Cine e NeaKaisa?

NeaKaisa

logo_logo-nea-caisaCred ca numele de Nea Caisa l-ati auzit de multe ori, in diferite contexte. Ce inseamna de fapt Nea Caisa? Este un nume generic dat unei persoane de sex bărbătesc, de al cărui nume real nu-și amintește vorbitorul. De cateva luni, insa, Nea Kaisa a devenit si numele unui magazin online care mie imi este foarte drag. NeaKaisa este mesterul prim al tarii, un nene simpatic foc, experimentat care le cunoaste pe toate in materie de unelte, accesorii si sfaturi practice pentru casa si gradina.

Proiectul este unul binevenit, mai ales in tara noastra, pentru ca toti romanii sunt niste mesteri. Unii in devenire, altii deja consacrati. In fiecare casa exista macar un mester care cauta scule cu ajutorul carora sa isi duca la bun sfarsit proiectele de amenajare a casei sau a gradinii. De ce nu, si noi, femeile, le putem cumpara unelte si scule ca si cadouri. Credeti-ma ca ele ii fac mai fericiti decat un parfum sau o camasa. Asta e semn ca apreciem calitatile lor de „barbati buni la toate”, ca avem incredere in felul in care ei bat un cui, monteaza un tablou, repara o usa sau monteaza gresia in baie. Amenajarea unei case nu se opreste la simpla finisare de dupa terminarea constructiei sau la renovarea pe care o facem la cativa ani. In fiecare saptamana apare ceva nou: o clanta de reparat, un suport de montat, o scandura desprinsa din gard ce trebuie fixata la loc, un gazon de tuns, o gradina de sapat, o centrala termica de montat, niste suporturi de flori de facut. Ideile sunt multe dar ele nu pot fi realizate fara tot felul de scule electrice si accesorii.

Pe de alta parte, noi femeile suntem mesteri in bucatarie. Si noi avem nevoie de propriile unelte. NU te poti descurca fara niste vase bune de gatit, nu poti pune in valoare preparatele in fata invitatilor fara vase de servit corespunzatoare, etc. Pentru noi toti, NeaKaisa are produsele necesare: produse pentru bucatarie, scule si accesorii pentru gradinarit, truse de scule, echipamente de protectie, materiale de constructie si multe alte articole folositoare. Sa tot mesteresti!

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 30/03/2015
    Răspunde

    E perfect pentu noi un asa site,nu am auzit de el dar dupa cum scrii trebuie neaparat vizitat,multumim de informatii.

    • Hacman Mariana
    • 30/03/2015
    Răspunde

    Multumim de informatii! Ar fi bine daca am avea cu totii un ,, NeaKaisa ” acasa..

    • Mihaica Iuliana
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Hey Criss…a picat exact la tanc aceasta informatie. In vara aceasta o sa lucram la casa si trebuie sa luam totul de la 0…de la tencuit pana la pus parchet, gresie, faianta, mobilat si curatat…..totul. Voi arunca negresit o privire pe acest site si cine stie,,,poate ma incanta mai multe produse si le iau.

    • Mihaica Iuliana
    • 31/03/2015
    Răspunde

    Stiu ca va fi mult de munca, insa abia astept sa incep si sa imi vad casuta mesterita si terminata. Cu ustensilele acelea vom reusii sigur. Multumim pt micul ajutor cu acesta informatie.

    1. Răspunde

      Buna, Iuliana!

      Am citit si eu, nu chiar printre randuri (:P) ca doresti sa incepi sa lucrezi la acasa! Te asteptam cu drag, atat pe site, cat si telefonic pentru orice info necesare. Suntem chiar simpatici, pe cuvant! 🙂

      Laura NeaKaisa

  1. Răspunde

    Vai ce inspirati au fost cand au ales acest nume. Nu stiam despre acest site. Cred ca mai de graba sotul meu ar fi interesat deoarece cand vine vorba de constructii si mesterit eu sunt un fel de Dorel varianta feminina… doar practic vorbind, ca teoretic sunt as! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares