Scrisoare catre mos

fabrica lui Mos Craciun

Draga mosule, anul trecut nu mi-ai adus nimic. Anul asta vreau cinci cadouri. Nici mai mult nici mai putin. Ai mai jos lista: cadoul si sloganul ca sa intelegi de ce e important pentru mine si il vreau.

Q2 Cloud – Telefonul adevarat la retele sociale se cunoaste. (doar stii cat imi place sa stau pe facebook sa dau like la ce posteaza elfii)
Allview APC D425 – Usor de cumparat, usor de carat!(nu face nici gaura la portofel nici nu trebuie sa fac sala sa il car)

Allview Viva H8 + Smart 2 View – A se consuma cu moderatie pentru ca da dependenta!(se da fara prescriptie medicala dar e periculoasa pentru ca risti sa nu o poti lasa din mana)

Allview ALED 60 full HD Cromat – Televizorul pentru care merita sa platesti cablul!(mai ales ca acum de sarbatori iar baga la TV „Singur acasa” pe care il stiu pe de rost, dar macar anul asta imaginea e de exceptie)

Allview GPS 1101BT– Just turn right if Allview says so!(Daca faci stanga o sa te bata la cap pana intelegi ca ai gresit 🙂 si nu, nu e nevasta-ta)Te-am pupat.
Multumesc anticipat.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares