Sfaturi pentru randament maxim la birou

birou-organizare
Sper ca nu v-ati plictisit de mine. Am venit si azi. Cum merge treaba cu proiectele? Nu prea vin ideile? Stiu eu niste trucuri care cheama muzele si ideile marete, ca sa nu mai dam vina pe biata vreme ca din cauza ei nu ne putem concentra. Nu poti sta cu ochii pe ceas asteptand sa se faca ora de plecare pentru ca nu faci altceva decat sa iti programezi singur ore suplimentare pentru zilele viitoare. Iata cateva trucuri al caror singur si sigur efect secundar ca fi cresterea randamentului:
 
– Nu sta tot timpul labirou, ridica-te din cand in cand, plimba-te prin birou, interactioneaza cu ai tai colegi! O discutie mica fara tenta de barfa rautacioasa, te elibereaza de stres si iti induce o stare de bine. Miscarea e si ea relaxanta si datatoare de ganduri bune.(cursele cu scaunul nu sunt recomandate)
– Ti-a interzis seful sa te plimbi? Asculta in casti o muzica pe placul tau. Cateva melodii ar trebuie fie suficiente ca sa iti stimuleze creativitatea si capacitatea de a rezolva probleme. Am zis cateva, da? Nu esti Moga ca sa stai toata ziua sa asculti muzica! Tot ce e mult strica!(gasesti aici zeci de modele de casti).
– Joaca-te cu un pix, un capsator, mazgaleste ceva! Deseneaza o floare abstracta pe care nici cei mai trazniti pictori nu ar recunoaste-o, contempleaz-o! Memoria si mintea ta lucreaza fara sa iti dai tu seama si printre liniile astea, de care profa de desen din clasa a patra ar fi mandra, sigur vei gasi solutia salvatoare pentru proiectul tau.(preferabil e sa te joci cu pixul pentru ca daca strici capsatorul te apuca stresul iar ca te pune seful sa il platesti cu 50 de lei chiar daca el l-a cumparat cu 20 de lei)
– Incordeaza-ti muschii! Nu aia pe care ii lucrezi intens la sala ca sa o cuceresti pe Lucica de la contabilitate. Un flexor tip cleste folosit cateva minute sau o minge antistres pot ajuta in situatii problematice.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares