La promotia laudata sa nu te duci cu sacul!

 
Am participat de curand la o promotie, din dorinta de a face o bucurie cuiva.  Trebuia sa cumperi produsul cu un talon de concurs atasat, si sa te inscrii trimitand codul inscris prin sms sau online. Promisiunea? 1000 de ghiozdane pline cu rechizite, 100 de enciclopedii si 10 burse de studii de cate 1000 de euro. M-a tentat pentru ca o buna prietena de-a mea are baietelul in clasa a 3-a de acum si cam avea nevoie de ghiozdan si rechizite. Am cumparat un produs din promotie si m-am inscris.
 
Acum vreo doua saptamani am primit sms ca am castigat un ghiozdan echipat. M-am bucurat enorm si i-am si dat de veste Danei ca avem ghiozdan nou pentru baiat. Acum 2-3 zile a venit si premiul. Un ghiozdan galben destul de uratel, cu un fermoar care in cateva zile se va da lovit. Rechizitele? Sase caiete(bine macar ca sunt studentesti – nu stiu cat se folosesc caiete asa mari la scoala primara) si un penar cu creioane colorate, guma de sters si ascutitoare. Baietelul a ramas putin dezamagit pentru ca si el se astepta la altceva mai ales ca ii place sa aiba rechizite si accesorii diferite de restul copiilor, placandu-i maxim tot ce inseamna materiale promotionale pentru copii.
Pentru cei interesati de materiale promo, recomand un site cu produse promotionale si cele mai bune rezultate se obtin cu pixuri promotionale.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares