Bijuterii Kolok pentru orice tinuta

bijtuterii

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la bijuterii, la o pereche de cercei sau o bratara frumoasa, e musai sa inchid ochii si sa imi imaginez cu ce as asorta-o si cum mi-ar sta. De regula, poftesc la bijuterii din pietre semipretioase si argint dar nu refuz nici alte tipuri. Numai sa am cu ce sa le asortez si sa simt ca se potrivesc stilului meu. Sa nu vad tinte sau alte bijuterii agresive. Ma imaginez in tinute accesorizate cu bijuterii de tipul celor pe care le puteti admira mai jos.

Toate bijuteriile din acest articol le gasiti dand click aici.

O petrecere putin mai selecta, o iesire in club(mai ales pe Dorobanti) necesita o tinuta bine pusa la punct. Si, oricat de frumoasa ar fi rochia, oricat de scumpi pantofii, tinuta trebuie pusa in evidenta de bijuteriile cu care se accesorizeaza. Nu stiu cat de bine ma pricep eu la tendinte in materie de moda dar am considerat ca o rochie in dungi(in care nu am omis sa pun culoare) se portiveste cel mai bine cu niste bijuterii, intr-una din culorile dungilor(chiar daca este vorba de alta nuanta).

Nu zic nimanui ca asa trebuie sau ca asta e vreun trend. Pur si simplu asa imi place mie si asa as purta-o. Colierul cu pandantiv mare oval din turcoaz este imposibil sa nu atraga atentia la gatul unei femei si combinat cu cerceii din turcoaz in forma de lacrima, formeaza un set bun de purtat pentru orice tanara care vrea sa transmita feminitate si senzualitate.Recomand bijuteriile din turcoaz femeii Varsator.

La o doua tinuta favorita am ales sa merg pe rochie de inspiratie orientala, pe un albastru electric, cu un plic in contrast puternic dar simteam ca lipseste ceva. Am ales doar o pereche de cercei simpli dar de efect si o bratara cu aceleasi caracteristici. Am vrut bijuterii discrete care sa nu eclipseze tinuta ci mai degraba sa ii scoata in evidenta coloritul. Cerceii lungi din argint cu margea din onix, se potrivesc perfect cu bratara din cuart fumuriu cu margele rotunde micute.

Chiar daca sunt bijuterii clasice, cel putin in viziunea mea, se potrivesc tinutei. Femeia capricorn, este una din cele mai sobre din zodiac si sigur ar alege aceasta combinatie de bijuterii.

Am ajuns la o propunere de de look casual, purtabila de la 15 ani pana la 30+, unde silueta o permite. Incercati sa puneti palmele peste tinuta de mai sus sa vedeti ce mai ramane de ea fara bijuterii. O tinuta banala demne de o personalitatea stearsa. I-am adaugat colier si bratara, ambele handmade si unicat si am facut-o speciala. O tinuta dupa care se vor intoarce multe priviri si iti va conferi mai multa incredere in tine.

Pietrele mari colorate din chihlimbar baltic autentic, montate in snur de argint, fac toata treaba. Din nou, finetea si feminitate radiaza din bijuteriile alese. O doamna care poarta bijuterii din chihlimbar va transmite intotdeauna incredere in frumusetea ei. Bijuteriile se poarta in orice moment al zilei, deci si pentru o tinuta de seara ai nevoie de coliere, bratari sau cercei care sa se potriveasca si sa fie admirate.

La o rochie portocalie, daca inchid ochii, nu vad decat un colier mare cu pietre verzi. Si l-am gasit: are si o piatra portocalie si e perfect acest colier Fantasy cu pietre de agat, jad si cristal(combinatia de pietre il face foarte potrivit pentru femeia din zodia Fecioara). L-am asortat cu cerceii spirala din argint cu peridot si un inel din argint cu acelasi tip de piatra. Ma repet, nu stiu daca am facut bine sau rau dar eu asa ma visez.

Nici cand porti maxim de casual, nu poti renunta la bijuterii. Noi femeile, ne simtim goale fara o pereche de cercei sau un lantisor. Chiar si atunci cand pleci la o plimbare in parc seara, intr-un top scurt si pantaloni scurti, trebuie sa mai adaugi ceva precum o bratara din argint cu perle si lapis si un colier lung cu perle si lapis. Sunt bijuterii tineresti, moderne, usoare, comode dar au efect maxim asupra imaginii tale.Mai ales daca esti nascuta sub semnul Balantei, cele doua bijuterii ti s-ar potrivi perfect.

Ce au in comun toate bijueriile despre care v-am vorbit si pe care le-ati admirat in tinutele de mai sus? Le puteti gasi in acelasi magazin Kolok.ro, unde se comercializeaza bijuterii de top, demne de o femeie moderna, puternica dar care isi pastreaza inca feminitatea si gingasia. Si mai au ceva: faptul ca sunt confectionate din pietre naturale, care dincolo de rolul estetic, au si efecte extrem de benefice asupra organismului, mai ales daca le alegem in functie de recomandarile astrologilor. Daca nu stii ce piatra s-ar potrivi zodiei tale, tot pe site gasesti si un ghid in acest sens. Iti urez visare placuta ca eu ma retrag sa mai imi contruiesc niste tinute imaginare.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Lamiita Petre
    • 17/06/2016
    Răspunde

    Mie daca imi place o bijuterie, imi place si gata, o cumpar( daca ma tine punga). Imposibil dintre toate carpitele pe care le am sa nu gasesc eu la ce sa o port. Am vazut si pe site aici o gramada care imi plac, dar mai stau putin in banca mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares