Un laptop in zodia Gemeni

Toti suntem oameni dar nu suntem toti la fel. Dincolo de aspectul fizic, exista acel ceva din interior care ne face diferiti, denumit personalitate. Personalitatea se reflecta in absolut totul, pornind de modul de a ne alege vestimentatia pana la felul cum ne place sa dormim. Fiecare alegere este determinata de personalitatea noastra bine conturata. Chiar si alegerea unui gadget este facuta pe acelasi principiu. Daca Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea sa, omul isi alege gadgeturile in functie de felul sau de a fi. Fiecare foloseste tehnologia in stil propriu, are anumite preferinte pe care obiectul respectiv trebuie sa le satisfaca, asa ca fiecare alege altceva.
 
Azi fac un exercitiu sa vad cam ce as alege eu dintr-un magazin online si de ce. Fiind pasionata de ceea ce inseamna calculator, internet, socializare, inseamna ca musai ma opresc la domeniul IT. Trec tiptil pe langa categoria sisteme desktop. Imi place sa am spatiu sa simt ca respir in propria casa, ori unitate cu monitor cu tastatura cu boxe…deja ocupa prea mult loc in viata mea. Zaresc de departe tabletele dar nu le dau atentie. Mi se par incomode si cam mici. La cate tab-uri imi place mie sa tin deschise si cat utilizez messengerul , cam greu m-as potrivi cu foaia asta electronica. Mi-ar face cu ochiul un ultrabook dar, sunt o fire econoama, asta ca sa nu zic zgarcita. Nu ma incumet. N-as alege tableta pentru ca nici nu sunt genul outdoor. Sunt mai mult soarice de biblioteca, dar genul caruia ii place mobilitatea in spatiul sau restrans. Cu greu ma dau dusa din casa dar nici nu ma poti tine toata ziua legata de fotoliu.
 
 

Mai dau o roata cu ochii si ma opresc. L-am vazut. E negru. Fix cum imi place mie sa ma imbrac. Mai si subtiaza, nici nu ma scoate in evidenta. Nu-mi place sa sar in ochi. Prefer sa ma pierd in multime. Cred ca de asta nici el nu e alta culoare. O fi timid? Ma apropii sa ii vad firma. E HP. Mai am produse HP Nu mi-au facut probleme deci merg la sigur. Fix cum imi place mie. N-as risca, feri-m-ar sfantu’! E si la reducere. Atat de bine ma simt cand stiu ca am obtinut ceva mai ieftin decat era in mod normal!

laptop hp

Ii ridic capacul si il ating usor. Pare retinut la inceput dar ne imprietenim repede semn ca e sociabil; parca pentru mine a fost facut. Ii ating cateva taste si imi dau seama ca se lasa usor apasate. Nu e deloc artagos si se lasa usor modelat. Tasteaza in liniste. Vom face echipa buna cand incep sa imi curga ideile pentru un articol, mai ales ca nu are de gand sa mi le imprastie cu tocanitul lui, cum face tastatura actuala. Are colturile foarte rotunjite; parca ar fi un pic dolofanel ca sa nu ma simt stanjenita in preajma lui.

 

Procesorul e rezistent si face fata la multi-taskingul la care o sa il supun. Cei 320 GB imi sunt suficienti ca sa imi pun ordine in fisiere; daca nu e ordine nu pot lucra. Are ecran cu diagonala de 15,6″; e generos ca mine. Are posibilitatea de a se conecta wireless ceea ce e numai bine ca ma mut din sufragerie in dormitor si invers, dupa cum bate lumina. Comunicarea e cuvantul de baza in ceea ce ma priveste si sunt convinsa ca imi va fi alaturi din zori pana in miez de noapte, ajutanadu-ma sa tin legatura cu prietenii mei virtuali. Ador sa ma stau pe net, sa scriu poezii, sa ma uit la filme, sa ascult muzica. Nu agreez jocurile pe calculator iar asta il face ideal pentru ceea ce inteleg eu prin entertainment. Este prevazut cu DVD Writer, semn ca e un laptop cult; si scrie si citeste CD-uri si DVD-uri. O avea si facultatea facuta?

Cand esti genul care traieste din amintiri, pentru laptopul tau devine important e sa poata reda continutul de pe medii de stocare tip card pentru ca in zilele noastre sunt cele mai folosite fie ca vorbim de amintirile de pe telefonul mobil, cele de pe apartul foto sau camera video. Prin HDMI, il conectezi la televizorul tau cu diagonala babana din sufrageri  si iti „obligi” prietenii sa fie martorii amintirilor tale.

Daca mai pun la socoteala si faptul ca e dotat cu Linux si vine cu geanta cadou, e laptop-ul perfect. Nici nu e nevoie sa intreb. Bag mana in foc ca e fabricat undeva la sfarsit de mai , inceput de iunie. Musai e zodia Gemeni ca prea imi seamana! Permiteti sa il prezint: HP 655. E Gemeni dar compatibil cu orice zodie!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares