Vela Shape – în caz că vrei picioare ca ale lui Cameron Diaz

tratament celulita remodelare corporala vela shape

Ce, nu vă place Cameron Diaz? Fizionomia nu-mi place nici mie, ca să fiu sinceră, dar are femeia asta niște picioare… Da, mă uit la picioarele femeilor, da admir sânii frumoși și talia lucrată. Mr. mai face mișto de mine câteodată că mă comport ca și cum mi-ar plăcea fetele. Chiar îmi plac. Nu în sensul ăla, desigur.

picioare perfecte cameron diaz
sursă foto YouTube

Să revenim la picioarele lui Cameron! Pic de celulită nu vezi pe ele. De câte ori a apărut pe vreun covor roșu a făcut senzație. Pozele cu ea pe plajă sunt și mai grăitoare. Știți ce tratament celulită folosește tipa? Se numește Vela Shape și de ceva timp este disponibil și în centrele de înfrumusețare de la noi, în caz că sunteți interesate de el. Noblezza este unul din saloanele în care puteți beneficia de un astfel de tratament. Avem și noi vedetele noastre care au trecut pe acolo. Dacă zic Antonia și Andreea Bănică, vă spune ceva? 😀

Bine, să nu fim ipocriți! Mi-e clar că picioarele alea beneficiază și de ceva mișcare și sunt și rezultatul unei alimentații echilibrate. Stilul de viață este foarte important. Ai făcut 12 ședințe de vela shape, ai obținut rezultate bune și apoi te duci și dai iama în ciocolată și fast-food. Nu merge treaba așa. Tratamentul respectiv ajută foarte mult, dar nu ține loc de viață echilibrată.

Ce oferă Vela Shape în plus față de alte tratamente anticelulitice?

Vela Shape este un tratament total neinvaziv care te scapă de grăsimea de pe corp. Se poate folosi pe orice zonă a corpului (abdomen, coapse, fese, brațe și chiar pe zona bărbiei). Ceea ce este cu adevărat revoluționar și face ca aparatul Vela Shape 2 să fie cea mai bună metodă de remodelare corporală de la ora actuală este faptul că într-o singură ședință ai parte practic de 4 tipuri de tratament.

Se știe că cele mai bune rezultate în tratarea celulitei se obțin prin cumularea mai multor tipuri de tratament (masaj, vacuum, radiofrecvență). Acum nu mai este nevoie de 3 programări și de mult timp pierdut în centrul de înfrumusețare pentru a le face pe toate. Vela Shape este suficient. Într-o singură ședință celulita și vergeturile tale sunt „dezmierdate” cu 4 tehnologii: radiofrecvența bipolară, infraroșu, vacuum pulsat și masajul  cu role mecanice. Este evident că în felul ăsta și rezultatele sunt mult mai rapide. Cei care au folosit metoda aceasta de tratament spun că au văzut diferențe chiar de la prima ședință. Vă las și un material video ca să înțelegeți mai bine procesul de remodelare corporală cu acest aparat revoluționar.

Vela Shape 2 este un aparat atestat, în caz că vă întrebați dacă utilizarea lui este sigură. El acționează atât asupra celulitei, cât și a vergeturilor. Acestea vor deveni mult mai puțin vizibile și pielea de pe zonele unde s-a intervenit va fi mult mai fermă. Prin stimularea circulației sanguine, nu doar că vei scăpa de aspectul de coajă de portocală, dar vei veni de hac și toxinelor care altfel se acumulează în țesuturi.

Acum e clară treaba cu picioarele lui Cameron, nu? Costă ceva un tratament de genul acesta, dar te-ar costa mai mult dacă ai lua separat ședințe de vacuum, masaj anticelulitic și infraroșu, zic eu. Plus că economisești timp și ai rezultate din prima.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 27/07/2017
    Răspunde

    Cine nu si-ar dori asemenea picioare?

    1. am vazut eu pe FB ca sunt si persoane care nu-si doresc.

  1. Aiii, cine nu ar vrea? Dar, din pacate nu prea toata lumea isi permite un astfel de tratament 🙁

    1. faci un credit la banca!!!

    • ghelbere elena
    • 28/07/2017
    Răspunde

    Am celulita si sunt mai grasuta, dar asa de multi bani nu dau. E mult prea mult pentru mine.

    1. eu n-am ce cauta acolo. mai intai trebuie sa slabesc.

  2. Costa, costa si trebuie facut tot timpul 😀 plus ca trebuie regim, dieta, miscare multa!

    1. Stiu, de-aia nici nu ma indur inca sa dau banii pe asa tratament pentru ca mi-as bate joc de el pe alta parte.

  3. Eu mi-aş face un abonament. Nu doar picioarele trebuie lucrate.

    Pentru a avea aşa picioare, trebuie să începi de la cap. Modelat în aşa fel încât să nu-mi mai permită să mănânc multe porcării şi să mă apuc de sală. Apoi merge în jos, la gură. Dresată să se închidă când simte pericol de dulciuri sau alte cele. Abia apoi trecem la modelare corporală 😛

    1. De-aia te iubesc eu pe tine, ca le zici pe bune. Asta ziceam si mai sus ca eu degeaba as da banii pe un astfel de tratament ca tot mananc ca o purcica.

  4. Răspunde

    Are picioare foarte frumoase. Dar neah, nu e singura! Insa un astfel de tratament ar fi benefic pentru orice femeie.

  5. e ca si cu tratamentele de tonifiere sau etc, chestii de genul… n-ai cum sa vezi rezultate daca nu schimbi un pic si stilul de viata. dar merita, asta e clar!

  6. Răspunde

    Nu știam de acest Vela Shape. Cu atat mai putin ca folosește mai multe tehnici in aceeași ședința si nu ar fi nevoie sa rupi rândul saloanelor! Am sa caut si in Galati un salon care se ocupa cu asta! Ar fi interesant sa pot folosi si pe corpul meu!

    • Dobre Mihaela-Daniela
    • 04/08/2017
    Răspunde

    Are picioare foarte frumoase! <3

    1. Are 🙂

    • Iacob Elena
    • 05/08/2017
    Răspunde

    Da! As trece pe acolo! Mi-as face cu siguranta un abonament!

    • catalina
    • 23/07/2018
    Răspunde

    Ne tot amagim cu tratamente dar nu avem grija deloc de alimentatie si sport…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares