Stil Kim Kardashian la pret mic

Anul asta am vazut-o pe Kim Kardashian mai des decat pe bunica. E drept ca bunica nici nu apare in reviste si la TV si nici nu se imbraca frumos. Eu sunt fan Kim Kardashian si stilului ei vestimentar sau poate mai mult a felului cum hainele se aseaza pe formele ei. N-am inclinatii spre femei dar imi place cum arata. Dar, sa nu isi inchipuie cineva ca fata asta sta numai in costul de baie si rochite. In sezonul rece, musai sa pune niste haine groase pe ea. Mi-a placut mult vestimentatia de mai jos si am incercat sa o recompun cu un buget limitat, ca noi nu avem banii lui Kim dar ne-am dori sa ne imbracam ca ea in sezonul rece.

Trebuie doar sa iti alegi tinuta si sa ai rabdare sa cauti articole vestimentare asemanatoare. Poti sa te imbraci precum Kim Kardashian cu doar 270 de lei. Nu, nu din piata de la Rahova ci dintr-un magazin cu haine online, de unde obisnuiesc eu sa imi cumpar hainute, indiferent de anotimp. Nu gasesti numai haine ci si incaltaminte si accesorii asa ca dintr-un singur loc mi-am facut toata tinuta.
 Picioarele se invaluie in colanti basic din bumbac, numai buni pentru a evidentia formele, mai ales daca ai posterior ca al lui Kim. Colantii asigura un confort maxim asa ca eu ii recomand pentru toamna-iarna tuturor doamnelor si domnisoarelor, carora le permite silueta. Colantii nu sunt nici prea grosi nici prea subtiri, ci tocmai buni pentru o zi de toamna cum a fost saptamana asta. Dupa parerea mea, colantii sunt cei  mai feminini pantaloni. Am ales o pereche de colanti ieftini dar bine lucrati, cu ceva lycra in compozitie, pentru a se mula perfect pe corp si a tine de cald dar a atrage si privirile barbatilor.
A trecut sezonul tricourilor. Puloverele sunt la putere acum. Un pulover bej am ales si eu, la fel ca „fana” mea Kim. Cred ca e cel mai ieftin pulover dar arata foarte bine, cu gulerul lat dar putin largut, cu maneca lunga, se lipeste de corp si nu as renunta la el intr-o dimineata rece de toamna. E un pulover cu textura moale, simplu de asortat la mai multe tinute, usor de accesorizat, cu o lungime perfecta pentru a tine de cald la spate dar fara a acoperi posteriorul pe care colantii s-au chinuit sa il scoata la vedere. Gasisem eu si alte pulovere ieftine dar nu erau in stilul Kim asa ca le pastrez pentru alta ocazie.
Ce-mi lipseste? Cizmele. Am gasit niste cizme la un pret foarte bun, din piele ecologica si foarte potrivite pentru ce vrem sa obtinem. O pereche de cizme foarte inalte(apoximativ jumatate de metru), cu toc de asemenea inalt, mai precis de 10 cm. Ador modelul asta de cizme cu bot finut, ascutit care micsoreaza piciorul. Si se potrivesc la mare fix cu colantii alesi. Acum poate chiar sa si ploua ca sunt echipata si cu cizme negre a la Kim. Intodeauna mi s-au parut mai sexy cizmele decat alte tipuri de incaltaminte, dar astea sunt cele mai sexy cizme.
Vorbeam mai devreme de accesorii. Nici o tinuta nu e completa fara o geanta. Imi plac mult gentile mari, purtate pe brat, in nici un caz genti-postas sau rucsac. Geanta trebuie sa completeze tinuta perfect, sa dea aceeasi nota de feminitate si eleganta ca restul articolelor alese, dincolo de scopul ei practic de a pastra in ea toate trucurile noastre de frumusete. Numai o geanta poate sti totul despre o femeie. Adaug si eu o geanta neagra mare, cu cateva elemente metalice, aurii, asortata ca si material cu cizmele lungi.
Cam asa m-as vedea eu imbracata in stil Kim Kardashian. Nu e nici necesar nici recomandat sa ne oprim aici. E loc de o jacheta stil sacou, scurta, de niste bijuterii; geanta trebuie si ea echipata cu un portofel. Pe miniPRIX.ro le gasiti pe toate. Nu are sens sa va plictisesc eu ca voi poate aveti alte idei, alte vedete preferate, alte stiluri vestimentare. Dar, nimic nu e imposibil si intodeauna ne putem inspira din look-ul vedetelor si sa ne imbracam asemanator lor, chiar si cumparand haine ieftine si accesorii la preturi mici. Mie nu imi place sa cumpar din mai multe locuri, sa iau de colo o bluza, de colo pantaloni, sa platesc transport in zece parti. De asta imi place pe miniPRIX ca am si haine si incaltaminte si genti si accesorii, toate intr-un singur loc.
Stiu ca te-am provocat si ca in mod sigur zilele astea, esti in cautare de haine pentru toamna-iarna si de idei. Sigur ai vazut pe undeva o tinuta pe care ti-ai dori sa o reproduci. Ia-ti putin timp pentru vizualizat sute de produse si descarca aplicatia Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele Miniprix si sunt sigura ca vei obtine look-uri de invidiat fara gauri in buget!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares