Impresii de la Ryan’s Irish Pub

impresii pareri review ryan's irish pub

Sâmbăta trecută am câștigat un concurs pe pagina de Facebook Ryan’s Irish Pub. Deh, nu mă las de concursuri, v-am zis!

Ei bine, duminică mi-am luat soțul de mână și l-am scos în oraș. Cum a fost, veți afla din acest articol.

Vreau să vă atrag atenția că postarea nu are nimic de-a face cu vreo cerință de-a organizatorului și nici nu am primit altceva în plus față de premiul săptămânal (voucher de 100 de lei pentru consumație) ca să scriu despre local. 

Am ajuns la Ryan’s Irish Pub pe la ora 14:00. Nu mai fusesem niciodată în zona, cu atât mai puțin la acest local. Ne temeam că nu o să avem unde parca. Minune! Parcare chiar în față, la zece metri de terasa lor.

Afară era deja foarte cald și chiar mă gândeam că nu o să mă simt bine. Au terasa foarte mare și am preferat să stau afară, de aia zic asta. Aveam și varianta interior, dar la atacuri de panică merge mai bine out. Multe grade în termometre, dar chiar a fost plăcut, n-aș zice că mi-a fost prea cald. Umbrele mari care își fac treaba, ceva curent care se crea pe colțul unde ne-am pus noi, deci pe confort termic am fost ok.

Servirea ireproșabilă. Nici n-am fost ignorați, dar nici nu ne-am simțit agasați sau spionați secundă de secundă (am pățit asta într-un local odată 😀 ). Eu m-am simțit în largul meu și asta e important pentru mine. Chiar am fost serviți cu zâmbetul pe buze și la fel se proceda și la celelalte mese. Mare bilă albă pentru asta pentru că, în puținele dăți în care am mai ieșit și eu prin oraș, am avut parte și de chelneri cu o atitudine de parcă m-ar fi luat la bătaie în secunda 2 dacă întrebam ceva. Când ieși undeva, nu ieși doar să mănânci, ci și să te relaxezi, să zâmbești puțin. Ai nevoie de oameni cu atitudine pozitivă.

Mâncarea a venit chiar foarte repede. Nu știu dacă a durat mai mult de 15 minute să primim ce comandaserăm. Eu am luat un șnitel din piept de curcan în crustă de parmezan și o salată verde simplă, iar soțul meu a luat ceva specialitate a casei, cotlet în bere (sau ceva de genul ăsta), cartofi prăjiți și salată asortată. Ambele preparate arătau bine și au fost și foarte gustoase, mai ales șnițelul meu 😀 (că din cotlet n-am gustat). Salata chiar ronțăia, deci nu era salată veștejită și înviată cu apă. Vă las și poze ca să vă fac poftă.

snitel de curcan in crusta de parmezan si cotlet in beresalata verde si salata asortata

La desert eu am ales cheesecake și Mr. a comandat o prăjitură cu mere și înghețată. Singurul cheesecake mai bun ca cel pe care l-am mâncat acolo este cel pe care-l face vărul meu acasă. Nu am avut ce să-i reproșez. Brânză delicioasă din belșug, acompaniată de un blat nici prea moale nici prea crocant și îmbrățișată cu dulceață de afine (sau un amestec de fructe de pădure, nu sunt sigură). Deserturile le-am împărțit, așa că am apucat să mănânc și din plăcinta cu mere. Fără exagerări, e cea mai bună prăjitură/plăcintă cu mere pe care am mâncat-o vreodată. Blatul avea o textură foarte mișto, ușor însiropat, cu bucăți mari de mere și cu nuci caramelizate pe deasupra. Nu vă mai zic că mă bateți.

cheesecake si placinta cu mere

Alte bile albe ar mai fi pentru florile în ghiveci care te întâmpină la masă, pentru faptul că nu ai solnițe ieftine, ci râșnițe și pentru că uleiul și oțetul aduse pentru felul principal sunt de la Monini, un brand pe care eu îl apreciez foarte mult. Ryans irish pub piata amzei

Prețurile sunt mai mari, comparativ cu prețurile de la localurile din zone mai retrase, de exemplu. Totuși aici suntem în piața Amzei și nici calitatea servirii și a preparatelor nu pot fi comparate cu cele din alte părți. Nu mai știu exact prețul fiecărui produs, dar pe meniul de mai sus și 2 ape plate nota de plata a fost de vreo 140 de lei. Am avut voucherul câștigat și am mai dat noi 40 de lei.

Dacă am ceva să le reproșez? Daaaa. Prezența televizorului pe terasă 😀 Știu că oamenii se mai strâng acolo să vadă un meci de fotbal, tenis sau volei, dar soțul meu tot timpul rămâne cu ochii în televizoare când le întâlnește. 😛

În rest, nota 10 sincer. Eu ies rar în oraș. Bugetul nostru nu ne permite să spargem prea des zeci de lei pe astfel de ieșiri, dar tocmai pentru că ne permitem rar să ne facem de cap, măcar un local de tipul ăsta nu ne-ar face să ne pară rău de bani.

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Nu am citit tot articolul pentru ca m-am suparat pe tine. De ce vrei sa ma torturezi?? Cheesecake?? Oi manca eu mai multe buruieni de obicei, dar totul pana la cheesecake.
    Sa iti fie de bine, ma bucur ca te-ai simtit ok! 🙂 Eu nu stiu ce fac acum, de unde iau la ora asta (22:56:14) o asa bunatate? Hmm? De unde?

    1. Pai… nu iei de nicaieri ca asta nu e ora de mancat asa ceva! Eu am mancat ziua 😛

    • Valeria Chertes
    • 29/07/2017
    Răspunde

    Prinde foarte bine o iesire in oras din cand in cand.

    1. sigur ca da. Mi-as dori sa iesim mai des.

    • ghelbere elena
    • 29/07/2017
    Răspunde

    Ambele deserturi m-au facut sa salivez. Daca as fi fost in Bucuresti as fi mers sfoara la local si nu as fi luat nimic altceva decat aceste deserturi.

    1. Arata bine, intr-adevar.

  2. Răspunde

    Ma bucur ca ati avut parte de aceasta iesite si totul a fost ok 🙂 Te pup!

    1. Multumesc. Si eu m-am bucurat ca am iesit si am gasit atmosfera placuta.

    • Dincolo de nori
    • 29/07/2017
    Răspunde

    Mă bucur că v-aţi simţit bine şi că v-a priit premiul! La mai multe! 🙂

    1. Multumesc, la fel, Radu!

    • Pusa Raisa
    • 29/07/2017
    Răspunde

    Cristina,chiar daca ne arati doar pozele cu ceea ce voi ati servit si ne-am fi dat seama ca acest local se respecta intai pe el si bine inteles clientul. Se vede clar ca totul e proaspat si cu siguranta gustos . Iti spun suncer ca desi sunt in Bucuresti de la 1900 toamna,nu ammers la acest local. Asa cum ai spus tu ma sperie aglomerati din buricul Bucurestiului si faptul ca nu stii daca vei gasi un loc de parcare. Deaceea prefer ceva mai aproape de casa . Sper ca o data si odata sa ajung si eu acolo . La urma toata pot lua si un troleibuz sau un autobuz pana acolo ,ca nici nu am atat de multe statii .

    1. Nu am scris articolul strict ca recomandare, ci ca pe experienta. Banuiesc ca sunt multe alte localuri care ofera servicii si produse de calitate, deci nu e musai sa mergi acolo 🙂

  3. Noi mai ieșim, dar sunt foarte atentă la detalii și destul de critică. De la detaliile cu flori, decorațiuni, servire, până la curățenia din baie, aspectul ospătarilor.
    E bine să ieșim să ne mai rupem de bucătărie și de gătit. Merităm un răsfăț.

    1. De gatit nu pot zice ca sunt nevoita sa gatesc zilnic pentru ca locuiesc cu mama si mai face si ea, dar nu refuz nicio iesire.

    • Naty Mihaela
    • 30/07/2017
    Răspunde

    Ma bucur ca se gasesc si astfel de locuri in tara noastra .Aici in micul meu orasel am fost in majoritatea dar nu prea mi-au placut produsele comandate .

    1. nu stiu din ce oras esti, dar stiu ca in provincie sunt alte conditii.

  4. Răspunde

    Si in Brasov gasesti rar astfel de locuri si de obicei sunt mai scumpe dar merita. Unul dintre ele este Bistro Ma Cocotte, daca ajungi prin Brasov ti-l recomand, o sa-ti placa.

    1. Am retinut. Cand ajung acolo, te sun sa bem un suc in acel local.

  5. Eu consider de multe ori o ieşire şi când merg singură după cumpărături 😛
    Mă bucur că ai găsit un loc unde te-ai relaxat cât de cât.

    1. Pai si aia tot iesire e, mai ales pentru panicatele ca mine care rar ies singure din casa.

    • nicolae claudia
    • 31/07/2017
    Răspunde

    si eu am castigat la ei un voucher de 100 ron si mi-a placut maxim

    1. era bine daca am fi castigat in aceeasi perioada sa ne intanim acolo.

  6. Răspunde

    Nu am mai ajuns în zonă de mulți ani și constat că s-au mai schimbat unele lucruri. La restaurant nu am mai iesit de ceva timp, dar ai dreptate…din cand in cand, meritam si noi putin rasfat.

    1. tu oricum cred ca iesi mai des ca mine 😛

  7. Răspunde

    Vrei calitate si confort, pretul se ridica. In pretul meniului e inclus si confortul. Prefer un astfel de local decat unul vai mama lui. BTW prajiturile arata foarte bine. Al meu sot tot cu placinta de mere e… eu cu ciocolata, inghetata… dar si cheesecake-ul

    • JA
    • 01/08/2017
    Răspunde

    Va dau un sfat: inainte de a manca la restaurantele unde ati castigat voucher, NEAPARAT sa le spuneti inainte ca aveti asa ceva, pentru a evita alte probleme la sfarsit.

  8. noua ne place sa iesim, dar vorba ta, nu ne permitem chiar in fiecare zi sa spargem atatia zeci de lei pe restaurante sau localuri. totusi, de cand a dat caldura, ne strangem ba pe bulevard, langa blocul nostru, ba la scara la niste prieteni, la o bere, la o samanta… cred ca cel mai mult conteaza compania!

  9. Răspunde

    O experienta frumoasa! Ma bucur ca ai avut parte de toată atenția personalului, mâncare buna si o licatie plăcuta. Daca ajung prin București si dispun de ceva mai mult timp liber poate profit si eu de ocazie sa savurez un cheesecake!

  10. Răspunde

    Habar nu ai de cate ori am inghitit in sec citind materialul tau. Cand am mai dat cu ochii si de poze… Mi-am amintit de ce regret ca nu locuiesc in Bucuresti. Cel mai mult imi place ce ai ales tu. Snitelul crocant cu parmezan (si iar inghit in sec) e exact ce imi place mie (doar ca l-as fi preferat din pui, in loc de curcan). Si salata ta imi place mai mult decat a sotului tau ^^. Yummy yummy! Felicitari petru premiu si pentru iesire. Ma bucur cand vad ca iti invingi temerile si iesi sa te plimbi si sa te relaxezi. Te imbratisez cu drag!

    1. Multumesc, Ioana. Sa stii ca in ultima vreme am iesit ceva mai des, dar doar cu Mr. alături. Oricum, pentru mine e bine și asa, față de anii în care nu am ieșit mai deloc.

    • Iacob Elena
    • 07/08/2017
    Răspunde

    Nici noi nu prea iesim dar atunci cand o facem, odata poate la trei luni, alegem un local linistit. Nu suntem din Bucuresti dar gasimi si in Ploiesti locuri frumoase si cu bun gust! Trebuie doar sa le cauti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares