BlogAwards si Allview tin locul Iepurasului de Pasti

blogeaster2015

Gata. De azi sunt cuminte! Tot ce-a fost pana azi, nu mai conteaza. Musai sa fiu cuminte pentru ca nu mai e mult si vine Iepurasul. Drept sa va spun, urecheatul asta smecher, n-a trecut in viata lui pe la mine. Insa, anul asta ma incapatanez sa cred ca o sa vina. De asta m-am si inscris la campania blogEASTER  si am de gand sa scriu cu pasiune pentru toate campaniile individuale si sa imi asigur macar un premiu, doua, trei pe care sa fie nevoit Iepurasul de Pasti sa mi le livreze acasa si sa-l urechez pentru toti anii in care m-a sarit de pe lista.

blogeaster2015

Mi-am pregatit tastatura si, de azi, ma voi apuca sa scriu pentru campaniile si premiile blogEASTER. Ca sa va starnesc putin curiozitatea, daca nu cumva ati dat deja click pe bannerul de mai sus, pana acum sunt anuntati sapte sponsori care sunt gata sa jurizeze, sa noteze articolele si, la final, sa acorde premii celor mai talentati dintre noi. Ca premii, gasiti vreo patru tablete, premii in bani, vouchere pentru un magazin de incaltaminte, ochelari de soare, o camera foto si domenii .ro gratuite pentru bloggeri hotarati. Detalii gasiti daca click-aiti poza cu mustaciosul!

Acum, daca imi permiteti, vreau sa ma adresez Iepurasului!

Draga Iepurila,

Ia bine seama ca anul asta te astept mai cuminte ca niciodata. Mi-am ales si cadoul, un telefon ALLVIEW E2 Jump. Ai si ciulit urechile, cand ai auzit de „jump”, este? Asa e el: E2 Jump e saltaret si sturlubatic ca tine, mereu vesel, plin de energie si gata de distractie. Nici nu concep ca, anul asta, sa mai scriu mesajele de Pasti pe doua telefoane si sa merg la Inviere cu buzunarele lungite de doua telefoane vechi, urate si incapabile. N-oi mai fi eu la varsta adolescentei, dar sufletul meu e tanar si simte nevoia unui telefon care sa vibreze in acord cu el, un telefon dual-sim cu design tineresc si rapid in toate cele, precum avionul printre stele. N-o fi el cel mai subtire telefon din lume dar asta se datoreaza interiorului capsulat pe care il apreciez mai mult. Macar nu o sa mai patesc precum data trecuta cand, dupa doua secunde de contact cu apa din chiuveta, nu mi-a mai functionat telefonul! Are fix culoarea verde-crud care imi place mie(se va asorta perfect cu primavara plina de vitalitate), display de 4,5″, nici prea mare, nici prea mic, dimensiuni medii(134.6 x 66.8x11mm), fiind perfect pentru a fi tinut si butonat cu o singura mana. Ia o foaie si noteaza niste specificatii ca degeaba ai urechile mari! Ce intra pe una, iese pe amandoua! 
– Diplay ISP LCD cu rezolutia 480*854px si touchscreen capacitiv multitouch, suficient de generos, perfect a scrie pe el, de la mesaje text pana la postari pe blog.
– procesor Cortex-A7, 1,3 GHz Quad Core capabil de multitasking fara sa lesine si sa il ia cu calduri daca sesizeaza mai mult de doua aplicatii deschise simultan. 
– sistem de operare Android™ 4.4.2, KitKat® care imi ofera acces la o gama larga de aplicatii utile si distractive gratuite.
– are functie de GPS pe care o poti folosi si tu ca sa ajungi la mine si sa nu mai vii cu scuza ca te-ai ratacit si anul acesta.
– permite apeluri video, deci am sa te pot suna si dupa Pasti ca sa vad ce mai faci si cum ti-ai tuns mustatile. 
– memorie RAM de 1 GB care contribuie si ea viteza lui de accesare si rulare printre aplicatii.
– memorie interna de 8 GB, extensibila pana la 32 GB, prin atasarea unui card micro SDHC, deci suficient spatiu pentru pozele si filmarile preferate dar si pentru documente. 02-sunet-v3
– Doua difuzoare frontale cu auditie stereo, pe sistemul „ca sa te aud mai bine” si sa ma bucur de muzica mea preferata de pe youtube si sunet impecabil in timpul apelurilorde tip voce.
– inregistrare video Full HD1080p, 30fps
– redare video format FullHD 1080p 
– doua camere foto, una frontala de 0.3 MP pentru selfie-uri si convorbiri video si una principala de 5MP perfecta pentru a imortaliza momentele frumoase sub forma foto sau video. 
– camera foto principala dotata cu tehnologii de ultima generatie care asigura poze clare si pline de dinamism(Touchfocus, High Dynamic Range(HDR), Led flash, Face detection, Gesture shot, Face beauty, Eraser, Smile shot)
– conectivitate WiFi, 3G, GPRS, EDGE, Bluetooth Class 4.0, microUSB 2.008-transfer-fisiere– baterie Li-Ion 2000mAh capabila sa reziste pana la 500 de minute in convorbire
– casti si folie de protectie pentru ecran incluse in pachet

Stii ce? Eu cred ca a fost o greseala sa iti povestesc despre el! Uita ca am vorbit, uita tot ce ti-am spus. Am eu senzatia ca, si daca iti pica in mana, n-o sa ajunga la mine. Jump la jumper trage! Parca te si vad topaind cu castile in urechi sau tolanit la soare si facand poze sexy morcovilor din gradina. Am sa le spun tuturor ca iepurasul de Pasti e un egoist pasionat de gadgeturile Allview pe care le opreste pentru el si ca, decat sa astepte un telefon Allview E2 Jump de la el, mai bine mizeaza pe iepurasul BlogAwards si se inscriu in campania lui, poate il castiga!

Te pup pe mustati! ma duc sa scriu la blogEASTER!

Etichete: , , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/03/2015
    Răspunde

    Imi place articolul,m-a amuzat,doresc ca iepurila sa-ti aduca minunatul,performantul telefon ALLVIEW E2 Jump,iti doresc succes ,reusita pentru ca meriti,sunt alaturi de tine draga Cristina!

    • Hacman Mariana
    • 18/03/2015
    Răspunde

    Foarte haios articolul!Sigur iepurasul iti va aduce cadoul mult dorit-acel telefon pe care ti-l doresti..Mult succes si Doamne ajuta!

  1. Răspunde

    Iepurasul va veni cu siguranta la tine, caci ai fost tare cuminte.Pupici!

      • cristina
      • 20/03/2015
      Răspunde

      Cine are nevoie de iepurasi mincinosi? Io am BlogAwards-ul meu :))

    • Mihaica Iuliana
    • 20/03/2015
    Răspunde

    Hei, nici pe la mine nu a trecut de mult timp, doar cand eram micuta. Il poti urechea si din partea mea? Eu am fost mai tot timpul cuminte si o sa fiu si de acum incolo, poate il trimiti si pe la mine Criss.

    • Iorga Daniela Ionela
    • 21/03/2015
    Răspunde

    la un articol asa frumos chiar merita sa vina iepurasul si sa dea premiul mult dorit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares