina! Dar si cartile pentru noi sunt atent alese!

    1. Pe mine ma atrag ambele categorii in egala masura.

  5. Pe site-ul lor, am găsit numeroase titluri frumoase.

    1. Eu ma uit mai mult la cartile pentru copii de ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares